Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 17, 2016 1:23 pm

Eto zasto si nam falio na forumu @rodom s mejtasa..
I momak pod nikom @robertobaggio je znao napisati dobre tekstove , javite mu da sleti ovdje :D

SeyoTM
Kontakt:

sri feb 17, 2016 1:27 pm

FKZ1921 je napisao/la:Brine me ovo što oko utakmice sa Širokim pravimo atmosferu:biti ili ne biti.
Biti ili ne biti je za posjetu na stadionu u sljedecim domacim utakmicama. Ako izgubimo, i pri tome jos lose odigramo, eto ti vracanje na posjetu od 2000 i pljuvanja od strane derbi navijaca (koji ce doci na tekmu protiv sirokog) po upravi, pocev od selekcije igraca, transfera do ponude za duljevica.

Jos ako ne zabijemo 4 gola u prvih 15 minuta...

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri feb 17, 2016 1:28 pm

ChWilla je napisao/la:marketing jeste u svojoj suštini bar dijelom ubleha :mrgreen: ali ne može biti totalna ubleha. mora imati osnovu u stvarnosti, inače se jače vrati nazad. ovo sad zaista jeste onako kako je shvaćeno i pozitivniji momenat nije bez razloga.
Ubleha se vrati ublehom prije ili kasnije. Iskren i posten odnos se uvijek isplati tako je u svemu. Citam u zadnje vrijeme svi koji su bili u dodiru sa klubom igraci, menadzeri hvale kako smo bili profesionalni i korektni. Neki dan bas citam intervju sa Sasom Cukom preko kojeg je dosao neko od igraca i jako hvali Dorica kao pametnog i sposobnog a takvih sam stvari cuo i mimo njega.
Zeljo te tako ponosnim moze napraviti da to nije normalno.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri feb 17, 2016 1:32 pm

pile87 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:marketing jeste u svojoj suštini bar dijelom ubleha :mrgreen: ali ne može biti totalna ubleha. mora imati osnovu u stvarnosti, inače se jače vrati nazad. ovo sad zaista jeste onako kako je shvaćeno i pozitivniji momenat nije bez razloga.
Ubleha se vrati ublehom prije ili kasnije. Iskren i posten odnos se uvijek isplati tako je u svemu. Citam u zadnje vrijeme svi koji su bili u dodiru sa klubom igraci, menadzeri hvale kako smo bili profesionalni i korektni. Neki dan bas citam intervju sa Sasom Cukom preko kojeg je dosao neko od igraca i jako hvali Dorica kao pametnog i sposobnog a takvih sam stvari cuo i mimo njega.
Zeljo te tako ponosnim moze napraviti da to nije normalno.
:palacgore: :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ChWilla
Kontakt:

sri feb 17, 2016 1:36 pm

pa i da si najzagorjeliji heteroseksualni muškarac na planeti - maka, murata i amera je ljepše i vidjeti nego melihu i almedinu.
gradi željo boli te *****

dell21
Kontakt:

sri feb 17, 2016 1:41 pm

Po meni je utakmica sa sirokim itekako bitna skoro pa biti ili ne biti. Ako izgubimo procentualno 50% manje sanse za evropu u narednh 11 kola (ionako je mala sansa). Mi moramo ganjati 2 odlicne ekipe koje su trenutno ispred i koje nam bjeze 6 i 7 bodova sarajevo i radnik. Uzmimo i to da radnik igra sa mladosti kuci bjezat ce nam 10 bodova sa pobjedom i onda je evropa izbubljena definitivno kroz ligu. Onda ostaje kup i tu moramo biti savrseni. Zbog toga mislim da je biti i ne biti a o posjeti u narednim da ne govorim. Izgubit ne smijemo moramo izginuti na terenu i moramo pobijediti.

