Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 31, 2016 12:49 am

Vala i ja bih volio vidjeti nekog od nas da mu se ponudi posao u Njemačkoj, da bi odbio :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

delinjo
Kontakt:

sub dec 31, 2016 12:50 am

salle86 je napisao/la:Vala i ja bih volio vidjeti nekog od nas da mu se ponudi posao u Njemačkoj, da bi odbio :)
ma ja kod nas najgore...treba nas ugasiti
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

sub dec 31, 2016 1:07 am

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Vrag

sub dec 31, 2016 1:28 am

Tuzi te igrač, podapinje ti pred.vaznu utkamicu, ti ga vratis i jos podrzis. Uz dužno postovanje prema svima vama, ali nabijem ja na kur.ac takvu upravu i navijace. Pesto se tjera, a ovom se pjeva. Koja je razlika ?

Miroslav ako zeli da ostane njega Menaf ne moze ni puskom natjerati da ne produzi. Ako mu je dao sva prava da upravlja njegovom karijerom onda je glup ko kur*ac.
Bio je medju mrtvim, digli smo ga i da ga izbrusimo jos pola godine do savršenstva ? Zbog cega ? Pomogao bi nam pa na ljeto opet Jovo nanovo. Nadji mu sada zamjenu, a on neka pomaze juniorima, kadetima jebe mi se.
To sto on gine na svaku utakmicu treba pohvalu ? Bistu mu podici ? On je zbog toga plaćen, ne igra za havu.
Nije on nista vrijedniji od Tomica.
Nećes da produzis, neces ni igrati. A Slavko moze prihvatiti, a i ne mora. Amar je bez posla

Ajzea
Kontakt:

sub dec 31, 2016 1:36 am

Mali milion puta procitah da Miroslav zeli da ostane. Uredu, gdje je problem onda? Cemu rasprave? Ako zeli da ostane, ostat ce.

LARSSON
Kontakt:

sub dec 31, 2016 1:52 am

..

salemprolic
Kontakt:

sub dec 31, 2016 2:42 am

Ajzea je napisao/la:Mali milion puta procitah da Miroslav zeli da ostane. Uredu, gdje je problem onda? Cemu rasprave? Ako zeli da ostane, ostat ce.
Ma normalno...u situaciji gdje su i igrač i klub zadovoljni i 100% žele nastavak saradnje menadžer služi da ispregovara što bolje bolje uslove. Dakle ako Miro želi da ostane on će i ostati. Ne svaljujmo sad sve na Menafa kao da je kakav robovlasnik.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

salle86
Kontakt:

sub dec 31, 2016 5:34 am

delinjo je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Vala i ja bih volio vidjeti nekog od nas da mu se ponudi posao u Njemačkoj, da bi odbio :)
ma ja kod nas najgore...treba nas ugasiti
Pa realno kad uporediš sa 95% svjetskih klubova jeste
Možda Afrika kasni za nama i to je to, svi ostali imaju sve bolje, od finansija do infrastrukture, terena, čega već ne
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub dec 31, 2016 8:28 am

Vrag je napisao/la:Tuzi te igrač, podapinje ti pred.vaznu utkamicu, ti ga vratis i jos podrzis. Uz dužno postovanje prema svima vama, ali nabijem ja na kur.ac takvu upravu i navijace. Pesto se tjera, a ovom se pjeva. Koja je razlika ?

Miroslav ako zeli da ostane njega Menaf ne moze ni puskom natjerati da ne produzi. Ako mu je dao sva prava da upravlja njegovom karijerom onda je glup ko kur*ac.
Bio je medju mrtvim, digli smo ga i da ga izbrusimo jos pola godine do savršenstva ? Zbog cega ? Pomogao bi nam pa na ljeto opet Jovo nanovo. Nadji mu sada zamjenu, a on neka pomaze juniorima, kadetima jebe mi se.
To sto on gine na svaku utakmicu treba pohvalu ? Bistu mu podici ? On je zbog toga plaćen, ne igra za havu.
Nećes da produzis, neces ni igrati. A Slavko moze prihvatiti, a i ne mora. Amar je bez posla
A ti ces otjerati Slavku? :rofl: :rofl:
Željezničar ante portas !

kremenko

sub dec 31, 2016 8:53 am

Neki bi tjerali igrace na tribine,a kome se ne svidja i njega bi tjerao iz kluba :shock:
Ne znam bi li se smijao ili plakao :roll:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

omladina1921zeljina
Kontakt:

sub dec 31, 2016 9:02 am

ne znam da li ste upratili ali, DI-NO PE-KIĆ PLAVI DE-DA MRAZ, PLAVI DE-DA MRAZ!
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

GoRBAVčovICA
Kontakt:

sub dec 31, 2016 9:18 am

Čitam diskusiju oko Mire ...

sve da sutra potpiše i mi čitamo na zvaničnoj o tome, nitko od nas ne zna kakve klauzule u ugovoru postoje (npr. za koju fiksnu oštetu ga klub mora pustiti). Hoću da kažem ugovor nije nikakva garancija da će igrati i u narednoj sezoni za nas.

Sjetite se Lewandowskog dok je igrao za Borusiju. Momak ne da nije potpisao novi ugovor, već je najavio prelazak u Bayern na kraju sezone. Isto da Miro najavi sutra, da je od iduće sezone na Koševu - gluho bilo. Je li Lewandowski sjedio možda na klupi ili tribini? Borusija ga trebala za ligu prvaka tj. nije ga prodala Bayernu na zimu, momak odigra polusezonu i na kraju pređe bez oštete kod najvećeg rivala nakon pola godine - svima dobro!

Hoću da kažem, da trener i uprava treba da skontaju hoće li da uzmu za Miru kakvu (sitnu) lovu sada u zimskom prelaznom ili nam je isplatnije da sa njim izborimo Evropu
"A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu …" - vjerni navijač Željezničara ŽDG

919/919

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub dec 31, 2016 9:20 am

Svi na after kod Minjorea na pumpu

Jaozinho22

sub dec 31, 2016 9:49 am

Vrag je napisao/la:Tuzi te igrač, podapinje ti pred.vaznu utkamicu, ti ga vratis i jos podrzis. Uz dužno postovanje prema svima vama, ali nabijem ja na kur.ac takvu upravu i navijace. Pesto se tjera, a ovom se pjeva. Koja je razlika ?

S jednim dijelom postao se slažem s drugim ne. Očigledno je ovaj drugi dio izazvao buru kod moralne forumske moderacije. Tjeraš Slavka s tim se ne slažem ali poštujem i cijenim tvoje mišljenje. Sigurno da ima i on nekih loših poteza ali sačekajmo kraj sezone pa ćemo dati konačni sud.
Sto se tice Mire i Menafa slažem se s tobom. Menaf nam može biti samo alibi za naše greške i propuste. Nema tu hoću neću, Daj mu dobru proviziju 10% od sl transfera pa ćeš vidjet sto neće da potpiše a ne da se natezemo a te pare smo slupali već na Bilalagiceve i Cukove pulene.
Dalje ne bih rekao da je pravo rješenje da Miro ode na tribine pola godine jer takvog igrača nismo imali dugo vremena,dobro neko navede primjer Lewe. Takvi igrači su izuzetak u pravilu.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

kremenko

sub dec 31, 2016 9:59 am

GoRBAVčovICA je napisao/la:Čitam diskusiju oko Mire ...

sve da sutra potpiše i mi čitamo na zvaničnoj o tome, nitko od nas ne zna kakve klauzule u ugovoru postoje (npr. za koju fiksnu oštetu ga klub mora pustiti). Hoću da kažem ugovor nije nikakva garancija da će igrati i u narednoj sezoni za nas.

Sjetite se Lewandowskog dok je igrao za Borusiju. Momak ne da nije potpisao novi ugovor, već je najavio prelazak u Bayern na kraju sezone. Isto da Miro najavi sutra, da je od iduće sezone na Koševu - gluho bilo. Je li Lewandowski sjedio možda na klupi ili tribini? Borusija ga trebala za ligu prvaka tj. nije ga prodala Bayernu na zimu, momak odigra polusezonu i na kraju pređe bez oštete kod najvećeg rivala nakon pola godine - svima dobro!

Hoću da kažem, da trener i uprava treba da skontaju hoće li da uzmu za Miru kakvu (sitnu) lovu sada u zimskom prelaznom ili nam je isplatnije da sa njim izborimo Evropu
Bravo majstore.
Sutra se moze desiti,Miro potpisao novi ugovor na 2 godine. Na ljeto dodje ponuda,placaju ljudi ugovornu klauzulu i vode ga,nema price.
Odlicna usporedba sa Lewom.
Ja bih dodao u Gotzea. Otisao u Bayern,kad je trebalo da se vrati otvoreno se isticali transparenti da ide gdje hoce,osim da se vraca u Borussiu.
Na kraju se ipak vratio i sta bi?
Nista,zivot ide dalje,a Gotze igra.
Zadnja izmjena: kremenko, dana/u sub dec 31, 2016 10:00 am, ukupno mijenjano 1 put.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub dec 31, 2016 9:59 am

cikazubo je napisao/la:Činjenica je da slanjem na tribine ne dobijamo ništa, a korištenjem igrača do zadnjeg dana dobijamo poprilično. Opekli smo se par puta s tim tribinama i najboljim igračima i nema smisla to opet uraditi, s obzirom o kakvom igraču je riječ..
Tjeranjem Tomica na tribine smo dobili Amira ali smo imali i srece.. Ja sam da MIro odradi ugovor do kraja produzio ili ne jer na toj poziciji nemamo ni priblizno kvalitetnu zamjenu.. Da imamo onda ne bih imao nista protiv da se ta alternativa forsira umjesto Mire.. Svaka Miri cast, vrhunski je profesionalac i zahvalni smo mu na svemu sto je uradio i sto ce uraditi ali i on mora biti zahvalan klubu koji je ozivio njegovu haman likvidiranu karijeru i vratio ga na vrata reprezentacije..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

storm_raider
Kontakt:

sub dec 31, 2016 10:01 am

Koji je razlog stavljanja igraca na tribinu? Da mu se osvetimo sto nece da potpise? Da ga ucjenimo? Da ga kaznimo i pokusamo mu unistiti karijeru? I sta cemo time dobiti? Zamislite da radite u nekoj firmi i poslodavcu kazete da idete za pola godine i on vas kazni, smanji platu zbog toga i jos vas degradira pred svima? To se zove "mobbing" i ne samo da nije moralno, nego nije ono sto Zeljo predstavlja, niti ce biti. Covjek ima ugovor do ljeta, neka ga odradi posteno, ako i potpise - odlicno, ako ne - bice Zelje i bez Mire. On igra fudbal u Zelji zbog novca, moze njemu biti dobro i osjecati ljubav, ali ljubav ne placa racune. Pa papanski mi je bilo stavljanje Tomica na tribinu, a ne Miru Stevanovica. Sta god da bude, ja mu zelim sve najbolje u karijeri, bilo bi dobro zaraditi na njemu, ali sta bude - bice. Pretjerujemo kao i u svemu, i idealiziramo. Oni su fudbaleri, profesionalci, od toga zive i neka pikaju tu loptu, ima ko ce voliti Zelju. Eh da ga oni vole koliko ga mi volimo...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kremenko

sub dec 31, 2016 10:03 am

Kao sto neko rece par stranica ranije.
Zeljo mora biti iznad licnih sujeta.

Hare79
Kontakt:

sub dec 31, 2016 10:05 am

Tjeranje na tribinu nekoga ko nece da potpise novi ugovor je po meni bezveze, ako se smatramo ozbiljnim i profesionalnim klubom. Igraci su profesionalci i idu tamo gdje im je bolje, a Željo je (valjda) profesionalni klub koji se nema sta ljutiti. Znas na cemu si i imas fore pola godine da nadjes zamjenu, u medjuvremenu taj ti igrac igra jer doprinosi uspjehu. Slanje na tribine je nivo kantonalne lige.
Pitanje jedno, nevezano za ovu temu. Da li desetogodisnje karte vaze i za europske utakmice ili samo domace?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub dec 31, 2016 10:05 am

Vaze i za evropske

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava