Minus Salki za Bogija, ovim potezom je on iznad kluba, Bogicevic je sad kao Totti u RomiChWilla je napisao/la:pravo se slavko nasekir'o što mu ti pišeš minuse...
Jel u dnevnik ili ?cikazubo je napisao/la:Minus Salki za Bogija, ovim potezom je on iznad kluba, Bogicevic je sad kao Totti u RomiChWilla je napisao/la:pravo se slavko nasekir'o što mu ti pišeš minuse...
Disciplinska sveska. Džaba mu kartoteka, naša sveskica je jača.pile87 je napisao/la:Jel u dnevnik ili ?cikazubo je napisao/la:Minus Salki za Bogija, ovim potezom je on iznad kluba, Bogicevic je sad kao Totti u RomiChWilla je napisao/la:pravo se slavko nasekir'o što mu ti pišeš minuse...
on nije stavio potpis do zime već do ljetaVrag je napisao/la:Ma ja sam svoj stav vec jednom rekao, ako ne produzi na tribinu. Na ljeto moramo ionako traziti kvalitetnije krilo od njega, zasto se ne okrenuti vec sada njemu.salle86 je napisao/la:Miro ostaje do ljeta.Vrag je napisao/la:Davno sam pisao nasi su vec sada trebali rijesiti pitanje desnog krila. Miro jos nije ni blizu produzenja
99% je tako
da nije već bi se tražilo to krilo jer bi imao ponudu za njega i znao bi dal ga prodaješ ili ne
JABrkoo je napisao/la:Koliko je prije svega neodgovorno ovo Pestino ponasanje. Covjek se ko dijete ponasa. Ima li kakvih naznaka ko ce biti novi predsjednik skupstine?
otprilike je to to, da bi taj vid bildanja autoriteta bio na štetu, a ne u korist klubu. ti igrača da odmah uleti i bude kao on gotovo da ne možeš dovesti. pa ni on nije odmah uletio i bio kakav je sada...salle86 je napisao/la:ova ekipa bez mire, ili sa mirom na tribinama, nema zagarantovanu europu
sa njim (po meni) ima 99%
znamo koliko eropa donosi
pa sad ko mislim da može graditi autoritet na štetu kluba, što se mene tiče nek ubaci na mirino mjesto dinu pekića
ali europa je pod moranje
da vidimo ta mu.da
Ti si brate bas u zadnje vrijeme negativan, ali totalno.Jaozinho22 je napisao/la:Znaci ona vijest o Mirinom potpisu je još jedna placenicka bomba koja je trebala smirit uzarene mase po forumima?
Brate sta trebam da mislim?Plava Porodica je napisao/la:Ti si brate bas u zadnje vrijeme negativan, ali totalno.Jaozinho22 je napisao/la:Znaci ona vijest o Mirinom potpisu je još jedna placenicka bomba koja je trebala smirit uzarene mase po forumima?