FKZ1921
Kontakt:

sri feb 17, 2016 1:42 pm

SeyoTM je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Brine me ovo što oko utakmice sa Širokim pravimo atmosferu:biti ili ne biti.
Biti ili ne biti je za posjetu na stadionu u sljedecim domacim utakmicama. Ako izgubimo, i pri tome jos lose odigramo, eto ti vracanje na posjetu od 2000 i pljuvanja od strane derbi navijaca (koji ce doci na tekmu protiv sirokog) po upravi, pocev od selekcije igraca, transfera do ponude za duljevica.

Upravo zbog toga ne treba raditi ovakav pristup toj utakmici. Činimo sebi lošu uslugu.
Dobro raspoloženje ok,pa i blaga euforija ok, ali ne u odnosu na prvu utakmicu, ne sva koncentracija na prvu utakmicu. Moramo to gledati drugačije.
Ponavljam, ovo ni po čemu nije i ne treba je praviti utakmicom biti ili ne biti. Onaj ko samo prvu utakmicu vidi i od nje mu zavisi da li će dalje dolaziti na utakmice,od nje mu zavisi kako će gledati na poteze koje radi klub..., nije dobar navijač.

ChWilla
Kontakt:

sri feb 17, 2016 1:42 pm

ali takvih je najviše.
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

sri feb 17, 2016 1:53 pm

Željo mi te volimo, kako god završio... :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

SeyoTM
Kontakt:

sri feb 17, 2016 1:56 pm

Takvi na balkanu i pune stadione, nazalost.
Vazno je imati dobru marketinsku strategiju u tim situacijama, ni slucajno ne smijemo ici sa pitarskim pristupom kriznim situacijama dok su imali love...ha los rezultat ide predstavljanje nekog novog igraca i slicno, sto se kasnije pokaze kao "medvjedja usluga".
Doci ce rezultati samo treba biti strpljiv i furat svoju pricu...

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 17, 2016 1:58 pm

ChWilla je napisao/la:ali takvih je najviše.
Takav nam je mentalitet bio uvijek,to su navijači koji dolaze kad su derbiji,europa,i ovako ponekad nalete da pljuju.Ali što je najgore njih je puno više nego nas 2 milje zaluđenika,i ne osjetimo se u njihovoj sjenci..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cala
Kontakt:

sri feb 17, 2016 2:13 pm

Ma bez obzira na rezultat posjeta ce opet kar'na bit. Uvijek ce biti vise fejsbuk navijaca koji ce doci na derbi, evropu i eventualno proslavu nekog trofeja da se mogu slikat na terenu za profilne ili ako imaju srece ugrabit nekog od igraca za sliku. I kad smo duplu krunu osvojili posjeta je mizerna bila. Bit ce 10k protiv Sirokog, nije problem, drzat ce raju euforija prvih par utakmica i opet idemo po starom. Evo pocinje se malo i stadion usminkavati, dovela su se neka imena koja bi sama po sebi trebali privuci raju na stadion ali dzaba kad je mentalitet takav.

FKZ1921
Kontakt:

sri feb 17, 2016 2:14 pm

[*]Pa i pišem zbog toga. Šta sad trebamo, prihvatiti situaciju takvom kakva jeste,pridruži se i furaj.
Znam da ovo ne dopire do puno ljudi.Posebno onih koji jesu takvi da će im cijela sezona ili polusezone, zavisiti os rezultata prve utakmice.
Ali trebamo svi pokušavati uticati na ljude onoliko koliko možemo.
Ne da se nekom nameće nešta već da kažemo šta mi.mislimo.

1921.ba
Kontakt:

sri feb 17, 2016 2:16 pm

Željo mi te volimo kako god završio. ;)
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Model1964

sri feb 17, 2016 2:19 pm

pile87 je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:
tm8782 je napisao/la: Eh problem je sto sam ja sebe trajno banovao. Mislim da mi je jos aktivan acc poslije zadnjeg mog posta, ali vise ne ulazim tamo...
Nisam mislio da cemo biti bas ovako slozni.

:zeljeznicar1:
Krenes od sebe kako sam ja skontao ti zivis negdje vani a tu si svakodnevno pratis Zelju. Svi provodimo vrijeme na forumu da bi diskutovali o Zelji imali koju informaciju vise... a mi Zelhovci smo najslozni kad je najteze...ja nekako najvise cijenim navijace koji nisu u Sarajevu nama koji smo ovdje mnogo je lakse.
Kad si manijak onda si to bilo gdje i do kraja. Nema dana da ne procaprkam po netu o želji, o danu kada je tekma necu ni pisati. 52 godine u guzici, daleko od Grbavice ali .....
Ima nas źeljinih svuda po svjetu
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hadzijalagic
Kontakt:

sri feb 17, 2016 2:19 pm

FKZ1921 je napisao/la:
SeyoTM je napisao/la:

Upravo zbog toga ne treba raditi ovakav pristup toj utakmici. Činimo sebi lošu uslugu.
Dobro raspoloženje ok,pa i blaga euforija ok, ali ne u odnosu na prvu utakmicu, ne sva koncentracija na prvu utakmicu. Moramo to gledati drugačije.
Ponavljam, ovo ni po čemu nije i ne treba je praviti utakmicom biti ili ne biti. Onaj ko samo prvu utakmicu vidi i od nje mu zavisi da li će dalje dolaziti na utakmice,od nje mu zavisi kako će gledati na poteze koje radi klub..., nije dobar navijač.
Nama sigurno ova utakmica nije biti ili ne biti, niti to moze biti i jedna utakmica.. Ne znam ti kakav poraz nece otjerati one koji su redovni, koji prate svaki korak kluba, koji su clanovi, itd.. Takvih je odprilike , na nasu zalost, 2500-3000.. Svim ostalim, koji ce biti na tekmi protiv Sirokog a trebalo bi ih biti bar 5000-6000, rezultat i prikazana igra u toj utakmici ce biti pozivnica za sledecu tekmu.. To je tako i od toga se ne moze pobjeci.. Zbog toga je ova tekma bitna jer svi smo svjesni da ce podrska velikog broja navijaca biti potrebna sve do kraja prvenstva.. A na kraju krajeva desavanja na terenu su velikoj vecini najbitniji i najbolji marketing..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

1921.ba
Kontakt:

sri feb 17, 2016 2:22 pm

meni nijedna tekma nije biti ili ne biti, Zeljo ce igrati utakmice i sutra i za jos 50 godina, bitno je samo da dolazimo, a ostalo ko te pita... evropa, kup, titula, sve je to fino... ali sve je u onom citatu iznad receno ;)
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Dzezvar
Kontakt:

sri feb 17, 2016 2:29 pm

Ako ima neko da je dobar sa montazom klipova i najava neka se javi meni na PM.
Hitno.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

dell21
Kontakt:

sri feb 17, 2016 2:30 pm

Biti ili ne je zbog rezultatskog znacaja i plasmana u evropu kroz ligu jer bi mogli kasniti 10 bodova za konkurentom za evropu sto je nedostizno u 11 kola. A ni u kom slucaju zbog posjete ili necega drugog. Pravite tu razliku.

Model1964

sri feb 17, 2016 2:45 pm

Davne 1983 na Vrbanjusi.... Braco gumena glava drzl bank na klupi pred dzamijom
Pitari ovo, ono ... grandiozni ... Uleti Goran, pridruzi mu se P Simica stari sa predlogom da se saberu kao sutra u podne navijaci zelje i malenih pa da vidimo koga ima vise na Vrbanjusi.
Sok koji je Braco dozivio je za film.
Kada je krenulo skupljanje niko nije znao sta ce se dogoditi. Ko u Valteru kad je na Kovacima krenula masa. Staro, mlado, musko, zensko.... nene ,dede. .. Bilo nas je deset puta vise. Zato nas je na Vrbanjusi vazda bilo vise.
Ovo je ujedno slika manijaka kada su izazvani kao sada. Svi ko jedan!
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava