Brate bio ja, iznjeli smo sve i plave i bijele. Ja s drugom otisao, niko nije spomenuo da se trebaju vratit.. (Nisam na pocetku bio tu)mirsad94 je napisao/la:Je li neko od furumasa danas istovarao stolice? Slucajno pored stadiona kad se istovar vrsi, uletim na pocetku gotovo, dobra zajebancija sa momcima na istovaru. Boga mi svi govore da se trebaju vratiti plave sbog svjetlije nijanse, a bijele logicno ne moraju. I kao da se treba istovariti to jer kamion ide dalje u Travnik. Nisam prelistao forum od danas mozda je bilo price o tome.
ma katastrofa ....toliko nekvalitetnih igraca ....igraca koje guraju menadjeri....pa danas na tekmi Sirokog bilo je scena i poteza zbog kojih ne znas da li bi plakao ili smijao se ....tuzno je ovo ali eto ...nek je Zeljo dobar jebes ostale...chile je napisao/la: ↑sub feb 25, 2017 7:28 pmKoliki sam god bolesnik ove nase lige i danas sam sve cetiri tekme gledao, mogu reci da je tesko i zamorno do bola od njih jedino utakmica u Kaknju je bila gledljiva ostalo bas smor.
Previse sjeckanja, valjanja i antifudbala uz podosta lola na trEbinama.
To su Lutvini, poslao ih da cigani ne kradu zeljzo.
Onda si ti mozda mene pred kraj zamjenio kad su se bjele iznosile iz prvog djela kamiona, dosla dvoijca da slikaju stadion i da pomognu ako treba i jedan je mene zamjenio. Oni momci koji su bili pricaju da se trebaju plave vratiti..ali izgleda da niko nije 100 % siguran.[/quote]mirsad94 je napisao/la:Brate bio ja, iznjeli smo sve i plave i bijele. Ja s drugom otisao, niko nije spomenuo da se trebaju vratit.. (Nisam na pocetku bio tu
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ne znam nakon ovih danas, daj boze da mi odigramo kako se ocekuje. Danas nikakve razlike izmedju ekipa iz gornjeg i ovoh iz donjeg djela. Lose opet mi igramo s 4 na tabeli valjda bude neke ogre i gledljivo. Bio sam siguran u pobjedu ali me ova valjanja spustise. Treba kod nas sta umjesto trave ubaciti na terene da igrace bode ili rezedelinjo je napisao/la:ma katastrofa ....toliko nekvalitetnih igraca ....igraca koje guraju menadjeri....pa danas na tekmi Sirokog bilo je scena i poteza zbog kojih ne znas da li bi plakao ili smijao se ....tuzno je ovo ali eto ...nek je Zeljo dobar jebes ostale...chile je napisao/la: ↑sub feb 25, 2017 7:28 pmKoliki sam god bolesnik ove nase lige i danas sam sve cetiri tekme gledao, mogu reci da je tesko i zamorno do bola od njih jedino utakmica u Kaknju je bila gledljiva ostalo bas smor.
Previse sjeckanja, valjanja i antifudbala uz podosta lola na trEbinama.
Bice bolje sad za ligu 6, uvjeren sam. Samo još da savez hoce poduhvatiti neku incijativu za bolje travnjake i kvalitetnije suđenje bilo bi stan' pan'. Koliko savez zgrne love na kaznama zbog propuste, pirotehnike itd. mogli su cijeloj ligi postaviti vrhunske travnjake..Brkoo je napisao/la:Mene glava zaboljela nakon tekme Metalaca i Sirokog, razmisljam da podnesem tuzbu protiv oba kluba za nanesenu dusevnu bol. U ovoj utakmici se oslikao kvalitet citave lige, udri, izbij, nabij, iznabadaj, laktom ga zalozi, uz katastrofalan teren i katastrofalnog sudiju kojem treba samo jos stap ili pas vodic. Uz to treba dodati i nenadjebive krkanske povike sa tribina i dobijes Premier ligu al na nas nacin.
I onda se ljudi cude sto nas fudbal nikako ne ide naprijed, sto nasi klubovi ne mogu nista znacajnije u evropi napraviti. Ovo sto nasa uprava u ovom okruzenju radi je nesto sto je nevjerovatno, cudo pravo..