ceka se samo potpisLARS1921 je napisao/la:@KrajPrice
sta je sa onom džukelom

ceka se samo potpisLARS1921 je napisao/la:@KrajPrice
sta je sa onom džukelom
džukela=čupavac=miro produžio ?KrajPrice je napisao/la:ceka se samo potpisLARS1921 je napisao/la:@KrajPrice
sta je sa onom džukelom
Nisi blizuLARS1921 je napisao/la:džukela=čupavac=miro produžio ?KrajPrice je napisao/la:ceka se samo potpisLARS1921 je napisao/la:@KrajPrice
sta je sa onom džukelom
Jel ono cuko u tom filmu ne moze na jednu nogu?KrajPrice je napisao/la:Nisi blizuLARS1921 je napisao/la:džukela=čupavac=miro produžio ?KrajPrice je napisao/la: ceka se samo potpis
puuu, najveca seljacina u Pl, kada mu vidis facu, tacno znas da je sljego!irfo je napisao/la:Jel ono cuko u tom filmu ne moze na jednu nogu?KrajPrice je napisao/la:Nisi blizuLARS1921 je napisao/la:
džukela=čupavac=miro produžio ?
Znaci dovodimo saida husejnovica
Upalio sam ja film, gledam pa cu skontatLARS1921 je napisao/la:Nagovijesti nam bar nešto, neki podatak da možemo tražit, ubi nas pauza
igrac, moze igrati vise pozicija.LARS1921 je napisao/la:Nagovijesti nam bar nešto, neki podatak da možemo tražit, ubi nas pauza
znači da ćemo oplakat kakv je igračirfo je napisao/la:Upalio sam ja film, gledam pa cu skontatLARS1921 je napisao/la:Nagovijesti nam bar nešto, neki podatak da možemo tražit, ubi nas pauza, na 30 minuti sam vec, samo sto mi suze nisu krenule
hahahahahaha, sutiLARS1921 je napisao/la:znači da ćemo oplakat kakv je igračirfo je napisao/la:Upalio sam ja film, gledam pa cu skontatLARS1921 je napisao/la:Nagovijesti nam bar nešto, neki podatak da možemo tražit, ubi nas pauza, na 30 minuti sam vec, samo sto mi suze nisu krenule
@krajprice
znaci nesto ala stanic, da nije produzio ugovor
e ti prekuca slavoljuba civotaVrag je napisao/la:Cuko
Ko = Kolica
Kolica zakaciti
Zakaciti = Zakaric
jedan ljevak mora, nebitno prednji ili zadnji, iako je tačno da je siniša zadnjih utakmica odlično igrao lijevo. jednostavno pola te naše predvidljivosti kad se protivnik povuče dolazilo je jer niko ne može bez namještanja ubaciti ni opaliti lijevom...malo ivan i miro, ali nikome nije primarna.Hadzijalagic je napisao/la:Ma Slavko ce dobiti igrace na pozicijama gdje skripi.. U svojoj arhivi vjerovatno ima puno veci asortiman nego mahala.. U narednom periodu mora pokazati mudrost i izvuci iz naftalina kvalitetna rjesenja a da ujedno nisu pretjerano skupa i da su, naravno, dostupna.. Dobro je sto vec imamo solidan kostur ekipe i ne treba nam vise od 3-4 igraca.. Ponajvise skripi na stoperima a tu zadnju liniju je ujedno i najteze uigrati, bar sudeci po nasim iskustvima u zadnjim sezonama.. Iz tog razloga na tu poziciju, po meni, treba dovesti nekog iskusnog igraca kojem nece trebati dug period za adaptaciju i uigravanje.. Lijevi bek nam mozda i nije pod moranje jer ako se ne mogne dovesti bas neki kvalitetan igrac onda je mozda bolje da Sinisa pokriva tu poziciju nego eksperimentisati sa nekim neprovjerenim ili nekima koji si pravili igracke pauze.. Neka Slavko prottrese svoje knjizice..