Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

RK Gradacac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 25, 2017 9:42 pm

storm_raider je napisao/la:
sri jan 25, 2017 9:16 pm
@RK Gradacac, dobrodosao!
Hvala!
ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Morzhy
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:47 pm

Nismo ga moglu staviti na klupu cijelu sezonu, ali pola sezone možemo jer sada imamo opcije na njegovom mjestu pa da to fino uigramo...

Ch.Willa1986
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:48 pm

Kao sto je neko vec spomenuo, bilo je problema sa registracijom na forumu. Ja sam tek nakon par dana pokusavanja uspio proci, a nikad nisam dobio konfirmacijski mail o registraciji. Znam da je offtopic , ali eto kad vec neko spomenu da prijavim i ja problem.

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

ne, trebalo je igrača koji je potpisao na godinu i po staviti na tribine nakon pola godine ako neće da produži taj. to je za vas interes kluba. a prvi bi vas dvojica rekli ekonomisti prave sastav.

to nije bilo opcija a nije opcija ni danas, i to nema nikakve veze se drugim igračima. igraće ko zasluži, upravo zato što je klub prvom mjestu.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:49 pm

Ch.Willa1986 je napisao/la:
Kao sto je neko vec spomenuo, bilo je problema sa registracijom na forumu. Ja sam tek nakon par dana pokusavanja uspio proci, a nikad nisam dobio konfirmacijski mail o registraciji. Znam da je offtopic , ali eto kad vec neko spomenu da prijavim i ja problem.

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Mislim da smo to rijesili. Nekada mailovi odu u JUNK/SPAM folder. Ako vas ima jos koji cekate taj mail, a citate, provjerite JUNK/SPAM folder.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SanMan
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:50 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
sri jan 25, 2017 9:40 pm
Vrag je napisao/la:
sri jan 25, 2017 9:36 pm
Da si doveo pravog igraca umjesto Pozdera, Husica, Hervasa, Toskasa, Jahica... ovaj bi i razmislio vrijedi li sjediti godinu dana ili produziti. I sada nemamo takvog.
A kada se mozes kurciti sa 400k eura za depiliranog onda mozes i njega godinu dana financijski izdržati.
Pazi sta pises sad ćete dežurni revizori napasti Jet imaš drugačije mišljenje od njih :D :D
Jes vala, to me ubi na ovom forumu čim neko ima mrvu drugačije mišljenje udri ga. Pa pokušaj mu činjenicama razjasniti ali uvjek imaj na umu da je on Željovac i da mora ostati Željovac. Nismo svi ni isti, neko informisan, neko školovan, neko student, neko ima para, neko nema, neko mlad, neko star, nekog žena ka.., ......ali samo jedno zajedničko navijamo za Želju.

Ajzea
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:51 pm

Od ovih sto bi Miroslava sutnuli na klupu, moze li mi neko navesti jedan valjan razlog zbog kojeg bi to ucinili?
Sta konkretno klub dobija i sta konkretno klub od toga ima?

storm_raider
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:53 pm

I mene zanima zasto tacno staviti covjeka na klupu? Kako se time stite interesi Zeljeznicara?

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jan 25, 2017 9:54 pm

Ajzea je napisao/la:Od ovih sto bi Miroslava sutnuli na klupu, moze li mi neko navesti jedan valjan razlog zbog kojeg bi to ucinili?
Sta konkretno klub dobija i sta konkretno klub od toga ima?
Nista.. Suknes i napakostis igracu koji je gotovo u svakoj tekmi u ovoj sezoni bio nas najbolji igrac i sve to po cijenu cak i rezultata.. Mudro, zar ne?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

storm_raider
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:57 pm

I time potencijalno napakostis vise Zeljeznicaru.

kontranogama
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:59 pm

Po meni nekakav realan cilj za naradne 2-3 god. je da se stvori tim koji ce prolaziti minimum 3 kola evrope i prosjek gledalaca u ligi 6-7 milja po tekmi. Ja to pisem jos sa onog foruma, ne sad kad je Mrvica nesto planirao.
A sa svim ovim potezima uprave mislim da je to realno. Standarda smo sa malo srece mogli proci i to bi bilo dovoljno da se neke finansije poboljsaju. Tada nebi bio problem generalni. Plus puna Grbavica svaku evropsku tekmu i eto ti godisnji budzet.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jan 25, 2017 10:02 pm

Dobrodosao RK Gradacac!

Trenira li Bokacini punim intenzitetom, zbog onog zulja na stopalu?

@kontranogama
:palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jan 25, 2017 10:04 pm

ChWilla je napisao/la:vjerovatno nigdje posebno. ali nije ni 100.000 eur za evropu ništa posebno...toliko se sigurno moglo uzeti na ljeto da je produžio.
Ka da sam rekao milion eura a ne 100k.. Raja ide iz krajnosti u krajnost.. Da je produzio pominjale bi se cifre ne puno manje od pola miliona eura a ovako je ogranicen igrac za koga nebi mogao uzeti ni 100k..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri jan 25, 2017 10:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.

dell21
Kontakt:

sri jan 25, 2017 10:04 pm

Od ove god evropu igramo na Grbavici vjerujem da smo protiv makedonaca, belgijanaca pa cak i maribora igrali na grbavici bio drugaciji ishod

Morzhy
Kontakt:

sri jan 25, 2017 10:06 pm

Najbitnije za klub je da što prije dobije uigranu ekipu,nema to veze sa Miroslavom i njegovim karakterom (ja iskreno mislim da je pakaš pravi). Branite ga samo da bi ga branili jer ga kao eto neko napada. Ako već imamo Zakarića,a možda i Memiju za tu poziciju,bolje da se probaju uigrati neke druge varijante.

storm_raider
Kontakt:

sri jan 25, 2017 10:11 pm

@Morzhy, mislim da ovdje svakoga (mene prvog) boli briga za Mirinu karijeru nakon Zelje. Ne brani, niti napada iko ikoga, mi samo diskutujemo. Zeljo bez Mire je slabiji i greska bi bila oslabiti klub za koji disemo.

Elegant
Kontakt:

sri jan 25, 2017 10:12 pm

Bokacini je kod nas do ljeta, on je navodno izjavio da bi volio da ostane - sad da li se vode pregovori oko uslova sa njime zna li se ?

Da na ljeto ne ostanemo slabiji ne samo za Miru nego jos par igraca ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sri jan 25, 2017 10:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jan 25, 2017 10:12 pm

Ja ga branim samo zgog njegovih fudbalskih kvaliteta bez kojih smo slabiji bar 20% i po meni je suludo i glupo svjesno oslabljivati ekipu u momentu kada se boris na dva fronta i kada je jos uvijek upitno ostvarivanje zacrtanih ciljeva..

Ne interesuje me ni je li supak ili ne i kakav je karakter vec samo ono sto pokazuje na terenu.. Emotivno sam vezan za njega ko sto je on za nas klub..

Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri jan 25, 2017 10:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.

chile
Kontakt:

sri jan 25, 2017 10:14 pm

Nikakvo rijesenje nije slanje na tribinu i na klupu vec ga max iskoristiti do kraja ugovora.
Uvijek ce biti igraca koji nece produziti ugovor ali se treba s takvim nositi i max ih iskoristiti.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jan 25, 2017 10:20 pm

Naravno da nece na tribinu, osim ako ne zasluzi. Ko nama garantuje da ce Crnov i Zakaric dobro igrati. Ako budu u njegovom rangu ili cak i bolji, okej, moze nekad i na klupu Miro, nije nedodirljiv, ali na tribine nema sanse slati momka, sta vam je. Nisam to podrzavao kad se Cocalic slao, a pogotovo necu sada.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava