Upravo tako, isti ti koji misle da ga treba na tribine poslati bi govorili da su u klubu izigravali mangupe što Miru na tribine zakucali i popušili Evropu..arelinho je napisao/la:Pa da i pošalju Miru na tribinu. a mi ne izborimo Europu na kraju sezone će biti pljuvanja od tih koji su tražili da Miro pošalje na tribinu. Rekli bi da ga niste poslali na tribinu izborili bi Europu.![]()
Uvijek će biti ovakvih da pljuju i to jedina istina.
Sve to stoji kralju, ali evo sad mi se pred ocima vrte postovi jos s onog foruma, pa i ovog gdje raja masovno priziva slanje na tribine ako neki igrac nece da produzi ugovor. Znaci masovno. I obicno se glorifikuje Amar jer je od njega poceo taj "obicaj". Eh sad, ta praksa treba biti primjenjiva ili uvijek ili nikad. Nema iznimki. Ja sam licno protiv slanja na tribine. I Mire, i Tomica, Djelmica i svakog drugog. Svi ti igraci imaju kvalitet i trebaju igrati dok su pod ugovorom. Sad je kao Miro iznimka jer je najbolji igrac, profesionalan.. da se ne lazemo, vecina igraca koji nisu htjeli potpisati nove ugovore su bili u tom trenutku ponajbolji. Djelmic je bio u top 3, Tomic takodjer... onaj ko vidi da moze bolje i vise ne zuri da potpise ugovor, a ove ostale moras puskom istjerat iz kluba jer znaju da bolje ne mogu. Zato jednaki arsini za sve i navijaci trebaju zauzeti stav. Najgluplje mi je hajmo ih stavit na tribinu, al nemoj Miru, on je dobar.. Bgm meni je i Djelmic bio bas dobar, Tomica jos nisam prezalio.. pa Boze moj.. zivot ide dalje.storm_raider je napisao/la:Koji je razlog stavljanja igraca na tribinu? Da mu se osvetimo sto nece da potpise? Da ga ucjenimo? Da ga kaznimo i pokusamo mu unistiti karijeru? I sta cemo time dobiti? Zamislite da radite u nekoj firmi i poslodavcu kazete da idete za pola godine i on vas kazni, smanji platu zbog toga i jos vas degradira pred svima? To se zove "mobbing" i ne samo da nije moralno, nego nije ono sto Zeljo predstavlja, niti ce biti. Covjek ima ugovor do ljeta, neka ga odradi posteno, ako i potpise - odlicno, ako ne - bice Zelje i bez Mire. On igra fudbal u Zelji zbog novca, moze njemu biti dobro i osjecati ljubav, ali ljubav ne placa racune. Pa papanski mi je bilo stavljanje Tomica na tribinu, a ne Miru Stevanovica. Sta god da bude, ja mu zelim sve najbolje u karijeri, bilo bi dobro zaraditi na njemu, ali sta bude - bice. Pretjerujemo kao i u svemu, i idealiziramo. Oni su fudbaleri, profesionalci, od toga zive i neka pikaju tu loptu, ima ko ce voliti Zelju. Eh da ga oni vole koliko ga mi volimo...
Kao da sam ja pisao. Moj post se odnosi na sve, pisan je za slucaj Mire Stevanovica, ali se odnosi na sve. Smatram da mi te stvari ne bismo trebali raditi.exbabilon je napisao/la:Sve to stoji kralju, ali evo sad mi se pred ocima vrte postovi jos s onog foruma, pa i ovog gdje raja masovno priziva slanje na tribine ako neki igrac nece da produzi ugovor. Znaci masovno. I obicno se glorifikuje Amar jer je od njega poceo taj "obicaj". Eh sad, ta praksa treba biti primjenjiva ili uvijek ili nikad. Nema iznimki. Ja sam licno protiv slanja na tribine. I Mire, i Tomica, Djelmica i svakog drugog. Svi ti igraci imaju kvalitet i trebaju igrati dok su pod ugovorom. Sad je kao Miro iznimka jer je najbolji igrac, profesionalan.. da se ne lazemo, vecina igraca koji nisu htjeli potpisati nove ugovore su bili u tom trenutku ponajbolji. Djelmic je bio u top 3, Tomic takodjer... onaj ko vidi da moze bolje i vise ne zuri da potpise ugovor, a ove ostale moras puskom istjerat iz kluba jer znaju da bolje ne mogu. Zato jednaki arsini za sve i navijaci trebaju zauzeti stav. Najgluplje mi je hajmo ih stavit na tribinu, al nemoj Miru, on je dobar.. Bgm meni je i Djelmic bio bas dobar, Tomica jos nisam prezalio.. pa Boze moj.. zivot ide dalje.storm_raider je napisao/la:Koji je razlog stavljanja igraca na tribinu? Da mu se osvetimo sto nece da potpise? Da ga ucjenimo? Da ga kaznimo i pokusamo mu unistiti karijeru? I sta cemo time dobiti? Zamislite da radite u nekoj firmi i poslodavcu kazete da idete za pola godine i on vas kazni, smanji platu zbog toga i jos vas degradira pred svima? To se zove "mobbing" i ne samo da nije moralno, nego nije ono sto Zeljo predstavlja, niti ce biti. Covjek ima ugovor do ljeta, neka ga odradi posteno, ako i potpise - odlicno, ako ne - bice Zelje i bez Mire. On igra fudbal u Zelji zbog novca, moze njemu biti dobro i osjecati ljubav, ali ljubav ne placa racune. Pa papanski mi je bilo stavljanje Tomica na tribinu, a ne Miru Stevanovica. Sta god da bude, ja mu zelim sve najbolje u karijeri, bilo bi dobro zaraditi na njemu, ali sta bude - bice. Pretjerujemo kao i u svemu, i idealiziramo. Oni su fudbaleri, profesionalci, od toga zive i neka pikaju tu loptu, ima ko ce voliti Zelju. Eh da ga oni vole koliko ga mi volimo...
produživanje ugovora treba da se razmatra mnogo prije nego dođe "5do12"Jaozinho22 je napisao/la:S jednim dijelom postao se slažem s drugim ne. Očigledno je ovaj drugi dio izazvao buru kod moralne forumske moderacije. Tjeraš Slavka s tim se ne slažem ali poštujem i cijenim tvoje mišljenje. Sigurno da ima i on nekih loših poteza ali sačekajmo kraj sezone pa ćemo dati konačni sud.Vrag je napisao/la:Tuzi te igrač, podapinje ti pred.vaznu utkamicu, ti ga vratis i jos podrzis. Uz dužno postovanje prema svima vama, ali nabijem ja na kur.ac takvu upravu i navijace. Pesto se tjera, a ovom se pjeva. Koja je razlika ?
Miroslav ako zeli da ostane njega Menaf ne moze ni puskom natjerati da ne produzi. Ako mu je dao sva prava da upravlja njegovom karijerom onda je glup ko kur*ac.
Bio je medju mrtvim, digli smo ga i da ga izbrusimo jos pola godine do savršenstva ? Zbog cega ? Pomogao bi nam pa na ljeto opet Jovo nanovo. Nadji mu sada zamjenu, a on neka pomaze juniorima, kadetima jebe mi se.
To sto on gine na svaku utakmicu treba pohvalu ? Bistu mu podici ? On je zbog toga plaćen, ne igra za havu.
Nije on nista vrijedniji od Tomica.
Nećes da produzis, neces ni igrati. A Slavko moze prihvatiti, a i ne mora. Amar je bez posla
Sto se tice Mire i Menafa slažem se s tobom. Menaf nam može biti samo alibi za naše greške i propuste. Nema tu hoću neću, Daj mu dobru proviziju 10% od sl transfera pa ćeš vidjet sto neće da potpiše a ne da se natezemo a te pare smo slupali već na Bilalagiceve i Cukove pulene.
Dalje ne bih rekao da je pravo rješenje da Miro ode na tribine pola godine jer takvog igrača nismo imali dugo vremena,dobro neko navede primjer Lewe. Takvi igrači su izuzetak u pravilu.
Mi nismo Svabe, jbg. Ja lično bih ga ostavio do kraja ali bi sigurno već sad doveo igrača za zamjenu ili ako ima kakav brz junior, i naravno igrao bi onaj koji se najviše trudi na treninzima, da ne bi došlo do opuštanja...dell21 je napisao/la:Kolko se sjećam Levandovski je odradio ugovor do kraja i džaba prešao u najljućeg rivala a mi bi miru na tribine. Puno nam može pomoći u borbi za Evropu i samu Evropu kad budemo igrali ako Bog da.
I meni je kerla naumpaoChWilla je napisao/la:ni kod amara nisu bili isti aršini za sve. jednom kerli je on dva puta halalio što ga je zajeb'o...i donio nama trofeje sa tim. a nekima nije ni mnogo manje.
Hare79 je napisao/la:Sta li pise u tom ugovoru za desetegodisnju? Hoce li se moci na neku drugu tribinu dok ne bude krov na istoku, npr. na sjever. Kontama das toliku lovu, u play offu lije kisa, kao sto vazda lije kad je vazna tekma, onda naravno istok ne dolazi u obzir. Bilo bi dobro kad bi kupcima istoka omogucili da idu na sjever dok se krov ne napravi? Zna li neko nesto o ovome? I je li ta desetogodisnja u obliku neke kartice ili kako?
Ma nisam za njegovo tjeranje, vise sam da uprava zauzme gard, a na Slavku je da to prihvati i postuje. U nekim stvarima ne moze njegova prevladavati.Jaozinho22 je napisao/la:S jednim dijelom postao se slažem s drugim ne. Očigledno je ovaj drugi dio izazvao buru kod moralne forumske moderacije. Tjeraš Slavka s tim se ne slažem ali poštujem i cijenim tvoje mišljenje. Sigurno da ima i on nekih loših poteza ali sačekajmo kraj sezone pa ćemo dati konačni sud.Vrag je napisao/la:Tuzi te igrač, podapinje ti pred.vaznu utkamicu, ti ga vratis i jos podrzis. Uz dužno postovanje prema svima vama, ali nabijem ja na kur.ac takvu upravu i navijace. Pesto se tjera, a ovom se pjeva. Koja je razlika ?
Miroslav ako zeli da ostane njega Menaf ne moze ni puskom natjerati da ne produzi. Ako mu je dao sva prava da upravlja njegovom karijerom onda je glup ko kur*ac.
Bio je medju mrtvim, digli smo ga i da ga izbrusimo jos pola godine do savršenstva ? Zbog cega ? Pomogao bi nam pa na ljeto opet Jovo nanovo. Nadji mu sada zamjenu, a on neka pomaze juniorima, kadetima jebe mi se.
To sto on gine na svaku utakmicu treba pohvalu ? Bistu mu podici ? On je zbog toga plaćen, ne igra za havu.
Nije on nista vrijedniji od Tomica.
Nećes da produzis, neces ni igrati. A Slavko moze prihvatiti, a i ne mora. Amar je bez posla
Sto se tice Mire i Menafa slažem se s tobom. Menaf nam može biti samo alibi za naše greške i propuste. Nema tu hoću neću, Daj mu dobru proviziju 10% od sl transfera pa ćeš vidjet sto neće da potpiše a ne da se natezemo a te pare smo slupali već na Bilalagiceve i Cukove pulene.
Dalje ne bih rekao da je pravo rješenje da Miro ode na tribine pola godine jer takvog igrača nismo imali dugo vremena,dobro neko navede primjer Lewe. Takvi igrači su izuzetak u pravilu.
volimo pametovatiarelinho je napisao/la:Pa da i pošalju Miru na tribinu. a mi ne izborimo Europu na kraju sezone će biti pljuvanja od tih koji su tražili da Miro pošalje na tribinu. Rekli bi da ga niste poslali na tribinu izborili bi Europu.![]()
Uvijek će biti ovakvih da pljuju i to jedina istina.