Pa valjda su vec rekli.Istok se sminka.Elegant je napisao/la:Nadam se da ce uskoro biti neko obavjestenje sta se planira raditi.Minjore je napisao/la:Danas su neki geodeti nesto mjerili i gledali sa Juga
Pa valjda su vec rekli.Istok se sminka.Elegant je napisao/la:Nadam se da ce uskoro biti neko obavjestenje sta se planira raditi.Minjore je napisao/la:Danas su neki geodeti nesto mjerili i gledali sa Juga
Vjerujem ti kad kazes da je predobar, iako nisam bio optimistican jer je Diadora izbacivala uzasne garniture zadnjih godinapile87 je napisao/la:predobar je dres ali nije na prugeAjzea je napisao/la:Uništio si nam snove pile.
salle86 je napisao/la:Fina je brojka 12.200 stolica, treba to redovno puniti i nema zime.
Dok se to sve usminka i sredi bice to ekstra, do kad ce to biti gotovo? Vjerujem do europe...
Sutra nas mora biti bar 5.000 ukupno sa clanskim, gratisima, prodatim kartama...
A onda mlatnuti poslane i nastaviti niz
Znači sa njim i na svadbe mozemo.pile87 je napisao/la:predobar je dres ali nije na prugeAjzea je napisao/la:Uništio si nam snove pile.
Ajzea je napisao/la:Znači sa njim i na svadbe mozemo.pile87 je napisao/la:predobar je dres ali nije na prugeAjzea je napisao/la:Uništio si nam snove pile.
Kad se budes zenio samo reciAjzea je napisao/la:Znači sa njim i na svadbe mozemo.
jesi na kosevu LarsoneLARSSON je napisao/la:Povedose tuzlaci
100% haha, evo me kuci, old sql, bh radioLeon_Professional je napisao/la:jesi na kosevu LarsoneLARSSON je napisao/la:Povedose tuzlaci
Imam zanimljivih clanaka, jer sam ja to sve lijepio u sveske, ebes PANINI i njihove slicicetm8782 je napisao/la:Storm i boccaccio
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
opa, mene bi to svakako interesovalosofronije je napisao/la:Imam zanimljivih clanaka, jer sam ja to sve lijepio u sveske, ebes PANINI i njihove slicicetm8782 je napisao/la:Storm i boccaccio
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk, ima raznih slika , clanaka , najvise iz perioda 2000/2001. pa ako ima gdje da se to pohrani.
Mislim da sutra idu kao svjedoci selimovic i husic, nek im presude sutra, nama daju titulu i jave nam na poluvremenuLeon_Professional je napisao/la:Sta je ovo savez otvorio istragu oko ovog slucaja 20 milja?! Danas pricam sa dosta ljudi, iako nisu prije pratili bas nasu ligu ovo sto se kod nas desava pocnu pricati i zanimaju se, pitaju kako sta. Dobra prica se daleko cujeKod Dekana u kancelariji veliki znak Zelje na zidu, kontao mu ja reci da kupi koju stolicu, ali ...