Kakav istok daBogda da se on počne do kraja godine pravitiKospicar je napisao/la:Moze li mi neko potvrditi, imam info da ce istok bit iste visine kao i sjever
Kakav istok daBogda da se on počne do kraja godine pravitiKospicar je napisao/la:Moze li mi neko potvrditi, imam info da ce istok bit iste visine kao i sjever
Stvarno...kad neko pet hiljada puta postavi pitanje da li ce tribina biti u visini sjevera to su neki referati naucni radovi iz gradjevine al za ovo pitanje koje ima smisla i koje mozda jos neke ljude zanima ismijavaju covjeka...zalosno
Slažem se u tome. Ali, ako neko može, zašto da ne da? Ako neko da svoje pare, tj. "uloži", onda će sigurno i savjesno raditi, jer ne želi da njegove pare propadnu. Imaš sličan "sindrom" i kod nas navijača sa ovim akcijama. Misliš ti da bi ovoliki odziv bio da se ne vjeruje ljudima u upravi? Naravno da ne bi, jer ja ako dam 1 KM ili 10000KM znam da će sigurno moje pare biti iskorištene u prave svrhe. Tako ako neko uloži svoj novac, to je 99% garant da će ta osoba obavljati savjesno svoju dužnost.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 10:41 pmMa ne treba niko iz skupstine marke dati sto se mene tice.
Neka oni daju ideje kako bi klub dosao na neki novu granu, i neka tu budu oni kojim je Zeljo 24h u glavi.. A jesu
Trebali bi biti svi sretni radi ovih ljudi u skupstini, a Boga mi i UO.
Kakva stadioncina! Istok ce nevjerovatno izgledati, sa njim ce stadion mnogo bolje da izgleda, i odlicno ce se uklopiti sa sjeverom. Kako mocno izgleda ofarbani reflektor. I zapadna tribina je od rugla dosla do stvarno solidnog zdanja, ja sam mislio da je ono nepopravljivo, ali lijepo izgleda zaista. Samo neka se radi, do 2021. godine bi dosta toga moglo biti zavrseno (teren, jug, novi krov za sjever-istok-jug, jos usminkaniji zapad).
U intervjuu sa Slavkom je sve fino objašnjeno za plate igrača - ova sadašnja ekipa je jeftinija od one na početku sezone.KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 11:05 pmStvarno...kad neko pet hiljada puta postavi pitanje da li ce tribina biti u visini sjevera to su neki referati naucni radovi iz gradjevine al za ovo pitanje koje ima smisla i koje mozda jos neke ljude zanima ismijavaju covjeka...zalosno
kakav zaključak,genijalno,svaka čast.
Od odusevljenja znam pisati gluposti
Istina, sa starijom bracom redovan na jugu bio.. Sem ako mu gamad nije mozak isprala.exdomorocki je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 9:25 pmNije,navodno navija za nas kao i cjela porodica
Ne znam koliko je to moguce zbog ulaza na tribinu, jer bi postojao onda samo jedan ulaz.