Nije Rus 1000% niti ti likovi koje spominjes.diego1921 je napisao/la:Bio je Rus i jos dva lika, pored Memije imali su jos par igraca! Mislim da Memija nije zasluzio da ga se po losem spominje, nije u formi u kakvoj je bio, al mislim da ce opet biti onaj stari , dobro trenira!SeyoTM je napisao/la:Zar nije Rus?FKZ1921 je napisao/la: Niko. Klub.
Tako je.storm_raider je napisao/la: Ipak, konstruktivnoj kritici svako mora biti podlozan, pa i Memija, ali mi inace pretjerujemo kako u hvaljenju, tako u kritikovanju. Ne moze se nakon jedne utakmice nista znati, tesko i nakon 3, tako da polako, njega vrijedi cekati.
Hvala na informaciji druze, imas li jos podataka sa treninga?exdomorocki je napisao/la:Sudeci po danasnjem treningu,Stana pocinje na lijevom beku.
Realno je zaslužio bori se momak, svaka mu častexdomorocki je napisao/la:Sudeci po danasnjem treningu,Stana pocinje na lijevom beku.
Jel Tiago na krilu i sta je s ostalima ? Hoce li Aca biti spreman , volio bi da njega Edis odmori !exdomorocki je napisao/la:Sudeci po danasnjem treningu,Stana pocinje na lijevom beku.
Ovo je logicna odluka Edisa jer smo na toj poziciji najvise skripali. Mirka su igraci Sirokog prolazili s lakocom, momak jos nije u formi.exdomorocki je napisao/la:Sudeci po danasnjem treningu,Stana pocinje na lijevom beku.