Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 15, 2016 3:45 pm

kontranogama je napisao/la:Znate li vi da smo dobili Videotona da bi se jug napravio sa liftom a na vrhu bi bilo malo igraliste za trening. Pare bile odvojene cak sam i planove gledao, badzo moj bio u ekipi projektanata. Sacuvao sve to do dan danas iako je pitar.
mnogo toga vise mi bi vise dobili da se prosao videoton... ne samo bolji stadion...
100/94/37/34 - i to je to!

cala
Kontakt:

uto mar 15, 2016 3:51 pm

Ajzea je napisao/la:
phpBB [video]

Lomi gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mozemooo li napravitii? Naravnoo da mozemooo :zeljeznicar1:
Jel' ono tvoj komentar na fb da se snimaju nove epizode graditelja boba? :rofl: :rofl:

Ajzea
Kontakt:

uto mar 15, 2016 3:53 pm

cala je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
phpBB [video]

Lomi gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mozemooo li napravitii? Naravnoo da mozemooo :zeljeznicar1:
Jel' ono tvoj komentar na fb da se snimaju nove epizode graditelja boba? :rofl: :rofl:
Ne, tek sada ga i ja pročitah. :rofl1:

FKZ1921
Kontakt:

uto mar 15, 2016 3:59 pm

Nije nam bas potrebnio da pricamo o prvom mjestu i tome slicno. Hajmo biti realni i skromni.
Dakle,realno,sanse za osvajanje kupa su nam 25%. Sanse za trece mjesto 35% a za prvo 0,5%. Evo,to je neka moja procjena,moja neka percepcija kompletne situacije. Mislim da je realna.

nookey
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:10 pm

Minjore je napisao/la:Danas su neki geodeti nesto mjerili i gledali sa Juga 8-)
hajde da ga merimo :ganja:

Veteran1965
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:11 pm

Samo biti čvrsto na zemlji. Ja bi sada potpisao da izborimo plasman u Europu kao treći, pa i četvrti. Lijepo bi bilo kup uzeti, pa se i u borbu za titulu uključiti, ali najbitnije je izboriti Europu, finansijski se oporativiti dodatno, pojačati ekipu i napasti SVE iduće sezone u ligi 12. Mislim sa renoviranom Dolinom Ćupova, Europskim tekmama, ligom 12 gledaćemo mnogo toga novoga iduće sezone.
:zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

kontranogama
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:18 pm

Auuu, al sam ja pojebo dane, ja cekam takmu danas.
Nema veze, Bageri u dolini, raja kupuju stolice, geometri mjere, Edis gura svoje,Diadora pravi dresove na pruge, jos cemo i grb redizajnirati... pa dokle . Ovaj Zeljo ce biti ko Chelsea kad ga je uzeo Abramovich. Ljudi nije ovo za nas nismo mi navikli na ovu ljepotu.
Dajte nam malo Zuje da imamo kome hebat sve. Ovo je malo prelijepo da bi bilo stvarno. Odoh ja jos koju popit mozda se probudim iz ovog sna.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

ž'21
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:22 pm

Kakva je sramota ovaj transfermarkt. Radovac jedan milion, Delač jedan milion iako nije branio pola godine još mu porasla cijena, Barbariću porasla cijena na 650 k, a već otišao u drugi klub za 300 k. Kramaru povećana vrijednost na 250 k kao i vrlom Sirijcu Kallasiju koji također nije nastupio nikako u ovoj sezoni do tekme sa Prijedorom. Duljević 1,50 m, svima porasla cijena, nevjerovatno fkt, cirkus živi prave sa ovim, a našem Bogičeviću pala cijena iako smo tek jedan go primili ove polusezone haha

ChWilla
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:22 pm

jašta je. frajer dobio prekomandu iz jedne podružnice u drugu.
gradi željo boli te *****

pile87
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:31 pm

kontranogama je napisao/la:Auuu, al sam ja pojebo dane, ja cekam takmu danas.
Nema veze, Bageri u dolini, raja kupuju stolice, geometri mjere, Edis gura svoje,Diadora pravi dresove na pruge, jos cemo i grb redizajnirati... pa dokle . Ovaj Zeljo ce biti ko Chelsea kad ga je uzeo Abramovich. Ljudi nije ovo za nas nismo mi navikli na ovu ljepotu.
Dajte nam malo Zuje da imamo kome hebat sve. Ovo je malo prelijepo da bi bilo stvarno. Odoh ja jos koju popit mozda se probudim iz ovog sna.
Za pocetak ovo nije tacno nema nikakvih pruga :zeljeznicar1:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ajzea
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:35 pm

Uništio si nam snove pile. :ganja:

cala
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:36 pm

Ajmo sad svi skupiti sta para i po stolicu svako. Koliko treba? 20-30KM?

