ma ja kod nas najgore...treba nas ugasitisalle86 je napisao/la:Vala i ja bih volio vidjeti nekog od nas da mu se ponudi posao u Njemačkoj, da bi odbio
Ma normalno...u situaciji gdje su i igrač i klub zadovoljni i 100% žele nastavak saradnje menadžer služi da ispregovara što bolje bolje uslove. Dakle ako Miro želi da ostane on će i ostati. Ne svaljujmo sad sve na Menafa kao da je kakav robovlasnik.Ajzea je napisao/la:Mali milion puta procitah da Miroslav zeli da ostane. Uredu, gdje je problem onda? Cemu rasprave? Ako zeli da ostane, ostat ce.
Pa realno kad uporediš sa 95% svjetskih klubova jestedelinjo je napisao/la:ma ja kod nas najgore...treba nas ugasitisalle86 je napisao/la:Vala i ja bih volio vidjeti nekog od nas da mu se ponudi posao u Njemačkoj, da bi odbio
A ti ces otjerati Slavku?Vrag je napisao/la:Tuzi te igrač, podapinje ti pred.vaznu utkamicu, ti ga vratis i jos podrzis. Uz dužno postovanje prema svima vama, ali nabijem ja na kur.ac takvu upravu i navijace. Pesto se tjera, a ovom se pjeva. Koja je razlika ?
Miroslav ako zeli da ostane njega Menaf ne moze ni puskom natjerati da ne produzi. Ako mu je dao sva prava da upravlja njegovom karijerom onda je glup ko kur*ac.
Bio je medju mrtvim, digli smo ga i da ga izbrusimo jos pola godine do savršenstva ? Zbog cega ? Pomogao bi nam pa na ljeto opet Jovo nanovo. Nadji mu sada zamjenu, a on neka pomaze juniorima, kadetima jebe mi se.
To sto on gine na svaku utakmicu treba pohvalu ? Bistu mu podici ? On je zbog toga plaćen, ne igra za havu.
Nije on nista vrijedniji od Tomica.
Nećes da produzis, neces ni igrati. A Slavko moze prihvatiti, a i ne mora. Amar je bez posla
S jednim dijelom postao se slažem s drugim ne. Očigledno je ovaj drugi dio izazvao buru kod moralne forumske moderacije. Tjeraš Slavka s tim se ne slažem ali poštujem i cijenim tvoje mišljenje. Sigurno da ima i on nekih loših poteza ali sačekajmo kraj sezone pa ćemo dati konačni sud.Vrag je napisao/la:Tuzi te igrač, podapinje ti pred.vaznu utkamicu, ti ga vratis i jos podrzis. Uz dužno postovanje prema svima vama, ali nabijem ja na kur.ac takvu upravu i navijace. Pesto se tjera, a ovom se pjeva. Koja je razlika ?
Miroslav ako zeli da ostane njega Menaf ne moze ni puskom natjerati da ne produzi. Ako mu je dao sva prava da upravlja njegovom karijerom onda je glup ko kur*ac.
Bio je medju mrtvim, digli smo ga i da ga izbrusimo jos pola godine do savršenstva ? Zbog cega ? Pomogao bi nam pa na ljeto opet Jovo nanovo. Nadji mu sada zamjenu, a on neka pomaze juniorima, kadetima jebe mi se.
To sto on gine na svaku utakmicu treba pohvalu ? Bistu mu podici ? On je zbog toga plaćen, ne igra za havu.
Nije on nista vrijedniji od Tomica.
Nećes da produzis, neces ni igrati. A Slavko moze prihvatiti, a i ne mora. Amar je bez posla
Bravo majstore.GoRBAVčovICA je napisao/la:Čitam diskusiju oko Mire ...
sve da sutra potpiše i mi čitamo na zvaničnoj o tome, nitko od nas ne zna kakve klauzule u ugovoru postoje (npr. za koju fiksnu oštetu ga klub mora pustiti). Hoću da kažem ugovor nije nikakva garancija da će igrati i u narednoj sezoni za nas.
Sjetite se Lewandowskog dok je igrao za Borusiju. Momak ne da nije potpisao novi ugovor, već je najavio prelazak u Bayern na kraju sezone. Isto da Miro najavi sutra, da je od iduće sezone na Koševu - gluho bilo. Je li Lewandowski sjedio možda na klupi ili tribini? Borusija ga trebala za ligu prvaka tj. nije ga prodala Bayernu na zimu, momak odigra polusezonu i na kraju pređe bez oštete kod najvećeg rivala nakon pola godine - svima dobro!
Hoću da kažem, da trener i uprava treba da skontaju hoće li da uzmu za Miru kakvu (sitnu) lovu sada u zimskom prelaznom ili nam je isplatnije da sa njim izborimo Evropu
Tjeranjem Tomica na tribine smo dobili Amira ali smo imali i srece.. Ja sam da MIro odradi ugovor do kraja produzio ili ne jer na toj poziciji nemamo ni priblizno kvalitetnu zamjenu.. Da imamo onda ne bih imao nista protiv da se ta alternativa forsira umjesto Mire.. Svaka Miri cast, vrhunski je profesionalac i zahvalni smo mu na svemu sto je uradio i sto ce uraditi ali i on mora biti zahvalan klubu koji je ozivio njegovu haman likvidiranu karijeru i vratio ga na vrata reprezentacije..cikazubo je napisao/la:Činjenica je da slanjem na tribine ne dobijamo ništa, a korištenjem igrača do zadnjeg dana dobijamo poprilično. Opekli smo se par puta s tim tribinama i najboljim igračima i nema smisla to opet uraditi, s obzirom o kakvom igraču je riječ..