godrina je napisao/la:Jbt golman Hajduka ode za 3 mill eura i svi tamo bruje kak je premalo, niko nije zadovoljan. Puuno borbe, rada i strpljenja je pred nama.
Drug nije ti fer poredjenje ako si uopste pravio neku paralelu sa ovim pisanjem oko Kjosevskog... Ako nisi halali. Ali kad je Lovre u pitanju, Kalinic je kao prvo EU igrac, znaci vec tu ima puno vecu vrijednost i prednost pored igraca van EU granice, a Bogami i punih pet godina stariji od naseg prvog golmana. Ima preko 100 nastupa za ipak jednog od najveceg klubova juznoistocne evrope, ja mislim i kapiten bio, a kao slag na tortu drugi golman Hrvatske A-reprezentacije koja vazi za jednu od najboljih u Evropi.. Tako da kad se sve sabere, oni absolutno imaju sve argumente da kukaju na cijenu od 3 miliona eura.. Svedjani prodavaju afrikance i juznoamerikance koji nisu odigrali ni 20 utakmica ukupno za 4-5 miliona eura..
S druge strane mozemo mi biti i tata i mata u nasoj ligi, ali sve dok nam reprezentacije ne budu bili na vecem nivou, to podrazumjeva i mladje, a potom i igraci koji odu iz ove lige u bolje i pocnu napredovati, mi se tako daleko necemo pomaknuti. Ali ovi transfere Baje i Amira govore da smo na dobrom potu da dobijemo bolju sliku van nasih granica da se u nasem klubu stvaraju dobri igraci i ja vjerujem da ce doci vrijeme kada budemo prodavali igrace za vece cifre, ali mi trazimo malo previse, a liga nam u qurcu, vecina klubova zive na aparatima, savez umjesto da gradi infrastrukturu daje kazne za megafone i tako dalje... Medjutim ne trebamo gledati ni sve tako crno kao sto sam ja sada to naveo haha, nije mi to bila poenta.