Aha, tako sam i misliostorm_raider je napisao/la:Preko SD-a jedino.
Moje mišljenje je da nebi leglo niti malo,salle86 je napisao/la:Ma dvokrug je ovo na trenutnom grbu krug, pa onda ovo fudbalski klub / football club 19 21 pa krug
Gospod Model, imate dva kroga ki so se združila v eden krog. Zdaj se pa ta novi krog kliče dvokrog. Upam, da me razumete. Lep pozdrav iz Vaše prve dežele.storm_raider je napisao/la:Moras mu to na slovenskom objasniti.
žEisenbahner1921 je napisao/la:Gospod Model, imate dva kroga ki so se združila v eden krog. Zdaj se pa ta novi krog kliče dvokrog. Upam, da me razumete. Lep pozdrav iz Vaše prve dežele.storm_raider je napisao/la:Moras mu to na slovenskom objasniti.
@Zvaka to je istina. Ali kao što petokraka je simbol socijalizma npr., tako i ljiljani danas nose određenu konotaciju, a na nama sigurno nije da ispavljamo krive Drine ili politički obrazujemo narod. Na kraju krajeva, ti ljiljani danas nisu nigdje službeni simbol BiH.
Što se tiče redizajna grba, ne bih imao ništa protiv toga, posebno za 100. godišnjicu Kluba. Redizajnirati grb tako da u što manjem prostoru pokuša oslikati našu historiju kroz 100 godina. Također, što se tiče "stalnog" mijenjanja grba, ni tu ideju ne odbijam bezuslovno. Volio bih vidjeti kakav bi bio redizajn grba i ako bi se svidio većini raje, a imao bi pozadinu, ne vidim razlog zašto to ne prihvatiti. Mada, i ovaj grb nije loš, što kaže @PP uz njega sam odrastao i ne bih imao ništa protiv da ostane i dalje u budućnosti glavni simbol našeg Kluba.
Ova današnja omladina nekulturna i nepismenaEisenbahner1921 je napisao/la:Gospod Model, imate dva kroga ki so se združila v eden krog. Zdaj se pa ta novi krog kliče dvokrog. Upam, da me razumete. Lep pozdrav iz Vaše prve dežele.storm_raider je napisao/la:Moras mu to na slovenskom objasniti.
@Zvaka to je istina. Ali kao što petokraka je simbol socijalizma npr., tako i ljiljani danas nose određenu konotaciju, a na nama sigurno nije da ispavljamo krive Drine ili politički obrazujemo narod. Na kraju krajeva, ti ljiljani danas nisu nigdje službeni simbol BiH.
Što se tiče redizajna grba, ne bih imao ništa protiv toga, posebno za 100. godišnjicu Kluba. Redizajnirati grb tako da u što manjem prostoru pokuša oslikati našu historiju kroz 100 godina. Također, što se tiče "stalnog" mijenjanja grba, ni tu ideju ne odbijam bezuslovno. Volio bih vidjeti kakav bi bio redizajn grba i ako bi se svidio većini raje, a imao bi pozadinu, ne vidim razlog zašto to ne prihvatiti. Mada, i ovaj grb nije loš, što kaže @PP uz njega sam odrastao i ne bih imao ništa protiv da ostane i dalje u budućnosti glavni simbol našeg Kluba.
Ko su ova obadvojica ?pile87 je napisao/la:
Coca ba i MiroModel1964 je napisao/la:Ko su ova obadvojica ?pile87 je napisao/la:
Divi Šerbe lafcaOmar500 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/foto-odrzano-tr ... car/23357/