Ljetos sam bas to spominjao, desi mu sr bar 4-5 puta u toku sezone da mora odmarat zbog te povrede msm da je koljeno u pitanju....storm_raider je napisao/la:Ordagic ima neku hronicnu povredu... i to mu je mana.
@Lars,ja sam spominjao centarsut.

Ljetos sam bas to spominjao, desi mu sr bar 4-5 puta u toku sezone da mora odmarat zbog te povrede msm da je koljeno u pitanju....storm_raider je napisao/la:Ordagic ima neku hronicnu povredu... i to mu je mana.
A yebem ga kad vas miješam, a ne znam što, valjda zbog FMJaozinho22 je napisao/la:Ljetos sam bas to spominjao, desi mu sr bar 4-5 puta u toku sezone da mora odmarat zbog te povrede msm da je koljeno u pitanju....storm_raider je napisao/la:Ordagic ima neku hronicnu povredu... i to mu je mana.
@Lars,ja sam spominjao centarsut.
Mislim da ce se ravnopravno potuci za 1. Konkurencija nikom nije štetila. Vedran nije ništa bolji golman od Bobica samo je naše djete .... a znamo kako to idedelinjo je napisao/la:mene samo raduje sto je dosao neko ko ima predispozicije da bude bolji golman od njega
jedino ako gavran sa zapada bude bacao bakljeModel1964 je napisao/la:Video nadzor je konacno na Grbavici![]()
Sada lijepo kada krenu baklje utvrditi ime prezime poslati racun za kaznu i oduzeti cansku. Prvo za godinu dana, ako se ponovi doživotna taraba sa stadiona.
Još da uvedu opticke citace karata da gamad nemere krivotvoriti karte i odmah smo u plusu![]()
SAMO GRLA I DLANOVI!
govedarica? gdje to?Masinovodja je napisao/la:Sto predsjednik sds-a izbifla sastav Zelje protiv Videotona!
Veliki Zeljeznicar!
Gdje pise da ide? Sad procitah ne ide decko nigdje?tu i tamo je napisao/la:Ma cifra od 200 000eura za Vecu je sasvim solidna, ipak treba izeti u obzir da je to oko 10% budzeta kluba ako se ne varam, u godini kada nismo izasli u europu,). onda isto tako treba uzeti u obzir i da Veca nije uopste na vrhuncu svoje karijere, a ovakvog Vecu cemo moci zamijeniti bez velike oscilacije.
Ja sam za to da ga pustimo da proba napredovati negdje drugo, jos kad bi potpisali barem 5% od narednog transfera i imamo 5%solidarnosti to je 10% od eventualnog narednog transfera.
Treba nekad baciti na papir sve, i vidjeti da mi nemamo mogucnost odbijanja 400 000KM.
A i to da po pravilu nas igrac nakon dobijene ponude iz inostranstva, vise se ne moze skoncentrisati na nasu ligu... Tako da svakako gubis igraca, kao onda Svraka ili Kerla...bilo ih je desetak.
Gavran ce samnom u VIP tor na istokLARS1921 je napisao/la:jedino ako gavran sa zapada bude bacao bakljeModel1964 je napisao/la:Video nadzor je konacno na Grbavici![]()
Sada lijepo kada krenu baklje utvrditi ime prezime poslati racun za kaznu i oduzeti cansku. Prvo za godinu dana, ako se ponovi doživotna taraba sa stadiona.
Još da uvedu opticke citace karata da gamad nemere krivotvoriti karte i odmah smo u plusu![]()
SAMO GRLA I DLANOVI!
jest zapad.salle86 je napisao/la:Video nadzor, ali ne još na tribinama. Biće i to.
Za sad samo okolo
Jest,jest.Bio je prije Ivice Osima na emisiji i pitala ga voditeljica sta misli o Ivici Osimu i kaze da se sjeca tekme protiv Videotona i nabroji sastavChWilla je napisao/la:govedarica? gdje to?Masinovodja je napisao/la:Sto predsjednik sds-a izbifla sastav Zelje protiv Videotona!
Veliki Zeljeznicar!
Direktan udar na štrebereAsharaK je napisao/la:jest zapad.salle86 je napisao/la:Video nadzor, ali ne još na tribinama. Biće i to.
Za sad samo okolo