Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 21, 2016 3:16 pm

Momak vam je postavio snimak, Lech Poznan, tribina na tri sprata, navijanje je prestrasno, koreografije prestrasne, tako da molim vas nemojmo pretjerivati. Sve se moze kad se hoce. Kod nas realno jug bude pun na derbiju i jos 2-3 utakmice. A planirani prvi sprat je kao sadasnji jug, cijeli, sa stolicama, pa mozda i veci bude. Takodje na jugu nisu svi navijaci, ima dosta raje na jugoistoku koja posmatra utakmicu. Bit ce strasno navijanje, pogledajte samo ovaj video sto je cikazubo postavio
https://www.youtube.com/watch?v=SJiQWT- ... e=youtu.be" target="_blank
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Elegant
Kontakt:

Ja mislim da ce jug biti kao sjever a istok i zapad dvospratne, barem je tako sudeci po ovom projektu a receno je da ce se jug primaci terenu kao sjever !

slika
slika

Dvospratni istok, isto ovako zapad stime sto bi zapad imao VIP galeriju na sredini + novinarska mjesta i slcine stvari.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub maj 21, 2016 3:17 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

flux
Kontakt:

Hahahahaha larsone, smijem li preko storma i rucak trazit? Haha

LARSSON
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:19 pm

flux je napisao/la:Hahahahaha larsone, smijem li preko storma i rucak trazit? Haha

On ti je bog i batina, kakav siljak :D

nemoj da si sta rekao nas ce storm ganjat poslije :D

terabajt
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:19 pm

Omar500 je napisao/la:Momak vam je postavio snimak, Lech Poznan, tribina na tri sprata, navijanje je prestrasno, koreografije prestrasne, tako da molim vas nemojmo pretjerivati. Sve se moze kad se hoce. Kod nas realno jug bude pun na derbiju i jos 2-3 utakmice. A planirani prvi sprat je kao sadasnji jug, cijeli, sa stolicama, pa mozda i veci bude. Takodje na jugu nisu svi navijaci, ima dosta raje na jugoistoku koja posmatra utakmicu. Bit ce strasno navijanje, pogledajte samo ovaj video sto je cikazubo postavio
Realno oni su druga dimenzija i ne možemo se porediti sa njima ni u kom slučaju.
90 % stadiona ima navijačku 1 tribinu zbog organizacije,vodenja ,koreografija,navijanja.... i još stotinu stvari. Oni koji znaju kako se vodi tribina i kolko tu ima posla i muke zna o čemu pričam.

LARSSON
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:20 pm

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:22 pm

terabajt je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Momak vam je postavio snimak, Lech Poznan, tribina na tri sprata, navijanje je prestrasno, koreografije prestrasne, tako da molim vas nemojmo pretjerivati. Sve se moze kad se hoce. Kod nas realno jug bude pun na derbiju i jos 2-3 utakmice. A planirani prvi sprat je kao sadasnji jug, cijeli, sa stolicama, pa mozda i veci bude. Takodje na jugu nisu svi navijaci, ima dosta raje na jugoistoku koja posmatra utakmicu. Bit ce strasno navijanje, pogledajte samo ovaj video sto je cikazubo postavio
Realno oni su druga dimenzija i ne možemo se porediti sa njima ni u kom slučaju.
90 % stadiona ima navijačku 1 tribinu zbog organizacije,vodenja ,koreografija,navijanja.... i još stotinu stvari. Oni koji znaju kako se vodi tribina i kolko tu ima posla i muke zna o čemu pričam.
Razumijem sve drug, volio bih i ja da bude iz jednog dijela, ali ako ce biti prvi sprat veci od drugog, mozda to i nije toliko grozno. Ko zna, ovaj projekat nije nesto sto se ne moze promijeniti, pa mozda i jug bude iz jednog dijela. Sad je najbitnije da se gradi istok, do juga imamo jos :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

1921.ba
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:23 pm

dabogda :mrgreen: :mrgreen:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

kalechw
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:27 pm

dzeko u liverpool ? prodaj se više bilo gdje :kafa:

Ajzea
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:30 pm

http://www.klix.ba/vijesti/bih/inspekci ... /160521039" target="_blank

KAKAV DAN ZA BH FUDBAL !

Okolele
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:37 pm

Kaze komsija bagerista idu radovi punim tempom,ima onde 1000 kubika zemlje da se ukloni..Komsija inace simpatise Sarajevo reko sta je ono komso sal Želje u rukama ovo ono..Kaze ma eno ga u kuci,ponio unuku da ga dam..Poklonili mu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:37 pm

terabajt je napisao/la:
Svakako da je tako, ali ne pravimo mi tribinu kapaciteta tipa stadiona u Podgorici pa da 2 sprata uvijek budu puna, mi cemo u ligi jedva donji sprat napunit, mi nemamo grupu od 3000 ljudi, sad jug nije kapaciteta 3 milje a navijaju 2 sektora, tj imas millju ljudi u vrh glave koja navija, meni je jos bolje na spratove jer kad igras tipa s rudarom zatvoris gornji sprat i onda imas vise ljudi na jednom mjestu tj na donjem spratu a ne da se rasprsimo, to sve radi npr Lech njima je u ligi zatvoren treci sprat, a 2 bez problema navijaju kao jedan, dobar razglas, bubnjari koji ne glume pank band nego drze jednostavan ritam bez nekih mega prelaza koji svi prate bez problema pa nema brzanja kao kod nas, a za koreografije tribina s 2 sprata ima i neke prednosti, masa je vrhunskih navijackih grupa na tribini s 2 sprata pa u Grckoj i Francuskoj imaju grupe s dvije razlicite tribine koje navijaju bez problema ( Marseille, Aris i sl. ), meni je licno svejedno stvarno kako ce izgledati, samo nek se pocne gradit ako Bog da.. Neko spomenu bbb i maksimir, nece nasa tribina biti tako ogromna, njihov je cijeli stadion preruzan i sablasan pa cak i kad je pun.

SWRA_1921
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:39 pm

Prema projektu po kojem ce se raditi stadion, jug ima 2 etaze, a bice primaknut terenu po uzoru na sjever. ;)

http://www.klix.ba/sport/nogomet/ovako- ... 30227077#9" target="_blank

slika
Zadnja izmjena: SWRA_1921, dana/u sub maj 21, 2016 3:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Plava Porodica
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:40 pm

http://www.klix.ba/vijesti/bih/inspekci ... /160521039" target="_blank

E sad ćete moj ku.rac pušiti..jebalo vas crijevo..
@Joazinho na aparatima :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

black64
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:42 pm

joj kad bi napravili kao zuti zid :karanje: :karanje:
ali ipak evo sa zvanicne (http://fkzeljeznicar.ba/pocetak-izgradn ... ica/19225/" target="_blank)

Na liniji vizije razvoja infrastrukture, FK Željezničar sa navijačima želi podijeliti ekskluzivnu vijest da će u 2017. godini biti započeta i završena i izgradnja prve faze južne tribine Stadiona Grbavica. Tribina će biti locirana neposredno iza vratnica, po uzoru na sjevernu tribinu.

Okolele
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:43 pm

Tribina na tri sprata pa ubise ljudi navijanjem,koreografijom i svim ostalim..Neka tribina bude kakva god samo da mi imamo normalan stadion na kojem cemo igrati svoje evropske utakmice..

[video]https://www.youtube.com/watch?v=fNXfkNUKOzg[/video]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Tryg
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:45 pm

Zalegne na onim secijama po carsiji i dudla od sabaha do navece, **** mu ono nanu. Ode argelini u helac sad isto. Ma samo rusi.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Jaozinho22

sub maj 21, 2016 3:47 pm

Plava Porodica je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/inspekci ... /160521039

E sad ćete moj ku.rac pušiti..jebalo vas crijevo..
@Joazinho na aparatima :ganja:
:rofl: Ne sekiraj se za mene buraz imam ja i kućnu varijantu al kur.ac nećemo pušiti ! :DD: :ganja:
@Lendra,Memija i ostali na aparatima :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Elegant
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:48 pm

Na izvoru imate intervju sa Mirsadom Šiljkom.

http://source.ba/clanak/Haris/404921/Ak ... -kasnjenja
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

sub maj 21, 2016 3:48 pm

Samo me strah da nam pola prvotimaca ne emigrira. Otvorite im diskoteke ! Dok su nam igrali alkoholicari, titule smo i osvajali.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava