Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 28, 2016 12:54 am

Grbavica je napisao/la:Pedja Šimić i mrva serdarevic pred potpisom

Sent from my iPhone using Tapatalk
Neku noć u jednoj sarajevskoj kafani sam ga vidio, teško da je tada mogao potpisati išta :D :D :D :D

godrina
Kontakt:

sri dec 28, 2016 1:06 am

Jbt golman Hajduka ode za 3 mill eura i svi tamo bruje kak je premalo, niko nije zadovoljan. Puuno borbe, rada i strpljenja je pred nama.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

sajo10
Kontakt:

sri dec 28, 2016 2:00 am

godrina je napisao/la:Jbt golman Hajduka ode za 3 mill eura i svi tamo bruje kak je premalo, niko nije zadovoljan. Puuno borbe, rada i strpljenja je pred nama.
Drug nije ti fer poredjenje ako si uopste pravio neku paralelu sa ovim pisanjem oko Kjosevskog... Ako nisi halali. Ali kad je Lovre u pitanju, Kalinic je kao prvo EU igrac, znaci vec tu ima puno vecu vrijednost i prednost pored igraca van EU granice, a Bogami i punih pet godina stariji od naseg prvog golmana. Ima preko 100 nastupa za ipak jednog od najveceg klubova juznoistocne evrope, ja mislim i kapiten bio, a kao slag na tortu drugi golman Hrvatske A-reprezentacije koja vazi za jednu od najboljih u Evropi.. Tako da kad se sve sabere, oni absolutno imaju sve argumente da kukaju na cijenu od 3 miliona eura.. Svedjani prodavaju afrikance i juznoamerikance koji nisu odigrali ni 20 utakmica ukupno za 4-5 miliona eura..

S druge strane mozemo mi biti i tata i mata u nasoj ligi, ali sve dok nam reprezentacije ne budu bili na vecem nivou, to podrazumjeva i mladje, a potom i igraci koji odu iz ove lige u bolje i pocnu napredovati, mi se tako daleko necemo pomaknuti. Ali ovi transfere Baje i Amira govore da smo na dobrom potu da dobijemo bolju sliku van nasih granica da se u nasem klubu stvaraju dobri igraci i ja vjerujem da ce doci vrijeme kada budemo prodavali igrace za vece cifre, ali mi trazimo malo previse, a liga nam u qurcu, vecina klubova zive na aparatima, savez umjesto da gradi infrastrukturu daje kazne za megafone i tako dalje... Medjutim ne trebamo gledati ni sve tako crno kao sto sam ja sada to naveo haha, nije mi to bila poenta.

LARSSON
Kontakt:

sri dec 28, 2016 2:18 am

ChWilla
Kontakt:

sri dec 28, 2016 8:05 am

elegant u transu luduje.
gradi željo boli te *****

godrina
Kontakt:

sri dec 28, 2016 8:22 am

Ma nevezano skroz za Vedrana, vec opcenito na nas, nasu ligu. Koliko smo u stvari iza toga i koliko nam jos treba do tog nivoa. I reprezentacija i savez i klubovi sve mora na puno veci nivo.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

mula
Kontakt:

sri dec 28, 2016 8:34 am

Razlog zašto je Marinović napustio je najvjerovatnije potpis sa Crvenom Zvezdom, ova se šansa pruža jednom u životu. Kao njegov nasljednik spominje se Amar Osim, ako do toga dođe, ovo će ja mislim biti do sada najzanimljivije proljece na našim terenima.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

storm_raider
Kontakt:

sri dec 28, 2016 8:35 am

Ko spominje Amara Osima? Nije moguce.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

mula
Kontakt:

sri dec 28, 2016 8:39 am

storm_raider je napisao/la:Ko spominje Amara Osima? Nije moguce.
Jest burazeru

mula
Kontakt:

sri dec 28, 2016 8:40 am

storm_raider je napisao/la:Ko spominje Amara Osima? Nije moguce.
Jest burazeruhttp://sport1.ba/premijer-liga-bih/odlazak-marinovica-barbaric-jovic-karacic-osim-na-listi-nasljednika-na-klupi-mostaraca/73042" target="_blank

storm_raider
Kontakt:

sri dec 28, 2016 8:47 am

Eto koliko sam povezan sa portalom. Mogu napisati i zeljeti ga iz Zrinjskog, ali koliko je meni poznato to nije moguce.

Uostalom ovo pise u tekstu i Osim se spominje samo na jednom mjestu:

" Jedini od slobodnih, a u Premijer ligi dokazanih trenera koji nisu vodili Zrinjski, je Amar Osim - sa Željezničarom je jedno vrijeme bio toliko dominantan da je Premijer ligu učinio jako nezanimljivom.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/odla ... raca/73042" target="_blank "

Nista ovo ne znaci.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri dec 28, 2016 8:51 am

storm_raider je napisao/la:Eto koliko sam povezan sa portalom. Mogu napisati i zeljeti ga iz Zrinjskog, ali koliko je meni poznato to nije moguce.

Uostalom ovo pise u tekstu i Osim se spominje samo na jednom mjestu:

" Jedini od slobodnih, a u Premijer ligi dokazanih trenera koji nisu vodili Zrinjski, je Amar Osim - sa Željezničarom je jedno vrijeme bio toliko dominantan da je Premijer ligu učinio jako nezanimljivom.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/odla ... raca/73042" target="_blank "

Nista ovo ne znaci.
Nije ni Jovic slobodan mislim da je produzio tamo.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

sri dec 28, 2016 8:52 am

vijest da je jović produžio bila zajedno na naslovnicama sa ovom da je marinović raskinuo.
gradi željo boli te *****

mula
Kontakt:

sri dec 28, 2016 9:11 am

Amar je najozbiljniji kandidat da preuzme klupu Zrinskog.

godrina
Kontakt:

sri dec 28, 2016 9:21 am

svake godine nam je sve interesantnije

mula
Kontakt:

sri dec 28, 2016 9:27 am

Baš me zanima kakvu to formaciju u glavi ima Petrović i zašto traži još jednog centralnog veznjaka jer na toj poziciji smo najmnogobrojniji (Radinović,Marković,Zeba,Bekric,Blagojević, Hasanović).
Iskreno, bio bih prezadovoljan ponovo vidjeti Adilovića u našem dresu.

Grbavica
Kontakt:

sri dec 28, 2016 9:37 am

Mislim iskreno da nema potrebe za jos jednim spicem. Daj da popunimo ovo sto nam fali, a to gdje imamo dovoljno ne treba cackati.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Jaozinho22

sri dec 28, 2016 9:38 am

Sto se tice igrača iz Hrvatske il bilo koje reprezentacije koja ubaci dva golobrada mladića protiv Evropskog prvaka na Evropskom prvenstvu (Pjaca i Rog) i sa njima ih pobjede onda ćemo moći o tom pričat kada udju Zera i lupam Mujagić koji jedva igraju i u u21. :) Lovre Kalinic je jedan od najboljih golmana na Balkanu i drugi golman jedne top evropske repke,sta ste očekivali? Da ode u Tursku za 300k? :)
Sad drugi par cipela je koliko će Hajduk dobit od tog transfera dok se pronađu razni menadžeri i talovi ostat će im nesto sitno...
Zadnja izmjena: Jaozinho22, dana/u sri dec 28, 2016 10:06 am, ukupno mijenjano 1 put.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

sri dec 28, 2016 9:39 am

Nece nijedan ovaj stream da se pokrene..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Veteran1965
Kontakt:

sri dec 28, 2016 9:48 am

Nisam vidio niti pročitao da navjači nekog kluba toliko žele povratak nekih igrača pa i po nekoliko puta kao mi. Koji ba Adilović? Jamak? Dajte ba ljudi malo ozbiljnosti. Svaka njima čast ali oni bi u ovom momentu trebali biti daleko od Želje. Ako mislimo ići naprijed, dizati nivo, kriterije, organizaciju i rezultate trebamo se stvarno prestati osvrtati prema nazad. Ti ljudi su otišli iz Želje na nekom vrhuncu, pa smo ih i tada jedva prodali, eto kakav su kvalitet i potencijal. I sada bi ih kao vraćali. Čuj Adilović, pa imaš Mujagu malog koji je neuporediv sa njim...ili Jamak pored nekih 6 veznjaka koje imaš...Iskreno nisam sretan niti povratkom Zebe, ali vidjećemo možda nisam u pravu. Ja iskreno ne očekujem napredak dok se nama mladi talenti iz cijele zemlje ne budu nudili, jer znaju da će u Želji najviše napredovati, i najlakše napraviti dobar transfer, a ne suprotno da igrači traže priliku u Želji naći dobru platu, lagodnost, i priliku za penzionisanje (kao Jahić)
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava