probaj neki drugi mail pa mi javi.. moze i u PPstruja je napisao/la: meni javlja da nisam unio ispravnu mail adresu iako sam kucao svoj mail![]()
probaj neki drugi mail pa mi javi.. moze i u PPstruja je napisao/la: meni javlja da nisam unio ispravnu mail adresu iako sam kucao svoj mail![]()
mozel i men da se odobrifedeltafrotta je napisao/la:vec si prihvacen, samo se ulogujdelinjo je napisao/la:ima li neko tamo da "urgira" da ovaj zahtjev prihvate ...valjda ce brzo![]()
![]()
a govnima oduzeti titulu i dodijeliti je nama koji je zasluzujemo...mislim da nasi moraju malo sad pritisak izvrsiti...
Ako su mogli jedan Juventus srozati, mogu vala i ove lopove na celu sa Dinom Feningom, zvaljo onaj zvaljavi, ono se nesto bori protiv korupcije, neku vodu spominje, smrad onaj jadni. Treba ovo izgurati do kraja pa makar cijela liga pala.Rodom s mejtaša je napisao/la:Juventus je mala maca za ove. Ovi je.bu ovu ligu od kako je rat završio. Kad se sjetim Pušine i kompanije. Zubandan je istorijski datum.
Pa borio se prvih par kola i onda je dobio sta je htio !! Prosle god pred kraj prvenstva dosli su neki iz uprave Sirokog u jednom objektu na Carsiji i najavili ovakav ishod,licno sam bio tu..Cisto sumnjam da ce nasi nesto pokusati,poslije one lakrdije od prosle god,pokusao je Greda i nije nista dobio, vidjeli smo sad lakat u Banja Luci, nije frajer karton dobio !!sergejevic je napisao/la:E vala nece pa makar ja morao ici kod Platinija. Ukradose titulu djeci lopovi oni zvaljavi. Onaj se nesto bori protiv korupcije a cijelu polusezonu namjestio. Ako treba razapet cu sator pred Uefom.diego1921 je napisao/la:Ja ocekujem da se ovi iz Viteza jave s pricom da je sve laz i namjestaljka,savez ce kazniti Husica,debeli salem ce i dalje gurati fk njanjajevo i svi "sretni" !!
Fedelta hvala buraz. Ušao sam. Masa tema, lijepo posloženo. Samo da se još sve "izbjeglice" vratefedeltafrotta je napisao/la:probaj neki drugi mail pa mi javi.. moze i u PPstruja je napisao/la: meni javlja da nisam unio ispravnu mail adresu iako sam kucao svoj mail![]()
http://www.1921.blue/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;Špekac1921 je napisao/la:Ma na koji forum sad?
i ja sam na cekanjufedeltafrotta je napisao/la:preko 30 clanova na forumu zasad.. polahko... puno se ljudi registrovalo pa dok se procesljaju sve aplikacijeHadzijalagic je napisao/la:Je li nekome odobren pristup novom forumu do sada?
nisi vise...za_zivot_cijeli je napisao/la: i ja sam na cekanju
ZaFaljujem drug.fedeltafrotta je napisao/la:nisi vise...za_zivot_cijeli je napisao/la: i ja sam na cekanju![]()
preko 80 članova... bravo Manijaci
voltron upadaas
i sam se logovao, svaka čast ljudima koji ovo radesalle86 je napisao/la:evo da javim da sam upao na naš forum...
vidim nije samo o želji, ima svega i svačega
tačno više niti jedan forum nije potreban
naravno treba ostati i ovde radi zahvalnosti ovim ljudima koji su bili tu kad nam je trebalo...ostali ćao...
VTŽ