Benko navodno 25000 KM , Stepanov 18000 KM, Alispahic 9000 KM , Ikande 16000 KM
Neto iznosi
Ako je mastarija prodati igraca koji je u najboljim godinama, koji je ako ne najbolji onda u top tri igraca u ligi sa odlicnom statistikom, koji je potencijalni reprezentativac sa iskustvom igranja spanske lige za 100k eura onda jebajiga..chile je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 8:20 pmTo je macak u supljoj vreci... kome ga prodati kad nema ponuda.Hadzijalagic je napisao/la:Nije to razbacivanje parama nego investicija.. Vjerovatno bi ga na ljeto, posle evrope, mogli prodati za bar 100k eura kada bi on nastavio sa ovom formom i eventualno upisao koji nastup za reprezentaciju.. Gotovo je sad.. Nije produzio i bezveze je vise palamuditi na temu Stevanovica..chile je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 7:00 pmSto se ovdje raja razbacuje parama a niko ne pita kako do istih doci.
Najlakse napisati dajte mu 10k. a koliko je pri tome njegov doprinos.Koliko se dresova s njegovim imenom.prodalo i td. Od posjete na tekmi se uzme 20k a vi bi igracu davali 10k plus bonusi klinci palci to bi izaslo da moras jednom igracu dati prihode od utakmice a sta cemo sa ostalih 23-25.
Privreda u qurcu jedva sponzora se nafata.Momak se precjenio a i vi malo loptu spustite s tim razbacivanjem ciframa.
Momak je vec isproban u ligama petice pako q. za usi to visi iznad njega i svako ko trazi igraca to prvo uoci.
Nije lako prodati igraca iz nase lige, inekako prolaze talenti do 20-21 god sve preko su vec mastarije.
A opet ti mladi igraci kod nas tesko dobiju sansu za koju minutu na terenu sto je apsurd.
Precjenjujemo mi dosta nase igrace, a realnost je da se max. 10 igraca iz citave lige moze prodati vani.
Pozdrav brate i dobrodosao.RK Gradacac je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 8:06 pmPozdrav braco manijaci!
Konacno sam se i ja registrovao na ovaj forum nakon nekoliko neuspjesnih pokusaja.
Neki od vas me se mozda sjecaju s onog foruma, ne pisem tamo odkako ste otisli, zapravo jos od prije toga nisam bio aktivan vise.
Gdje si legendo. Pa daj javi se češće. I tamo te slabo bilo u zadnje vrijeme. Dobrodošao.RK Gradacac je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 8:06 pmPozdrav braco manijaci!
Konacno sam se i ja registrovao na ovaj forum nakon nekoliko neuspjesnih pokusaja.
Neki od vas me se mozda sjecaju s onog foruma, ne pisem tamo odkako ste otisli, zapravo jos od prije toga nisam bio aktivan vise.
Veliki pozdrav druže!RK Gradacac je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 8:06 pmPozdrav braco manijaci!
Hvala!Hurmasica je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 8:29 pmFeyenoord i Željo jel tako?RK Gradacac je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 8:06 pmPozdrav braco manijaci!
Neki od vas me se mozda sjecaju s onog foruma, ne pisem tamo odkako ste otisli, zapravo jos od prije toga nisam bio aktivan vise.![]()
Dobrodošao!![]()
Vidjeces gdje ce biti taj igrac za 2 god.Hadzijalagic je napisao/la:Ako je mastarija prodati igraca koji je u najboljim godinama, koji je ako ne najbolji onda u top tri igraca u ligi sa odlicnom statistikom, koji je potencijalni reprezentativac sa iskustvom igranja spanske lige za 100k eura onda jebajiga..chile je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 8:20 pmTo je macak u supljoj vreci... kome ga prodati kad nema ponuda.Hadzijalagic je napisao/la: Nije to razbacivanje parama nego investicija.. Vjerovatno bi ga na ljeto, posle evrope, mogli prodati za bar 100k eura kada bi on nastavio sa ovom formom i eventualno upisao koji nastup za reprezentaciju.. Gotovo je sad.. Nije produzio i bezveze je vise palamuditi na temu Stevanovica..
Momak je vec isproban u ligama petice pako q. za usi to visi iznad njega i svako ko trazi igraca to prvo uoci.
Nije lako prodati igraca iz nase lige, inekako prolaze talenti do 20-21 god sve preko su vec mastarije.
A opet ti mladi igraci kod nas tesko dobiju sansu za koju minutu na terenu sto je apsurd.
Precjenjujemo mi dosta nase igrace, a realnost je da se max. 10 igraca iz citave lige moze prodati vani.
Ma dobar je i Feyenoord.RK Gradacac je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 9:11 pmHvala!Hurmasica je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 8:29 pmFeyenoord i Željo jel tako?RK Gradacac je napisao/la: ↑sri jan 25, 2017 8:06 pmPozdrav braco manijaci!
Neki od vas me se mozda sjecaju s onog foruma, ne pisem tamo odkako ste otisli, zapravo jos od prije toga nisam bio aktivan vise.![]()
Dobrodošao!![]()
Ma draza mi je jedna cigla na Grbavici nego da Feyenoord tri nova stadiona napravi, nego moras nesto pratit kad si daleko od Domovine.
Koji si nik imao na onom forumu?
Da je produžio, pa odigrao ligu za prvaka na nivou, pa odigrao Europu sa nama, sigurno bi se on bolje prodao, a mi bi uzeli fiksno što bi dogovorili. Ovo je za njega isto loša opcija, ali jbg on misli da je najbolja...ne možemo mi ništa protiv toga.