Joj bas 1.55 najgora kvota..mirsadmekic je napisao/la:nevalja bratee koficijnet 1.55 sekundee suhav je da valja u betlive 1.65ChWilla je napisao/la:na nas kvota 1,60 u lutriji, 1,55 u premieru...
Joj bas 1.55 najgora kvota..mirsadmekic je napisao/la:nevalja bratee koficijnet 1.55 sekundee suhav je da valja u betlive 1.65ChWilla je napisao/la:na nas kvota 1,60 u lutriji, 1,55 u premieru...
terabajt je napisao/la:Daju tiribinu, prostorije ma sve daće i guzice samo za tu parcelu, pa OČIGLEDO STA JE U PITANJU.
najgoraa mogucaa znaci jos smo u super ponudi , necu da slutim al x danas lupam nepase nam udaljice nas od evropeOkolele je napisao/la:Joj bas 1.55 najgora kvota..mirsadmekic je napisao/la:nevalja bratee koficijnet 1.55 sekundee suhav je da valja u betlive 1.65ChWilla je napisao/la:na nas kvota 1,60 u lutriji, 1,55 u premieru...
Tako se ne moze ni djeci lagati jbt, pa sad u to treba provjerovati.irfo je napisao/la:al cuj greska je napravljena za parcelu, pa kakav moras biti glupan da bi u to povjerovo , ne mogu sebi doci
![]()
Zvuči poznatoVrag je napisao/la:Uprava FK Zeljeznicar ocekuje da mi mimo zakona djelujemo. SD je iznio dokaze i mi moramo postupiti po zakonu. Zasto bi opstina bila protiv gradnje stadiona. Osposobili smo reflektore, podrzali smo uefa projekat, podrzali smo akciju za Evropsku Grbavicu sa 100000 KM, platili smo idejni projekat, dali smo platiku na koristenju. Imamo u planu i dalja neka ulaganja. Ove male nesuglasice ta ulaganja nece dovesti u pitanju. Ja opet savjetujem da na miran nacin FK rijesi taj problem sa SD jer preko suda ce potrajati, a trenutno vrijeme je sto najmanje imamo.
Mi ne smijemo mimo zakona nista raditi. Bespotrebno se digla hajka i nadam se da cemo ubrzo riješiti ovaj problem. Na kraju krajeva imamo svi isti cilj, a to je moderan stadion kakav Željezničar zaslužuje, ovaj grad zaslužuje.
Ne brini, ovdje takvi ne mogu proci. Ni sa koje strane. Ljudi mi za 2 sata igramo veoma bitnu utakmicu, ovo ce cekati nakon toga, utakmica nece!nikson je napisao/la:Zanima me jel tacna ona lista imena pojedinih forumasa koje su objavili oni idioti laznjaci - koldzini placenici.. moze odgovor u pp...
P.S. ako jeste tqcna onda ja zelim promjenu nicka, hocu da stavim puno ime, prezime i jmbg pa da komentarisem jos zustrije, jer stojim iza svojih rijeci....A vama sto citate, Koldzine ublehe zelim da tu parcelu prodate da bi skupili pare za lijecenje
Koja lista bratenikson je napisao/la:Zanima me jel tacna ona lista imena pojedinih forumasa koje su objavili oni idioti laznjaci - koldzini placenici.. moze odgovor u pp...
P.S. ako jeste tqcna onda ja zelim promjenu nicka, hocu da stavim puno ime, prezime i jmbg pa da komentarisem jos zustrije, jer stojim iza svojih rijeci....A vama sto citate, Koldzine ublehe zelim da tu parcelu prodate da bi skupili pare za lijecenje
Ne treba nam ništa od njega. Nek te dvije glave dadne ovim iz SD-a, samo nek nam se skinu s vrata i on i oni.Veteran je napisao/la:Pa i Koldžina priča da ima spremne pare, samo da se FK i SD dogovore, šalje jasnu poruku.....za dogovor i početak mog projekta spreman sam Vam dati 200.000 milja naravno opštinskih odnosno Vaših para. Opasna banda ocm, baš zu zacrtali nešto, biće problema ovdje velikih...
![]()
![]()
Istina je.....nikson je napisao/la:Zanima me jel tacna ona lista imena pojedinih forumasa koje su objavili oni idioti laznjaci - koldzini placenici.. moze odgovor u pp...