Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 10, 2016 12:28 pm

ž'21 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la: Ako je tako, onda sve ok (Y)

Ne šalim se, ne želim da menadžeri dovode igrače i da se predstavlja kao proces višemjesečnog skautinga.
Ulazis u neke teme gdje ne bi trebao,ova uprava je uradila mnoge stvari,najmanje sto mozes je da im vjerujes,ima teren momak ce pokazati,posto Djermanovic nije se pokazao kako smo mi mislili,znaci trebali smo lincovati nekog,opusti se !!
Zbog čega ne bi trebao reći svoje mišljenje? Ovi ljudi jesu uradili vrhunske stvari, ali ako ima negativnih stvari, ja ću ih reći. Do sada je ovo prva. A, ne znam šta si očekivao, ali Dejan je sasvim solidna zamjena. Odigrao jednu utakmicu, postigao jedan pogodak. Da je imao više prilike možda bi njegov učinak bio i bolji.
Niko tebi ne brani da kazes svoje misljenje,al govoris ne zelim da mi se predstavlja da je ovo proces visemjesecnog skautinga,hoces da kazes da nas ova uprava laze? Navedi mi razlog zbog cega ? Momak igra u ligi,gdje sigurno nije slabija od nase,i jedan menadjer ako ima dva igraca u jednom klubu,ne znaci da on sastavlja ekipu..Ako ova uprava kaze da nam treba Pozder,ja necu da sumnjam,ima teren,on ce pokazati svoje !!
Pa o tome ti pricam,niko ne kaze da ce ovaj doci i biti siguran u prvi 11,i on se dovodi da se pojaca konkurencija !!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned apr 10, 2016 12:30 pm

fcz je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Koja je to sezona Celika bila? Ili sam ja bas omatorio...
drugi dio sezone 95/96
I onda dodju zadnje kolo na Grbavicu i popiju cetiri komada. 8-)
a mi te sezone primimo 9 od zmaja :D cudna sezona...
100/94/37/34 - i to je to!

ž'21
Kontakt:

ned apr 10, 2016 12:33 pm

damirfile je napisao/la:Tek možemo suditi o njemu kad zaigra u našem dresu do tada dzaba pišemo.
To sam već ranije napisao u nekim od svojih postova.
storm_raider je napisao/la:Ovo je negativna stvar? Po cemu?
Zato što mi je van svake pameti da se igrači dovode na preporuku menadžera. Takav rezultat nikada nije dao uspjeha. Pile kaže da nije tako i ja mu vjerujem.
diego1921 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la: Ulazis u neke teme gdje ne bi trebao,ova uprava je uradila mnoge stvari,najmanje sto mozes je da im vjerujes,ima teren momak ce pokazati,posto Djermanovic nije se pokazao kako smo mi mislili,znaci trebali smo lincovati nekog,opusti se !!
Zbog čega ne bi trebao reći svoje mišljenje? Ovi ljudi jesu uradili vrhunske stvari, ali ako ima negativnih stvari, ja ću ih reći. Do sada je ovo prva. A, ne znam šta si očekivao, ali Dejan je sasvim solidna zamjena. Odigrao jednu utakmicu, postigao jedan pogodak. Da je imao više prilike možda bi njegov učinak bio i bolji.
Niko tebi ne brani da kazes svoje misljenje,al govoris ne zelim da mi se predstavlja da je ovo proces visemjesecnog skautinga,hoces da kazes da nas ova uprava laze? Navedi mi razlog zbog cega ? Momak igra u ligi,gdje sigurno nije slabija od nase,i jedan menadjer ako ima dva igraca u jednom klubu,ne znaci da on sastavlja ekipu..Ako ova uprava kaze da nam treba Pozder,ja necu da sumnjam,ima teren,on ce pokazati svoje !!
Pa o tome ti pricam,niko ne kaze da ce ovaj doci i biti siguran u prvi 11,i on se dovodi da se pojaca konkurencija !!
Vidi, ako menadžer preporuči igrača, a na zvaničnoj se napiše da je predmet višemjesečnog skautinga, šta je to? Ne ulazim u kvalitete igrača ni menadžera. Pile je rekao da nije ovako kako sam ja napisao i ja mu vjerujem, tako da ovdje završava moja diskusija o njemu :)

Nisam nikakav mrzitelj, niti namjerno nekome podapinjem nogu. Ova Uprava ima moju kao i podršku sviju vas i nadam se da će tako i ostati.

Hrasno1921'

ned apr 10, 2016 12:37 pm

Neke stvari su nidje veze, pravi se vjestacki problem, hampa, tamo gdje problema nema ...
Jedno je reci svoje misljenje, a drugo reci - optuziti kako menadzeri sastavljaju ekipu :r
Mislite li da bi to sada moglo !? pored Misimovica? Mulalica?

Menadzer obojice je Elvis Bilalagic ako cemo vec imenom i prezimenom, klub kada zeli dovesti igraca na odredjenu poziciju to "ozvanici" a onda se nude menadzeri sa igracima, tako je barem u Zelji godinama, Zahirovic je ime i oko njega nema nikakve potrebe bilo se sta raspravljati, ovaj Pozder koliko sam vidio na netu po meni takodjer je pojacanje a ne prinova, najbitnije od svega jeste da je Mulalic trazio bas takvog napadaca, dakle doveden je ciljano, jer se takav napadac trazi, i tu nema nikakve daljne price, neke sumnje, optuzivanja i sl.
Uostalom vrijeme ce pokazati, lako je raskinuti ugovor sa igracem sjetimo se samo Stokica, jasno se vidi da klub radi na duze staze, uostalom kada smo doveli igraca za predstojecu sezonu tri mjeseca prije !?

Opusteno ljudi dragi, sta vam je ... :karanje:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 10, 2016 12:38 pm

fcz je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la: drugi dio sezone 95/96
Jesam ja toliko osenilio ili smo tada na Kosevu igrali, a na Grbavici su jedino mine mogle picigena razbacivati.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned apr 10, 2016 12:39 pm

chile je napisao/la:
fcz je napisao/la:
Jesam ja toliko osenilio ili smo tada na Kosevu igrali, a na Grbavici su jedino mine mogle picigena razbacivati.

do 2.maja 1996. smo igrali na kosevu, onda na grbavici
100/94/37/34 - i to je to!

diego1921
Kontakt:

ned apr 10, 2016 12:40 pm

ž'21 je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Tek možemo suditi o njemu kad zaigra u našem dresu do tada dzaba pišemo.
To sam već ranije napisao u nekim od svojih postova.
Zato što mi je van svake pameti da se igrači dovode na preporuku menadžera. Takav rezultat nikada nije dao uspjeha. Pile kaže da nije tako i ja mu vjerujem.
diego1921 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la: Zbog čega ne bi trebao reći svoje mišljenje? Ovi ljudi jesu uradili vrhunske stvari, ali ako ima negativnih stvari, ja ću ih reći. Do sada je ovo prva. A, ne znam šta si očekivao, ali Dejan je sasvim solidna zamjena. Odigrao jednu utakmicu, postigao jedan pogodak. Da je imao više prilike možda bi njegov učinak bio i bolji.
Vidi, ako menadžer preporuči igrača, a na zvaničnoj se napiše da je predmet višemjesečnog skautinga, šta je to? Ne ulazim u kvalitete igrača ni menadžera. Pile je rekao da nije ovako kako sam ja napisao i ja mu vjerujem, tako da ovdje završava moja diskusija o njemu :)

Nisam nikakav mrzitelj, niti namjerno nekome podapinjem nogu. Ova Uprava ima moju kao i podršku sviju vas i nadam se da će tako i ostati.
Brate normalno je da menadzeri nude igrace,toga je uvjek bilo i bice,on je ponudio nasi su ga pratili,ja ne vidim tu problem!! Vrijeme ce pokazati,bice i fula sto se tice igraca,imao ih je i Amar,pa niko mu nikad rijeci nije rekao,pa necemo ni ovoj upravi..Mi smo ovdje svi zbog Zelje!! Nemoj ti mene sta pogresno shvatiti,normalno komuniciramo,nismo mi bitni,bitan je Zeljo !! Mi smo Željini, Željo je naš !! :zeljeznicar1:

godrina
Kontakt:

ned apr 10, 2016 12:41 pm

ma sumnjam ja da bi to ova uprava radila, zbog njihovog dosadasnjeg rada a i zbog cinjenice da su u komsiluku imali savrsen primjer kako to ne bi smjeli nikako, da bi mogli samo pokvarit sve ovo sto savrseno rade
uzivajmo u njihovom radu :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Kapiten
Kontakt:

ned apr 10, 2016 12:43 pm

neki sitni menadzercici nam podvaljuju njake Zahirovice :r
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hrasno1921'

ned apr 10, 2016 12:43 pm

Pozder: Privukli su me planovi Željezničara i naravno sjajni navijači

Denis Pozder, 26-godišnji napadač Den Boscha, od sljedeće sezone nosit će dres Željezničara, a u narednim danima Jablaničanin će potpisati dvogodišnji ugovor sa sarajevskim premijerligašem.
Pozder je ove sezone u dresu Den Boscha postigao osam golova, od kojih je sedam u prvenstvu i vrijedi istaći da je nekima direktno donosio bodove svom timu. Kada je čuo za interes Željezničara, nije se dvoumio.

