Nije istina, Blagojević i dalje ima dva žuta kartona u ligi, a pauzira zbog crvenog kartona u Kupu jednu utakmicu. Dakle i dalje mu prijeti suspenzija ukoliko zaradi jedan žuti karton. Tako barem govori N/FS BiH.BHDragons je napisao/la:Brišu mu seKapiten je napisao/la:Ja imam potpuno povjerenje u Hodzu, mada je jasno da ne moze u potpunosti zamijeniti kapitena...
Vjerujem ja da ce se Aco vratiti i ranije nego sto je predviđeno.
Sad ako moze neko da odgovori. Sada Blagi pauzira u ligi, i je li on ima i dalje 2 zuta tj. da li mu prijeti suspenzija ako dobije zuti karton ili je i to ocistio s ovim crvenim?
ajmo kineziElegant je napisao/la:Izgleda da Roma prodaje Dzeku ... €€€
Ako je swf fajl http://www.fastswf.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ili dropbox probajbaxuz87 je napisao/la:
Ako ko zna kako da ovo uploadujemo na neku stranicu da se moze igrati online nek se javi![]()
Posalji mi na pm swf fajl tj uploaduj da probam naci negdjebaxuz87 je napisao/la:Ma hocemo nesto da se na nekoj stranici igra, da se ne mora skidat, mrsko bi bilo raji
baxuz87 je napisao/la:
Ako ko zna kako da ovo uploadujemo na neku stranicu da se moze igrati online nek se javi![]()
Nema sanse da ce ga Roma pustit za te pare, pa prije pola godine ga platise 20mil tako da ne vjerujem da ce ga pustit za prejerano manju cifru eventualno za 2-3 milke manje da ode.plavi kanarinac je napisao/la:pa nek ode za 8-9 mil€ odlicno...
Prvi(manji)dio od ugovora o pozajmici...cikazubo je napisao/la:Joj ka bi se Dzekson prodo npr u West Ham, opet bi bile ogromne cifre u pitanju sigurno, inace zna li neko jesu li nama legle pare od zadnjeg transfera ili se one jos cekaju ?