Ma ne znam covjeka, ali ne mozemo svi biti privatnici, ne mogu ja ili ti ili neko treci naprimjer od svoje plate unijeti u klub 50000 KM , moze se doprinos dati i na drugi nacin,pamet, rad,neke veze i sl. Slazem se s tobom za Damira ali mislim da je on u belaju s Bosnom mislim da ne bi mogao kvalitetno 2 funkcije pokriti.Brkoo je napisao/la:Kako mislis poslusnik? Koliko je Pesto novca donio u klub, koliko je dobrih stvari uradio za klub? Sad ne valja sto u klubu postoji sistem, sto se zna gdje ide svaki fening, sto klub vise nije bankomat odredjenih ljudi koji su ga zavili u crno. Nadam se da ce jos neki ljudi iz skupstine podnijeti ostavke, nevjerovatno je da misle da treba samo doci na skupstinu i to je to, sav njihov posao. Nije dovoljno samo reci volim Zelju. Djela a ne rijeci gospodo. Kad udjete u klub, bilo to u skupstinu, uo, no, vise niste samo navijaci nego ljudi koji bi trebali da klub vodite na najbolji moguci nacin..teatrale36 je napisao/la:A neki poslusnik koji ce klimati glavomBrkoo je napisao/la:Koliko je prije svega neodgovorno ovo Pestino ponasanje. Covjek se ko dijete ponasa. Ima li kakvih naznaka ko ce biti novi predsjednik skupstine?
Nadam se ulasku Damira Krupalije u uo jer mi se cini da je jako sposoban.
Naručenih tekstova ima puno u 'sehari' kod nekih. Trebali su biti top tema poslije Zrinjskog. Zamislite kad vam covjek kaže, ovlašteno lice, sta se sve radilo pred tu utakmicu. Zalosno...ISB87 je napisao/la:Samo se nadam da nece biti opet nekih prozivanja, narucenih tekstova...
Hvala Pesti sto je pomogao klubi i sretno.
Nemam nikav problem sa tim sto konzumiraju alkohol ukoliko se to nece odraziti na njihove partije, medjutim, vrlo rado cu to iskoristiti kao argument i nabiti na nos sve i jednom ako se desi ono sto sam napisao, tj. njihova sprema i sam doprinos na terenu ne budu na zeljenom nivou. Ko im je sta prigovorio nakon devastiranja u Bosni, nakon prvobitnog devastiranja Ferencvarosa iz Medjugorja? Neka sve utakmice pobjede, a svaku proslave u Bakusu. Ja s tim nemam problem.. Ukoliko, pak, ne budu igrali onako kako zahtjeva renome ovog kluba te kako ocekujemo mi navijaci pod moranjem je svaki izlazak iz kuce nakon 23:00h kaznjavati novcano i to u vrijednosti njihove plate. Ili pukovnici ili pokojnici.Kapiten je napisao/la:Ugi sve radi po Seferovicevom planu, popi boga oca.
Na prozivku cetveronoske.
u pivi je spas i srecaPlava Porodica je napisao/la:Piva je lijek
avlami97 je napisao/la:Željo mora biti iznad vlastitih sujeta
Ja mu one ispade neću halalit,pred Zrinjski,našao ds talasa,i to kod Acike na portalu,e **** on sebi majku.ChWilla je napisao/la:ja pišem samo kako mislim da jeste. a sad sam napisao i zašto ovo konkretno pišem...pravih dušmana nažalost ima, a on, koliko ja znam i shvatam - to nije. i ako ga se zamijeni sa njima, u to su oni opasniji...