"Kada sam čuo da imam priliku da pređem u Željezničar odmah sam rekao svom menadžeru, Elvisu Bilalagiću, da mi to sredi. Obzirom na dobru organizovanost i planove za sljedeće godine, sretan sam što ću biti dio Željezničara", rekao je Pozder u razgovoru za ******.

Dvadesetšestogodišnji napadač kaže kako su ga pored planova Željezničara privukli i navijači, koji daju veliku podršku svojim igračima.

"Pored planova, druga stvar koja me privukla da pređem u Želju su navijači. Skoro svi moji prijatelji iz Jablanice i iz Sarajeva su navijači Želje. Pratio sam godinama kako navijači vole klub. Uvijek su tu. Samo za takve ljude se isplati izaći na teren i boriti se do zadnje minute", dodao 191 cm visoki napadač.

Nije mnogo pratio bosanskohercegovački fudbal, međutim uvjeren je da će sljedeće sezone prvenstvo biti jako kvalitetno, kakvog su mišljenja i mnogi, obzirom da će doći do skraćivanja lige na 12 klubova.

"Smatram da će sljedeća sezona biti izuzetno kvalitetna. Nisam baš mnogo pratio naš fudbal posljednjih godina, ali uvijek se pomalo pročitaju neke stvari. Mada, nisam gledao utakmice", istakao je 26-godišnji bosanskohercegovački napadač.

Ovaj Jablaničanin koji je rođen u Mostaru 12. novembra 1989. godine nastupao je za U17 tim Uerdingena odakle je prešao u francuski Metz, a zatim u drugi tim Duisburga. Bakon toga nosio je dres Wegberg-Beecka i Aachena. U Rumuniju je otišao 2013. godine gdje je nosio dres Vasluia, te se vratio u Njemačku i nastupao za Velbert, Eintracht Trier, te ponovo Wegberg-Beeck iz kojeg je pre početak sezone prešao u Den Bosch.
:karanje:

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 10, 2016 12:44 pm

chile je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la: a mi te sezone primimo 9 od zmaja :D cudna sezona...

do 2.maja 1996. smo igrali na kosevu, onda na grbavici
Bio sam siguran da smo se 97 derbijem vratilislika
Ocito me sjecanje prevarilo.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

fk1921

ned apr 10, 2016 12:47 pm

Brate preseravaju Bgm, ne znam zasto se pojedini ljudi ovdje umislili, eto oni ko znaju sta je prava stvar sta ne, koja odluka uprave je dobra koja ne, veze nemaju, ja nisam mogao bolju upravu pozeljet od ove...da se vratim na stvar, denis pozder ce pokazati na terenu i ja vjerujem u ovu odluku uprave, tako da svi bi trebali vjerovat i manje se zamarat kakav je denis igrac...mrzim pametnjakovice, kad vidis da je neko los, seruckaj do tad.... :kafa:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

storm_raider
Kontakt:

ned apr 10, 2016 12:53 pm

ž'21 je napisao/la:
Ti si vec okarakterisao da je ovo negativna stvar, a ni ne znas pricu iza. Istina je da se 4 mjeseca minimalno on prati intenzivno, a da je interesantan vise od duplo duze. Ovo sto je uprava uradila i radi, daje nam za pravo da im vjerujemo. Ne mozes okarakterisati nesto da je negativno de facto, na osnovu svoje insinuacije, bez poznavanja cinjenicnog stanja. Tj. ti mozes, ali to nije realno i to necemo dopustiti na forumu. Zato se ljudi javljaju, zato sam ti i ja replicirao. Ovo naravno nije forum istomisljenika i niti ce ikada i biti, dok god se nesto pitam, ali ne mislim da treba bez razloga ispitivati icije namjere. Vrati se na jesen, pa pogledaj proljece.

Ja to shvatam tako da nisi znao situaciju, ok, mozda ni ne trebas znati. Navijaci ni ne trebaju znati nacine na koji uprava radi, mi ocjenjujemo rad na terenu. Lijepo je sto je uprava transparentna, ali doci ce trenutak kada cemo mi, kao navijaci, morati da prelomimo izmedju mahalskih prica i profesionalnog rada, a oni ce morati znati napraviti taj neki nevidljivi zid postovanja i ne uplitanja u nicije poslove, pazljivo osluskujuci zelje navijaca. Mi na terenu generalno ocjenjujemo generalno rad ili nerad cijelog kluba, od uprave pa do cistacice. Cijenim da mozemo biti veoma zadovoljni, te iskazati veliku podrsku ovoj upravi, slozit ces se? :)

Moze bolje, ali ovo je daleko van okvira ove drzave, cak i Balkana. Ovo sto oni rade je europski nivo!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hrasno1921'

ned apr 10, 2016 12:59 pm

Ovaj Pozder ubio se za prekida sa visinom od 191.cm, zna li neko jesmo li imali ikada viseg napadaca?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 10, 2016 12:59 pm

[quote="Kapiten"]neki sitni menadzercici nam podvaljuju njake Zahirovice :r[/quote
sramota, uprava napolje
Željezničar ante portas !

ž'21
Kontakt:

ned apr 10, 2016 1:01 pm

storm_raider je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Ti si vec okarakterisao da je ovo negativna stvar, a ni ne znas pricu iza. Istina je da se 4 mjeseca minimalno on prati intenzivno, a da je interesantan vise od duplo duze. Ovo sto je uprava uradila i radi, daje nam za pravo da im vjerujemo. Ne mozes okarakterisati nesto da je negativno de facto, na osnovu svoje insinuacije, bez poznavanja cinjenicnog stanja. Tj. ti mozes, ali to nije realno i to necemo dopustiti na forumu. Zato se ljudi javljaju, zato sam ti i ja replicirao. Ovo naravno nije forum istomisljenika i niti ce ikada i biti, dok god se nesto pitam, ali ne mislim da treba bez razloga ispitivati icije namjere. Vrati se na jesen, pa pogledaj proljece.

Ja to shvatam tako da nisi znao situaciju, ok, mozda ni ne trebas znati. Navijaci ni ne trebaju znati nacine na koji uprava radi, mi ocjenjujemo rad na terenu. Lijepo je sto je uprava transparentna, ali doci ce trenutak kada cemo mi, kao navijaci, morati da prelomimo izmedju mahalskih prica i profesionalnog rada, a oni ce morati znati napraviti taj neki nevidljivi zid postovanja i ne uplitanja u nicije poslove, pazljivo osluskujuci zelje navijaca. Mi na terenu generalno ocjenjujemo generalno rad ili nerad cijelog kluba, od uprave pa do cistacice. Cijenim da mozemo biti veoma zadovoljni, te iskazati veliku podrsku ovoj upravi, slozit ces se? :)

Moze bolje, ali ovo je daleko van okvira ove drzave, cak i Balkana. Ovo sto oni rade je europski nivo!
Sve si u pravu. Ja sam reagovao onako kako sam reagovao jer u komsiluku su tako dovodili igrače pa vidi gdje su zavrsili. Ova Uprava ima podrsku mene kao pojedinca i vjerovatno svih navijaca m zbog mnogo pozitivnih stvari koje su nam priredili a o kojima smo ranije sanjali. Moj prvi post je bio vise usmjeren na menadzera nego na Upravu jer oni vise gledaju kako da 'uhljebe' igraca dok im je klub manje bitan. Dobio sam odgovore da to nije tako u ovome slucaju tako da vam se svima izvinjavam na mom postu koji je pokrenuo ove komentare.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 10, 2016 1:02 pm

Ajzea pošalje pp forumašu KrajPrice i onda on dovodi igrače, jbg morao sam reći dosta se krilo to.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

ned apr 10, 2016 1:03 pm

Polako ljudi doci ce vrijeme kad ce se Pozder pokazati, imamo sad Mailsona, Đermanovica, Halvadzica koji se trebaju pokazati a vec su tu par mjeseci.

Okrenimo se mi Slobodi a pustite upravu da rade svoj posao. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Jaozinho22

ned apr 10, 2016 1:04 pm

Hurmasica je napisao/la:Ajzea pošalje pp forumašu KrajPrice i onda on dovodi igrače, jbg morao sam reći dosta se krilo to.
Sve se rastalilo :palacdole: :cry: :cry:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Kapiten
Kontakt:

ned apr 10, 2016 1:04 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Ovaj Pozder ubio se za prekida sa visinom od 191.cm, zna li neko jesmo li imali ikada viseg napadaca?
Adilovic je isto 191., a Ćirso Ramić 192 :mrgreen:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.

Prijava