ž'21
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:41 pm

cala je napisao/la:Ajmo sad svi skupiti sta para i po stolicu svako. Koliko treba? 20-30KM?
25 stolica i dobiješ certifikat i zahvalnicu.

diego1921
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:42 pm

ž'21 je napisao/la:
cala je napisao/la:Ajmo sad svi skupiti sta para i po stolicu svako. Koliko treba? 20-30KM?
Uplacuje se isto gdje i clanska ?

Brkoo
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:45 pm

ž'21 je napisao/la:Kakva je sramota ovaj transfermarkt. Radovac jedan milion, Delač jedan milion iako nije branio pola godine još mu porasla cijena, Barbariću porasla cijena na 650 k, a već otišao u drugi klub za 300 k. Kramaru povećana vrijednost na 250 k kao i vrlom Sirijcu Kallasiju koji također nije nastupio nikako u ovoj sezoni do tekme sa Prijedorom. Duljević 1,50 m, svima porasla cijena, nevjerovatno fkt, cirkus živi prave sa ovim, a našem Bogičeviću pala cijena iako smo tek jedan go primili ove polusezone haha
Transfermarkt za nasu ligu uređuje onaj @Zukanovic(tako mu je bio nick na onom tamo forumu), covjek je jad obicni, i navijaci Sarajeva ga pljuju..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ž'21
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:47 pm

Brkoo je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:Kakva je sramota ovaj transfermarkt. Radovac jedan milion, Delač jedan milion iako nije branio pola godine još mu porasla cijena, Barbariću porasla cijena na 650 k, a već otišao u drugi klub za 300 k. Kramaru povećana vrijednost na 250 k kao i vrlom Sirijcu Kallasiju koji također nije nastupio nikako u ovoj sezoni do tekme sa Prijedorom. Duljević 1,50 m, svima porasla cijena, nevjerovatno fkt, cirkus živi prave sa ovim, a našem Bogičeviću pala cijena iako smo tek jedan go primili ove polusezone haha
Transfermarkt za nasu ligu uređuje onaj @Zukanovic(tako mu je bio nick na onom tamo forumu), covjek je jad obicni, i navijaci Sarajeva ga pljuju..
Ma jadno ko god da uređuje, ne mora baš ovako ofirno se povećavati, ali hajd helem nejse. Neka su najjači na svijetu i najskuplji :)
diego1921 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Uplacuje se isto gdje i clanska ?
Ne znam, to sam pročitao na onom 1921 forumu, pitajte tamo :)

Hadzijalagic
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:51 pm

Te cijene uredjuje neki pitar i totalno su irelevantne.. Vjerovatno za cvaju pise te gluposti.. Menadzeri i skauti imaju neke druge metode procjene igraca a cini mi se da je po toj procjeni cijena Duljevicu onolika koliko smo im mi nudili.. Na tranfermarktu su totalne nebuloze bar kada je nasa liga u pitanju.. I za Nedu Turkovica je prosle godine u ova doba stajala cijena od 350k eura :mrgreen:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

pile87
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:53 pm

Ajzea je napisao/la:Uništio si nam snove pile. :ganja:
predobar je dres ali nije na pruge :zeljeznicar1:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Elegant
Kontakt:

uto mar 15, 2016 4:58 pm

Minjore je napisao/la:Danas su neki geodeti nesto mjerili i gledali sa Juga 8-)
Nadam se da ce uskoro biti neko obavjestenje sta se planira raditi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SarajlijaTM
Kontakt:

uto mar 15, 2016 5:13 pm

Ma oni sami friziraju cijene,nesto kao da sad ja na wikipediji udjem i napisem pravu istinu kako su nastali,eto. Neozbiljno je to sve,poput onoga da na bilo kojem internet glasanju bilo sta iz bih u evropi bude prvo,a realno ispusimo.
Eto btw,pogledaj na wiki,sta su za sebe napisali,haman gradski radnicki klub... cirkus

@Elegant-prosirivanje plavog salona,soba za kontrolu dopinga,prosirivanje novinarskog prostora,parking iza zapada,zapad drveni se mjenja zeljezom u istim okvirima,sjever kompletan sa stolicama,popravka trenutnog istoka,kao neka juga i dodavanja jos redova montazne zeljezne tribine,lokomotiva ide prema jugu,ukupno 1200 stolica na istoku,eto ;)
Mozda sam sta zaboravio jbg
Za Želju se ne navija,Željo se VOLI !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava