kako koLeon_Professional je napisao/la: Suzava se izbor, otpali su Vukomanovic i Velic. Ko ce docekati sutraAli imam osjecaj da necemo sutra saznati

kako koLeon_Professional je napisao/la: Suzava se izbor, otpali su Vukomanovic i Velic. Ko ce docekati sutraAli imam osjecaj da necemo sutra saznati
Tryg je napisao/la:Pa i ovaj isti portal je podlegao pritiscima kod brisanja teme, sto ne bi neka ftv koja je uvijek bila politicki orijentirana.
Uprava napolje! Kakve su ovo malverzacije? Jesmo li svi jednaki?fedeltafrotta je napisao/la:kako koLeon_Professional je napisao/la: Suzava se izbor, otpali su Vukomanovic i Velic. Ko ce docekati sutraAli imam osjecaj da necemo sutra saznati
Meni bi ovaj Vukomanovic bio skroz ok.fedeltafrotta je napisao/la:kako koLeon_Professional je napisao/la: Suzava se izbor, otpali su Vukomanovic i Velic. Ko ce docekati sutraAli imam osjecaj da necemo sutra saznati
nece bit nijedan od njih dva, dazba ce te glasatiTryg je napisao/la:Daj nam neko anketu Vukomanovic-Velic do sutra da vidimo sta misle forumasi.
Jedino bez zareza ne ostanes..storm_raider je napisao/la:Kada citas Nerminku ostajes bez daha.
nepiše se tako ne go BI ČE, ŽELJO, JOPE ŠANPIJON,,,,,,shzna je napisao/la:BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION![]()
![]()