da hoće ovi naši novinari kakav interviju uraditi ali kako Bog zapovjedastorm_raider je napisao/la:Da hoce neko od ovih grafickih dizajnera napraviti malo pogled na Istok od strane crkve, pa da vidimo kako bi to izgledalo.
Vjerovatno. To mi nije naompaloVrag je napisao/la:koliko znam to vazi samo na dan utakmiceublehas je napisao/la:Koliko znam, točenje alkohola je zabranjeno na stadionu (a vjerovatno i oko stadiona). Ovo se odnosi na Sa kanton. U Tuzli npr. mogu regularno točiti alkohol na stadionu.storm_raider je napisao/la: Pa realno, ima li ista bolje nego okupiti se na Istoku 4 sata prije utakmice, malo sa rajom pricati, popiti sta ko pije i onda gledati najbolji klub na svijetu uzivo? A jos sve u sklopu stadiona. Zeljo nije samo fudbal, Zeljo okuplja ljude i to nama, koji smo uz ovaj klub cijeli zivot, dolazi jako prirodno.
Slažem se da bi dobro bilo otvoriti mjesto da se bar kafa i sok mogu popiti. Eventualno pojesti neki sendvič.
Od sutra zvanično, a mogao se dogovarati i dosad. Sigurno bi bila velika mrlja na prelazni rok ako on ne potpise.Pinkii je napisao/la:Je li od sutra Miroslav moze pregovarati sa drugim klubom ?
...od prekosutraPinkii je napisao/la:Je li od sutra Miroslav moze pregovarati sa drugim klubom ?
Miro ostaje do ljeta.Vrag je napisao/la:Davno sam pisao nasi su vec sada trebali rijesiti pitanje desnog krila. Miro jos nije ni blizu produzenja
Ma ja sam svoj stav vec jednom rekao, ako ne produzi na tribinu. Na ljeto moramo ionako traziti kvalitetnije krilo od njega, zasto se ne okrenuti vec sada njemu.salle86 je napisao/la:Miro ostaje do ljeta.Vrag je napisao/la:Davno sam pisao nasi su vec sada trebali rijesiti pitanje desnog krila. Miro jos nije ni blizu produzenja
99% je tako
da nije već bi se tražilo to krilo jer bi imao ponudu za njega i znao bi dal ga prodaješ ili ne
E ko je od koga uzeo sliku....avlami97 je napisao/la:
Vrijedan dokument iz kojeg je vidljivo kako se CK KPJ (za mlađe, Centralni komitet Komuništičke partije Jugoslavije) odnosio prema Želji. Dekretom formiran Udbaški klub, kojem nisu pristupili imenovani fudbaleri su morali biti kažnjeni na neki drugi način.Protiv CK KPJ se teško moglo izboriti, ali na našu sreću - izborilo se.