Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet mar 17, 2016 12:55 am

MrRiccoli je napisao/la:
Simply Blue je napisao/la:Sad kad sam ponovo pogledao golove, moram samo reći Memiji kapa ,dole prvi gol je njegov 1/1, nakon što je uzeo loptu, uspio je stići Sinišu i još uputiti onakav centaršut, fantazija :klanjase2:

Veca i Hodzurda danas više nego sigurni, odlična uvertira za Tuzlu..Began poprilično neprepoznatljiv bez one svoje trke, po meni kako stvari stoje on je najveći gubitnik ove sezone među našim igračima.
Polako isto smo rekli i za Memiju nakon sirokog... Skim igraju ovi ispred nas slijedece kolo

Sent from my C5303 using Tapatalk
Drina-Radnik
Siroki-Celik
Zrinjski-Rudar
Sarajevo-Slavija
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Simply Blue
Kontakt:

čet mar 17, 2016 12:57 am

MrRiccoli je napisao/la: Polako isto smo rekli i za Memiju nakon sirokog... Skim igraju ovi ispred nas slijedece kolo

Nije ovo kritika račun Beganovića, već mi je krivo jer čovjek ovu sezonu stagnira, kako stvari stoje u ovom drugom dijelu će imati jako malu minutazu, a u prvom dijelu ono što je igrao je bila na neprirodnoj poziciji. Samo uporediti minutazu/golovi u ovoj i prosloj sezoni i sve je jasno.
A ja sam se iskreno nadao da je on prava zamjena za Bajica, vjerujem da nisam jediini
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

brile
Kontakt:

čet mar 17, 2016 1:10 am

Simply Blue je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la: Polako isto smo rekli i za Memiju nakon sirokog... Skim igraju ovi ispred nas slijedece kolo

Nije ovo kritika račun Beganovića, već mi je krivo jer čovjek ovu sezonu stagnira, kako stvari stoje u ovom drugom dijelu će imati jako malu minutazu, a u prvom dijelu ono što je igrao je bila na neprirodnoj poziciji. Samo uporediti minutazu/golovi u ovoj i prosloj sezoni i sve je jasno.
A ja sam se iskreno nadao da je on prava zamjena za Bajica, vjerujem da nisam jediini
Nisi jedini. Nakon odlaska Bajica ocekivao sam da ce zaigrati kao prvi spic i da se eksplodirati.

Nema veze, ima jos puno fore za Begana, ne sumnjam ja u njega ni sekunde.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet mar 17, 2016 1:10 am

Simply Blue je napisao/la:

Ne znam da li grijesim ali mislim da bi on trebao biti napadac al bukvalno nikakav poluspic ni nista nego samo napadac. Sreca je sto je mlad pa ima vremena za njega al ove sezone ce se tesko naigrati

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet mar 17, 2016 2:01 am

Braćo, utakmicu sa Slobodom ćemo komentarisati nakon uspješnog apsolviranja Pofalićkog. Jesmo li se lijepo dogovorili, od utakmice do utakmice? :kafa:

Whisperer

čet mar 17, 2016 3:21 am

LARSSON je napisao/la:Jel ono dzeko donirao za stolice ili mu je rodjendan cestitan ili sta vec
s obzirom na njegovu platuuu u romii da je daoo lupam 50.000 sta je to za njeg sicaa , da pjanic da tolko i zukaa eto istokaa , ovo sa 30 stolica njegovih je malo na osnovuu njegovih primanja u romi al hvala mu
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

baxuz87
Kontakt:

čet mar 17, 2016 6:37 am

Vazda smo se znali tuđim parama razbacivati. :?
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

bistrikboy
Kontakt:

čet mar 17, 2016 6:45 am

Svaka cast Edinu na ovom potezu,kapa dole i sretan mu rodjendan.

Ako sam dobro upratio i Danis Tanovic je donirao novac za jednj stolicu,nadam se da ce klub to marketinski iskoristiti :palacgore:
1921-1987-2007

dell21
Kontakt:

čet mar 17, 2016 8:08 am

Hvala Džeko i sretan ti rođendan.
Samo nek se piše o stolicama stadionu biće para i donacija. Vide svi koliko transparentno radimo, jel ograničen broj navijača na tušnju može li se ići vlastitim autom ?

ChWilla
Kontakt:

čet mar 17, 2016 8:20 am

neka on ne koči svoju daljnju prodaju i ne mora ništa drugo :ganja:
gradi željo boli te *****

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet mar 17, 2016 8:23 am

Roberto Baggio je napisao/la:I, zna li neko kad je žrijeb za polufinale?

Evo gledam kalendar Saveza, nema tog podatka, ali imaju predviđeni termini polufinalnih utakmica:
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... 6%20II.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Znači, 13. i 20. april. To bi značilo da nam ovako izgleda raspored:

19.3. - Sloboda-Željo
2. ili 3.4. - Željo-Olimpik
9. ili 10.4. - Drina-Željo
13.4. - Polufinale kupa
16. ili 17.4. - Željo-Travnik
20.4. - Polufinale, revanš
23. ili 24.4. - Sarajevo-Željo
30.4. - Željo-Zrinjski

Sedam utakmica u aprilu. :D
dobro je sto je prva utakmica polufinala u relativno dobrom periodu, tj. poslije drine i prije travnika kuci...
revans je pred derbi, to ce za nas biti izazov, ali vjerujem da cemo izdrzati i te poteskoce...
100/94/37/34 - i to je to!

cikazubo
Kontakt:

čet mar 17, 2016 8:48 am

Ima li neki snimak one ludnice na jugu juce ? :zeljeznicar1:

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet mar 17, 2016 9:30 am

Trebalo bi to polufinale biti malo ranije, kup se mora završiti prije lige tako da...... nekime računica nije u redu
イビチャ・オシム

krajisnik87
Kontakt:

čet mar 17, 2016 9:33 am

29.3 izvlacenjw

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

FKZ1921
Kontakt:

čet mar 17, 2016 9:36 am

Ostaje još jedna utakmica iz ovog zgusnutog ciklusa. Predhodne su solidno apsolvirane. Prije svega rezultatski i stanjem na tribini.
Igra...osrednje. Može i mora bolje.Al bilo,prošlo, nema velike štete. ..Idemo dalje.
Složili smo se više puta da je svaka sljedeća utakmica najbitnija.
Sloboda...po meni,ovu priču treba pričati u sljedećem smjeru:
-Sloboda je favorit...prvi su na tabeli,imaju ogromnih 10 bodova više od nas,u polufinalu kupa su,izbacili su jaču ekipu nego što je naš protivnik u četvrtfinalu bio...Igraju na domaćem terenu, nakon pobjede na Kosevu vlada euforija medju njihovim navijačima...
-ne trebamo se baviti pričom koji igrači fale njima i nama.To je nebitno.Igra 11 protiv 11.
-nama je u toj utakmici svaki rezultat osim poraza,dobar. Možemo li to ostvariti? Imamo realne osnove da se nadamo i vjerujemo da možemo.
Ovu utakmicu nikako ne treba stavljati u kontekst odlučujućih, životno važnih i sl. Ona to ni po čemu nije.
Kako god završila ova utakmica, trebamo gledati naprijed. Slijedi pauza koja će nam,prije svega zbog kupa,dobro doći.
Nakon pauze jedan teži i bitniji ciklus utakmica od ovog koji sad prolazimo.Polufinale kupa i pet prvenstvenih utakmica...medju kojima su gradski derbi i Zrinjski?
Puno utakmica,puno igre,puno mogućnosti...
Treba nam strpljenja i vjere u nas klub.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet mar 17, 2016 9:41 am

ne svidja mi se pesimizam kod pojedinih... tuzlu cemo lakse nego ocekivano apsolvirati, jer njima je banja sada plus sto ce biti napaljeni protiv nas, a u takvom stanju iskustvo igranja ovakvih utakmica ce doci do izrazaja, tj. bekric i lendric i prije svega stevanovici.

ne treba da vas ova utakmica protiv borca zabrine, igrali smo bukvalno sa mjesanim sastavom i 50% snage, dodajte na to igrace koji nisu igrali i jos duplo vise spremnosti i ulaganja od strane igraca, to ce biti druga slika onda...
100/94/37/34 - i to je to!

vrbanjusa
Kontakt:

čet mar 17, 2016 9:51 am

Juče tekma bez srkleta i nerviranja. Lagano i opušteno. Kontra kod prvog gola fantastična kao i reakcija Siniše :mrgreen:
Jug fenomenalan i to je još jedan veliki dobitak.

Hvala Edinu na poklonu i na pažnji koju nam posvećuje. Sretan rođendan Edine i da se ubrzo vratiš i nosiš naš dres. Znam da ti je to želja :DD:
21 10 4

Petrović Slavko

Okolele
Kontakt:

čet mar 17, 2016 9:52 am

Izvlacenje parova polufinala kupa krajem marta..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet mar 17, 2016 9:56 am

@1921
U pravu si, nema priče fol je samo u tome što vrlo malo ljudi rezunuje tako. Naime, percepcija je kod većine naših navijača odnosno simpatizera da smi mi kao trenutno najjača ekipa i treba da deremo sve redom i ako zijanimo u Tz zavladaće razočarenje. Ustvari mi smo ovim prelaznim rokom tek dostigli ove vodeće ekipe i tu smo u pet deka još su neki u prednosti radi uigranijih ekipa, boljih trenera itd.. Možemo svakog od njih dobiti, ali i oni nas bez problema. Da bi mi bili favoriti protiv Širokog, Slobode, Zrinskog ili pitara treba nama još kvaliteta u svakoj liniji itekakvog. Ja se iskreno nadam da je struka toga svjesna i da će se u tom smislu igrački ciljano pojačati za ligu 12 sa par baš kvalitetnih igrača koji odskaču ako nam je cilj titula. U protivnom situacija će biti slična ovogodišnjoj - ravnopravna borba za prve četiri pozicije.
Što se tiče Slobode, umjereni sam optimista i bio bih bodom zadovoljan. Ljudi su u formi, imaju par odličnih igrača, odlično su vođeni, motivisani 120%, niko se protiv njih nije ove sezone naigrao itd. Mi ako uđemo indoletno i mlako u utakmicu i još ako pokušamo nešto kao da mi njima nametnemo neku igru pušiona nam je. Sačekat će nas, puknut kontru i gotovo. Po meni mi trebamo njih sačekati, nek oni rizikuju, njima bod manje odgovara nego nama, pa ih probat kakvom kontrom iznenaditi.

ChWilla
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:03 am

ma jasno je svakome da ne bi bila ovakva situacija na tabeli da su od početka bili ovi ili slični igrači. konkurenti su u ovom trenutku tu negdje jer su ranije napravili ekipe. ali po suhom kvalitetu sam siguran da smo mi bolji.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava