I momak pod nikom @robertobaggio je znao napisati dobre tekstove , javite mu da sleti ovdje

Biti ili ne biti je za posjetu na stadionu u sljedecim domacim utakmicama. Ako izgubimo, i pri tome jos lose odigramo, eto ti vracanje na posjetu od 2000 i pljuvanja od strane derbi navijaca (koji ce doci na tekmu protiv sirokog) po upravi, pocev od selekcije igraca, transfera do ponude za duljevica.FKZ1921 je napisao/la:Brine me ovo što oko utakmice sa Širokim pravimo atmosferu:biti ili ne biti.
Ubleha se vrati ublehom prije ili kasnije. Iskren i posten odnos se uvijek isplati tako je u svemu. Citam u zadnje vrijeme svi koji su bili u dodiru sa klubom igraci, menadzeri hvale kako smo bili profesionalni i korektni. Neki dan bas citam intervju sa Sasom Cukom preko kojeg je dosao neko od igraca i jako hvali Dorica kao pametnog i sposobnog a takvih sam stvari cuo i mimo njega.ChWilla je napisao/la:marketing jeste u svojoj suštini bar dijelom ublehaali ne može biti totalna ubleha. mora imati osnovu u stvarnosti, inače se jače vrati nazad. ovo sad zaista jeste onako kako je shvaćeno i pozitivniji momenat nije bez razloga.
pile87 je napisao/la:Ubleha se vrati ublehom prije ili kasnije. Iskren i posten odnos se uvijek isplati tako je u svemu. Citam u zadnje vrijeme svi koji su bili u dodiru sa klubom igraci, menadzeri hvale kako smo bili profesionalni i korektni. Neki dan bas citam intervju sa Sasom Cukom preko kojeg je dosao neko od igraca i jako hvali Dorica kao pametnog i sposobnog a takvih sam stvari cuo i mimo njega.ChWilla je napisao/la:marketing jeste u svojoj suštini bar dijelom ublehaali ne može biti totalna ubleha. mora imati osnovu u stvarnosti, inače se jače vrati nazad. ovo sad zaista jeste onako kako je shvaćeno i pozitivniji momenat nije bez razloga.
Zeljo te tako ponosnim moze napraviti da to nije normalno.
Upravo zbog toga ne treba raditi ovakav pristup toj utakmici. Činimo sebi lošu uslugu.SeyoTM je napisao/la:Biti ili ne biti je za posjetu na stadionu u sljedecim domacim utakmicama. Ako izgubimo, i pri tome jos lose odigramo, eto ti vracanje na posjetu od 2000 i pljuvanja od strane derbi navijaca (koji ce doci na tekmu protiv sirokog) po upravi, pocev od selekcije igraca, transfera do ponude za duljevica.FKZ1921 je napisao/la:Brine me ovo što oko utakmice sa Širokim pravimo atmosferu:biti ili ne biti.
Jos ako ne zabijemo 4 gola u prvih 15 minuta...
Takav nam je mentalitet bio uvijek,to su navijači koji dolaze kad su derbiji,europa,i ovako ponekad nalete da pljuju.Ali što je najgore njih je puno više nego nas 2 milje zaluđenika,i ne osjetimo se u njihovoj sjenci..ChWilla je napisao/la:ali takvih je najviše.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kad si manijak onda si to bilo gdje i do kraja. Nema dana da ne procaprkam po netu o želji, o danu kada je tekma necu ni pisati. 52 godine u guzici, daleko od Grbavice ali .....pile87 je napisao/la:Krenes od sebe kako sam ja skontao ti zivis negdje vani a tu si svakodnevno pratis Zelju. Svi provodimo vrijeme na forumu da bi diskutovali o Zelji imali koju informaciju vise... a mi Zelhovci smo najslozni kad je najteze...ja nekako najvise cijenim navijace koji nisu u Sarajevu nama koji smo ovdje mnogo je lakse.Virtu4L je napisao/la:Nisam mislio da cemo biti bas ovako slozni.tm8782 je napisao/la: Eh problem je sto sam ja sebe trajno banovao. Mislim da mi je jos aktivan acc poslije zadnjeg mog posta, ali vise ne ulazim tamo...
Nama sigurno ova utakmica nije biti ili ne biti, niti to moze biti i jedna utakmica.. Ne znam ti kakav poraz nece otjerati one koji su redovni, koji prate svaki korak kluba, koji su clanovi, itd.. Takvih je odprilike , na nasu zalost, 2500-3000.. Svim ostalim, koji ce biti na tekmi protiv Sirokog a trebalo bi ih biti bar 5000-6000, rezultat i prikazana igra u toj utakmici ce biti pozivnica za sledecu tekmu.. To je tako i od toga se ne moze pobjeci.. Zbog toga je ova tekma bitna jer svi smo svjesni da ce podrska velikog broja navijaca biti potrebna sve do kraja prvenstva.. A na kraju krajeva desavanja na terenu su velikoj vecini najbitniji i najbolji marketing..FKZ1921 je napisao/la:Upravo zbog toga ne treba raditi ovakav pristup toj utakmici. Činimo sebi lošu uslugu.SeyoTM je napisao/la:Biti ili ne biti je za posjetu na stadionu u sljedecim domacim utakmicama. Ako izgubimo, i pri tome jos lose odigramo, eto ti vracanje na posjetu od 2000 i pljuvanja od strane derbi navijaca (koji ce doci na tekmu protiv sirokog) po upravi, pocev od selekcije igraca, transfera do ponude za duljevica.FKZ1921 je napisao/la:Brine me ovo što oko utakmice sa Širokim pravimo atmosferu:biti ili ne biti.
Jos ako ne zabijemo 4 gola u prvih 15 minuta...
Dobro raspoloženje ok,pa i blaga euforija ok, ali ne u odnosu na prvu utakmicu, ne sva koncentracija na prvu utakmicu. Moramo to gledati drugačije.
Ponavljam, ovo ni po čemu nije i ne treba je praviti utakmicom biti ili ne biti. Onaj ko samo prvu utakmicu vidi i od nje mu zavisi da li će dalje dolaziti na utakmice,od nje mu zavisi kako će gledati na poteze koje radi klub..., nije dobar navijač.