Hvala!
Mislim da smo to rijesili. Nekada mailovi odu u JUNK/SPAM folder. Ako vas ima jos koji cekate taj mail, a citate, provjerite JUNK/SPAM folder.Ch.Willa1986 je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 9:48 pmKao sto je neko vec spomenuo, bilo je problema sa registracijom na forumu. Ja sam tek nakon par dana pokusavanja uspio proci, a nikad nisam dobio konfirmacijski mail o registraciji. Znam da je offtopic , ali eto kad vec neko spomenu da prijavim i ja problem.
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Jes vala, to me ubi na ovom forumu čim neko ima mrvu drugačije mišljenje udri ga. Pa pokušaj mu činjenicama razjasniti ali uvjek imaj na umu da je on Željovac i da mora ostati Željovac. Nismo svi ni isti, neko informisan, neko školovan, neko student, neko ima para, neko nema, neko mlad, neko star, nekog žena ka.., ......ali samo jedno zajedničko navijamo za Želju.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 9:40 pmPazi sta pises sad ćete dežurni revizori napasti Jet imaš drugačije mišljenje od njihVrag je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 9:36 pmDa si doveo pravog igraca umjesto Pozdera, Husica, Hervasa, Toskasa, Jahica... ovaj bi i razmislio vrijedi li sjediti godinu dana ili produziti. I sada nemamo takvog.
A kada se mozes kurciti sa 400k eura za depiliranog onda mozes i njega godinu dana financijski izdržati.![]()
![]()
Nista.. Suknes i napakostis igracu koji je gotovo u svakoj tekmi u ovoj sezoni bio nas najbolji igrac i sve to po cijenu cak i rezultata.. Mudro, zar ne?Ajzea je napisao/la:Od ovih sto bi Miroslava sutnuli na klupu, moze li mi neko navesti jedan valjan razlog zbog kojeg bi to ucinili?
Sta konkretno klub dobija i sta konkretno klub od toga ima?
Ka da sam rekao milion eura a ne 100k.. Raja ide iz krajnosti u krajnost.. Da je produzio pominjale bi se cifre ne puno manje od pola miliona eura a ovako je ogranicen igrac za koga nebi mogao uzeti ni 100k..ChWilla je napisao/la:vjerovatno nigdje posebno. ali nije ni 100.000 eur za evropu ništa posebno...toliko se sigurno moglo uzeti na ljeto da je produžio.