Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 30, 2016 3:43 pm

ja pišem samo kako mislim da jeste. a sad sam napisao i zašto ovo konkretno pišem...pravih dušmana nažalost ima, a on, koliko ja znam i shvatam - to nije. i ako ga se zamijeni sa njima, u to su oni opasniji...
gradi željo boli te *****

igla
Kontakt:

pet dec 30, 2016 3:50 pm

Pratite komentare na našem FB na ovu vijest :D :D :D

exbabilon
Kontakt:

pet dec 30, 2016 3:53 pm

E zbog ovih komentara mi je samo krivo. Neupucena raja misli da je ovo pocetak rasipanja prvih ljudi, da je ovo los znak, pokrali pare, prosipali suplju, itd. Bezveze se uvlaci crv sumnje medju raju, al kad nikne trebina doci ce sve na svoje. Do tad, hocemo pojacanjaaaa

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet dec 30, 2016 3:55 pm

ljudima dosadno pa prave paniku tamo gdje je nema :D
100/94/37/34 - i to je to!

Hurmasica
Kontakt:

pet dec 30, 2016 3:58 pm

Eh fb komentari :D. Dovedemo igrača - osvajamo kup i ligu, pišanje po sirotinji. Raskinemo ugovor sa nekim - raspadamo se, ne valja ništa, naša djeca itd.. užas... :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet dec 30, 2016 3:59 pm

Ovo sto ChWilla pise je jedina istina. Pesto je mnogo vremena i truda ulozio u pokretanje procesa unutar kluba (a za koje se malo zna prema vani). Bio je itekako involviran u Omladinsku skolu, i dosta toga pored. Covjek nije dusman. Imao je ove greske u koracima, ali to ga ne cini dusmanom. Ne pretjerujte.
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

teatrale36
Kontakt:

pet dec 30, 2016 4:00 pm

Brkoo je napisao/la:
teatrale36 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Koliko je prije svega neodgovorno ovo Pestino ponasanje. Covjek se ko dijete ponasa. Ima li kakvih naznaka ko ce biti novi predsjednik skupstine?
A neki poslusnik koji ce klimati glavom :)
Kako mislis poslusnik? Koliko je Pesto novca donio u klub, koliko je dobrih stvari uradio za klub? Sad ne valja sto u klubu postoji sistem, sto se zna gdje ide svaki fening, sto klub vise nije bankomat odredjenih ljudi koji su ga zavili u crno. Nadam se da ce jos neki ljudi iz skupstine podnijeti ostavke, nevjerovatno je da misle da treba samo doci na skupstinu i to je to, sav njihov posao. Nije dovoljno samo reci volim Zelju. Djela a ne rijeci gospodo. Kad udjete u klub, bilo to u skupstinu, uo, no, vise niste samo navijaci nego ljudi koji bi trebali da klub vodite na najbolji moguci nacin..
Nadam se ulasku Damira Krupalije u uo jer mi se cini da je jako sposoban.
Ma ne znam covjeka, ali ne mozemo svi biti privatnici, ne mogu ja ili ti ili neko treci naprimjer od svoje plate unijeti u klub 50000 KM , moze se doprinos dati i na drugi nacin,pamet, rad,neke veze i sl. Slazem se s tobom za Damira ali mislim da je on u belaju s Bosnom mislim da ne bi mogao kvalitetno 2 funkcije pokriti.

storm_raider
Kontakt:

pet dec 30, 2016 4:04 pm

Covjek je otisao i sretno mu. Glupost jeste napravio, ali uradio je i dosta dobroga. Ono sto znam je da nije zlonamjeran nikad bio, ali povrijedjena sujeta zna biti gadna stvar. A to nikad ne smije biti ispred Zelje, pocevsi od Misimovica, pa nadalje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Brkoo
Kontakt:

pet dec 30, 2016 4:07 pm

Kad vidim komentar ovog elvisa zeljovca kroz monitor bih mu uletio i samarcinu opalio koliko me lik nervira sa svojim zatucanim komentarima. Nek administrator zabrani tim zatucanim likovima da mogu komentarisati..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ISB87
Kontakt:

pet dec 30, 2016 4:11 pm

Samo se nadam da nece biti opet nekih prozivanja, narucenih tekstova...

Hvala Pesti sto je pomogao klubi i sretno.
MIRZA RASCIC

tm8782
Kontakt:

pet dec 30, 2016 4:13 pm

Iskreno ne bi komentarisao Peštu i sl. Svi imamo oci i usi. Svako ima svoju verziju. Pešto više nije dio Želje, a tema je Željo. Sta je ko radio i kako je radio, to je prošlost. Željo je bio i ostao budućnost. Sve će biti i proći samo jedan živi vječno... Morzhy respekt.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet dec 30, 2016 4:17 pm

ISB87 je napisao/la:Samo se nadam da nece biti opet nekih prozivanja, narucenih tekstova...

Hvala Pesti sto je pomogao klubi i sretno.
Naručenih tekstova ima puno u 'sehari' kod nekih. Trebali su biti top tema poslije Zrinjskog. Zamislite kad vam covjek kaže, ovlašteno lice, sta se sve radilo pred tu utakmicu. Zalosno...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Ajzea
Kontakt:

pet dec 30, 2016 4:18 pm

Kapiten je napisao/la:Ugi sve radi po Seferovicevom planu, popi boga oca.
Na prozivku cetveronoske.
Nemam nikav problem sa tim sto konzumiraju alkohol ukoliko se to nece odraziti na njihove partije, medjutim, vrlo rado cu to iskoristiti kao argument i nabiti na nos sve i jednom ako se desi ono sto sam napisao, tj. njihova sprema i sam doprinos na terenu ne budu na zeljenom nivou. Ko im je sta prigovorio nakon devastiranja u Bosni, nakon prvobitnog devastiranja Ferencvarosa iz Medjugorja? Neka sve utakmice pobjede, a svaku proslave u Bakusu. Ja s tim nemam problem.. Ukoliko, pak, ne budu igrali onako kako zahtjeva renome ovog kluba te kako ocekujemo mi navijaci pod moranjem je svaki izlazak iz kuce nakon 23:00h kaznjavati novcano i to u vrijednosti njihove plate. Ili pukovnici ili pokojnici.

Plava Porodica
Kontakt:

pet dec 30, 2016 4:21 pm

Eh da hoce zazivjeti nasa ideja o pabu, pa visio bi ko inventar tamo heehehehe :pivo:

Ima li ko kakvih friskih slika sa istoka?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

pet dec 30, 2016 4:30 pm

Ne znam kako ce to ici po pitanju tocenja alkohola na dan utakmice, zakon ce nas blokirati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

pet dec 30, 2016 4:31 pm

Piva je lijek :baklja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet dec 30, 2016 4:35 pm

Plava Porodica je napisao/la:Piva je lijek :baklja:
u pivi je spas i sreca :)
100/94/37/34 - i to je to!

salle86
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:Željo mora biti iznad vlastitih sujeta
:pljesak: :pljesak: :pljesak:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

Da hoce neko od ovih grafickih dizajnera napraviti malo pogled na Istok od strane crkve, pa da vidimo kako bi to izgledalo. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

exdomorocki
Kontakt:

pet dec 30, 2016 4:36 pm

ChWilla je napisao/la:ja pišem samo kako mislim da jeste. a sad sam napisao i zašto ovo konkretno pišem...pravih dušmana nažalost ima, a on, koliko ja znam i shvatam - to nije. i ako ga se zamijeni sa njima, u to su oni opasniji...
Ja mu one ispade neću halalit,pred Zrinjski,našao ds talasa,i to kod Acike na portalu,e **** on sebi majku.

P.S.zar nije čudno da se ovde poslije te tekme vise nije ni javljao,jebeni petokolonas
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava