Okolele je napisao/la:Joj hajde suboto..Svako malo odem na onu stranicu sa tabelom i rezultatima i kalkulisem zadnja dva kola..

Upravo to radim.
Dvije pobjede u zadnja dva kola po meni garantuju Evropu. Slobodi pobjegnemo na nedostiznu razliku, Radniku na minimalno 7 bodova. Krupa i Siroki su daleko vec sad. Da se razumijemo mislim da u ligi 6 razlika u odnosu na ove klubove treba samo da raste, ali cisto matematicki i da se sto prije ispuni taj primarni cilj-Evropa.
A za prva tri mjesta, moglo bi biti promjena. Zrinjski ide super nezgodnoj Mladosti i mislim da ce bas tesko do punog plijena, a Sarajevu ostaju 2 nezgodne tekme poslije ove dvije lagane. Sloboda na Tusnju i Siroki poslije ove velike pobjede nad Zrinjskim, sumnjam da mogu 2 puta slaviti, ali o tom potom.
Mi trebamo sebe gledati i biti maksimalno koncentrisani, ali uz pravi pristup mislim da mozemo do svih 6 bodova. To bi po mojim kalkulacijama bilo dovoljno za egal sa pitarima i -2 u odnosi na Zrinjski. I onda skoro sa jednakim.sansama za titulu ulazimo u ligu 6 gdje bi se lider mogao mijenjati svako kolo. Bit ce zanimljivo.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk