Niko tebi ne brani da kazes svoje misljenje,al govoris ne zelim da mi se predstavlja da je ovo proces visemjesecnog skautinga,hoces da kazes da nas ova uprava laze? Navedi mi razlog zbog cega ? Momak igra u ligi,gdje sigurno nije slabija od nase,i jedan menadjer ako ima dva igraca u jednom klubu,ne znaci da on sastavlja ekipu..Ako ova uprava kaze da nam treba Pozder,ja necu da sumnjam,ima teren,on ce pokazati svoje !!ž'21 je napisao/la:Zbog čega ne bi trebao reći svoje mišljenje? Ovi ljudi jesu uradili vrhunske stvari, ali ako ima negativnih stvari, ja ću ih reći. Do sada je ovo prva. A, ne znam šta si očekivao, ali Dejan je sasvim solidna zamjena. Odigrao jednu utakmicu, postigao jedan pogodak. Da je imao više prilike možda bi njegov učinak bio i bolji.diego1921 je napisao/la:Ulazis u neke teme gdje ne bi trebao,ova uprava je uradila mnoge stvari,najmanje sto mozes je da im vjerujes,ima teren momak ce pokazati,posto Djermanovic nije se pokazao kako smo mi mislili,znaci trebali smo lincovati nekog,opusti se !!ž'21 je napisao/la: Ako je tako, onda sve ok (Y)
Ne šalim se, ne želim da menadžeri dovode igrače i da se predstavlja kao proces višemjesečnog skautinga.
Pa o tome ti pricam,niko ne kaze da ce ovaj doci i biti siguran u prvi 11,i on se dovodi da se pojaca konkurencija !!