Ne znam ni sam koliko puta su me upozoravali i brisali postove u kojima sam pisao da je kompletan finiš sezone neregularan i da je formirano mnogo krugova koji su dirigovani sa jedne strane, da su zbog jedne utakmice namjestali po par unaprijed... ti meni dadneš bodove, a ja tebi namjestim za dva kola, i tako to...Ivicahuljev je napisao/la:Na onom tamo forumu su trazili od ace I ostalih da napisu koju rijec o svim ovim desavanjima pobrisano je naravno I vvjerovatno novi banovi su pali
Naravno da sam bio dosadan, jer vidiš šta se dešava a nemoćan si.Ajzea je napisao/la:Čak si i dosadan bio, koliko si pisao..Virtu4L je napisao/la:Koliko sam ja pisao o svemu ovome ljudi moji, hvala dragom bogu pa sad sve isplivava na površinu.![]()
Lična satisfakcija je izuzetno vazna stvar.
preko 30 clanova na forumu zasad.. polahko... puno se ljudi registrovalo pa dok se procesljaju sve aplikacijeHadzijalagic je napisao/la:Je li nekome odobren pristup novom forumu do sada?
http://sportavaz.ba/clanak/9193/plavcic ... vet-igraca" onclick="window.open(this.href);return false;pinki je napisao/la:Jeste li primjetili na sc-u i na ibrakibrak.ba ni rečenice o ovome što je Husić rekao, toliko o tim gov.nima!i kaže što ne pišem tamo
ma govna ba, fuj nek se popišaju na tituluVirtu4L je napisao/la:http://sportavaz.ba/clanak/9193/plavcic ... vet-igraca" onclick="window.open(this.href);return false;pinki je napisao/la:Jeste li primjetili na sc-u i na ibrakibrak.ba ni rečenice o ovome što je Husić rekao, toliko o tim gov.nima!i kaže što ne pišem tamo
Meni su ban trajni slozili nakon treceg posta al nezalim znam da sam rekao istinuVirtu4L je napisao/la:Ne znam ni sam koliko puta su me upozoravali i brisali postove u kojima sam pisao da je kompletan finiš sezone neregularan i da je formirano mnogo krugova koji su dirigovani sa jedne strane, da su zbog jedne utakmice namjestali po par unaprijed... ti meni dadneš bodove, a ja tebi namjestim za dva kola, i tako to...Ivicahuljev je napisao/la:Na onom tamo forumu su trazili od ace I ostalih da napisu koju rijec o svim ovim desavanjima pobrisano je naravno I vvjerovatno novi banovi su pali
Uspio sam, šifra mi nije bila dovoljno dugačka. 6 karaktera nije išlo, 8 prođe. Hrkljuš, do mene.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ne mogu da se registrujem na 1921.ba forum. Popunim sve i ništa samo me vrti u krug.
Rodom s mejtaša je napisao/la:Uspio sam, šifra mi nije bila dovoljno dugačka. 6 karaktera nije išlo, 8 prođe. Hrkljuš, do mene.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ne mogu da se registrujem na 1921.ba forum. Popunim sve i ništa samo me vrti u krug.