Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

omladina1921zeljina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 10, 2016 2:51 pm

KOSORIĆ ACO! Izdrži, vrati nam se jači!

Nadam se i da će nas vrijeme pripaziti za nedjelju, i radi posjete ali i terena. Nadam se dobroj pobjedi. Gotovo sam siguran da će Mailson zaigrati u uzvratnoj u kupu.

Što se tiče neuigranosti, oni nisu neuigrani jer treniraju zajedno, znaju se i nisu Hodžurda ili Kemo pali s neba pa da odmah upadnu u prvih 11 i igraju sa Bogijem. Oni nemaju samo zvaničnih minuta, a to po meni nije relevantno. Hodžurda ili Kemo će dostojno zamjeniti Acu.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

godrina
Kontakt:

čet mar 10, 2016 2:55 pm

Virtu4L je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:taman kad bi morao u Tuzli zaigrati,ni malo se ne bojim za njega.
Tako je Enis prije dvije godine upravo u Tuzli završio na stoperu i bio naš najbolji igrač.
upravo to, Kemo je jos i bolji od njega, a ima alternativa i Zahirovic i Kramaric
ja jedva cekam da se vrati dado mada sumnjam da bi mogao nesto konkretnije uradit ove sezone
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet mar 10, 2016 2:57 pm

Ako Aco ne bude mogao igrati to je veliki gubitak. Ne može ga niko od trenutnih zamijeniti jer on je bio beton i okosnica odbrane. Ovi alternativci tipa Hodžurde i Keme su zamijena Bogiju, a ne Aci. Veliki hendikep, nije nam ovo trebalo nikako. Da se barem hoće vratiti do Zrinjskog ili pitara.

exbabilon
Kontakt:

čet mar 10, 2016 3:01 pm

Taman kad sve krene kako treba, desi se ovako nesto i bas nas poremeti iz moje perspektive. Hodzurda nije los stoper, Osmankovic takodjer moze dobro odigrat, ali ono sto je Kosoric bio na terenu za nasu ekipu je puno vise od kvalitetnog igraca. Prerastao je u vodju tima kroz vrlo kratko vrijeme, a autoritet i karakter na samom terenu su takodjer bili na vrhunskom nivou. Bez sviju se moze i mora, hvala Bogu sad imamo kvalitetne startere i zamjene na svakoj poziciji, ali ja bih volio da se Aco vrati sto je moguce prije, prebitan igrac za nas. Izdrzi kapitenu i vrati nam se jos jaci! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 10, 2016 3:14 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Ako Aco ne bude mogao igrati to je veliki gubitak. Ne može ga niko od trenutnih zamijeniti jer on je bio beton i okosnica odbrane. Ovi alternativci tipa Hodžurde i Keme su zamijena Bogiju, a ne Aci. Veliki hendikep, nije nam ovo trebalo nikako. Da se barem hoće vratiti do Zrinjskog ili pitara.
Potpisujem od riječi do riječi.Za Acu,tj.njegovu ulogu na terenu nemamo zamjenu.Ni po kvalitetu,ni po mirnoći,ni po liderstvu na terenu.Jednostavno je on taj koji komanduje odbranom,koji smiruje igrače i onaj u kojeg svi imaju povjerenja.I na terenu,i van terena.Kao što si rekao,mogu zamjene biti Bogiju ili Bogdanoviću,ali njemu ne.Nisam baš optimističan jer nam ubrzo dolazi Tuzla,a malo je vremena da se to posloži.
p.s. Pitanje za nekoga od vas,da li Kramarić može igrati štopera?Nekako mi izgleda jak,siguran,sa mudima igrač.A uigran je sa ekipom.Ne vjerujem da bi išta lošije odigrao od Hodžurde ili Osmankovića,a plus je uigranost.Onda Stanu na lijevog beka,a Tiaga ispred.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

čet mar 10, 2016 3:18 pm

Aco :o :shock: :( :palacdole:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

terabajt
Kontakt:

čet mar 10, 2016 3:22 pm

Upravo zbog ovakvih situacija smo doveli veliki broj igrača. Za neke je to bilo golilanje igrača međutim vidi sad situacije. Do kraja će biti sigurno jos povreda još kad se uzme u obzir zgutnutost rasporeda i igranje subota srijeda treba nam jako siroka klupa a ja se nadam da je imamo. Ne bi trebalo puno da utiče na igru izostanak kapitena i mislim da bez njega možemo izvući bar bod na tušnju.

GoodisonPark
Kontakt:

čet mar 10, 2016 3:24 pm

Hoće nas ovi neki pehovi ali šta se može..
Aci uspješan i što brži oporavak!

Imamo sad dovoljno kvalitetnih igrača da možemo popuniti izostanak kapitena a što se tiče njega i Bogdanovića na početku treba naglasiti da je i sredina terena bila katastrofa i da su tada naši štoperi bili na vjetrometini.

Hodžurda je naš i on može dostojno zamjeniti kapitena a tu je i Osmanković koji je željan dokazivanja. Bit će to dobro ljudi pa sjetimo se kako je Enis odigro na poziciji štopera prvi put u Tuzli, a Hodža ima priličan broj minuta na pripremama tako da ne sumnjam u njega.

Sigurno da će nam faliti njegovo liderstvo na terenu ali moramo stisnuti zube i pokazati karakter nema nam druge.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

DR.HOUSE
Kontakt:

čet mar 10, 2016 3:24 pm

ali covjek bolestan protiv Sirokog citavu utakmicu odigra sinoc s ovom povredom citavu izdrzi stvarno ACO :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: vrati nam se sto brze jos jaci :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

1921.ba
Kontakt:

čet mar 10, 2016 3:27 pm

IZDRŽI KOSKE ! :zeljeznicar1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hadzijalagic
Kontakt:

čet mar 10, 2016 3:33 pm

Izdrzace Aco.. Nije to neka teska povreda ali izgleda da zahtijeva mirovanje na duzi period..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

delinjo
Kontakt:

čet mar 10, 2016 3:34 pm

Aco izdrzi !!!

ma Zola ide na stopera i ostalo je isto...Edis ne vjeruje ni Hodzurdi ni ovom malom jos uvijek...ja mislim da ce Zolu vratiti na stopera jer mu to nije strano ...plus sto je sjecam se kod Amara par utakmica Zola odigrao na stoperu i to sasvim korektno ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

FKZ1921
Kontakt:

čet mar 10, 2016 3:36 pm

Kosoric je jako vazan dio ove ekipe...u svakom smislu rijeci. Medjutim,nema kukanja.Ko god da je u pitanju,ne mozemo reci da je nezamjenljiv. Na zalost,nogomet je takav da se povrede desavaju.I mogu se desiti svakom.
Znaci,za svakog mora postojati alternativa.
Ne sumnjam da ce struka naci adekvatna rjesenja za ovu situaciju.

Elegant
Kontakt:

čet mar 10, 2016 3:41 pm

Steta zbog povrede sreca pa ima ko da ga zamjeni, njemu brz opravak zelimo. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sergejevic

čet mar 10, 2016 3:55 pm

Aco je lider ove ekipe i vrlo vazan kotacic. Cinjenica da vec dugo nismo primili gol govori u prilog tome. Ne vjerujem da ce Edis dati sansu Kemi, iako bih to licno volio. Svaka utakmica nam je vazna, a mladi igraci su inace velika kocka. Niko ne zna kako ce odgovoriti na terenu i kako ce se snaci. Ipak, imamo alternativu za svakog igraca. Raduje sto se jako dobro branimo timski, krila mnogo posla odrade, vezni igraci takodjer i izgledamo cvrsto. Kada se ekipa jos malo uigra i tranzicija ce nam biti mnogo bolja i ubitacnija.

Zanimljivo je da mnogo bolje igramo kada protivnik ima loptu, a jako tesko se nosimo s postavljenom odbranom i tim bunkerima. Borac je malo uzeo loptu i krenuo naprijed i dobili su dva brza gola. Slicno je bilo i sa Sirokim, a vec protiv Veleza je bilo dosta teze. Moze se reci da je i do terena, ali mislim da i dalje imamo taj problem sa stvaranjem sansi. Razlika je sto je sada tu Bekric koji moze iz nicega zabiti gol i Lendric koji svoje lopte gurne u mrezu i ne fula zicere.

Utakmica za vikend ce biti izuzetno teska, posebno ako se Mladost postavi strogo defanzivno. Nadam se i tu nekom brzom golu koji ce nam donjeti mir i sigurnost, da mozemo igrati svoju igru, a sto nas duze budu drzali na nuli tako ce i stvari postajati teze. Mi na tribinama trebamo biti pravi, napraviti dobru atmosferu, izvrsiti pritisak zajedno s ekipom na pocetku i zabiti taj gol. Ovo vrijeme nam takodjer ne ide na ruku, ali tu se nista ne moze.

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

čet mar 10, 2016 4:19 pm

delinjo je napisao/la:Aco izdrzi !!!

ma Zola ide na stopera i ostalo je isto...Edis ne vjeruje ni Hodzurdi ni ovom malom jos uvijek...ja mislim da ce Zolu vratiti na stopera jer mu to nije strano ...plus sto je sjecam se kod Amara par utakmica Zola odigrao na stoperu i to sasvim korektno ...
Zaha je zadnju godinu igrao stopera mislim da je to bolja opcija..

ChWilla
Kontakt:

čet mar 10, 2016 4:22 pm

a dino i zola ispred njih, pa da vidimo kome se lakta...
gradi željo boli te *****

LARSSONN
Kontakt:

čet mar 10, 2016 4:31 pm

Sudi nam paradžik, kad je on sudio, ili bio kao četvrti, četiri pobjede i jedan nerješen rezultat.

Leon_Professional
Kontakt:

čet mar 10, 2016 4:36 pm

Kakav hendikep za ekipu, ali imamo igrace pa valjda se nesto iskombinuje. Jucerasnji sudac mnogo laktova je pustio i na kraju mislim da dade zuti Memiji radi tog. Stvarno previse je ocito kako se nekim klubovima navlaci, tj. kakvi im se faulovi sviraju i za sta se daju zuti kartoni drugim ekipama. Jos se i hvale s tim, puni sebe, u smislu kao radili smo to i radit cemo kad mozemo. Jadno, sto vise zalosno. Ali Zeljo ce se boriti i na kraju izboriti protiv svega. Zao mi je Ace jer nije nam bas trebala ova povreda, koliko god mi imali opcija na toj poziciji mislim da Acu ne moze niko zamijeniti.
Imam neki osjecaj da ova ekipa ako izbori Evropu moze da napravi iskorak u odnosu na proslu godinu uz malo srece na zrijebu.

Samo jako do kraja, dusmani ce pocrkati :kafa:

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet mar 10, 2016 4:43 pm

Ko je zamjenik kapitena. Misljenja sam da traku treba dati Bekricu jer je on pravi vodja ove ekipe
Alea iacta est!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava