Zaratismo sa Pompejom, nema drugeKrajPrice je napisao/la:kocka je bacena !

Zaratismo sa Pompejom, nema drugeKrajPrice je napisao/la:kocka je bacena !
Ma neminovnost je da će on otići, i treba da ode jer je zaslužio, samo se nadam da ćemo usput nešto i zaradati na njemu.ž'21 je napisao/la:Ma jest u pravu si al sam ovo napisao sa igrackog aspekta da cemo biti oslabljeni na ljeto jer ja ovo njegovo moguce produzenje ugovora smatram kao njegov cin dobre volje za sve ono sto je Zeljo za njega uradio, nece da ispadne pakas prema nama.FaraonTM je napisao/la:Velika je razlika, ako ne potpiše otići će za dž, a ako potpiše uzet ćemo neku lovu na njemu.ž'21 je napisao/la:Kako god, potpisao ili ne, mislim da na ljeto ide
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Hazime imamo gateteac8684 je napisao/la:Benjo Colic se vraca?
Da ti nisi ganjao kliker po fildzanuKrajPrice je napisao/la:nemoj crnjaciti, kocka je bacenapile87 je napisao/la:vala kad spomenes savrseni krug meni kroz glavu jedino prodje ono nikad ne pretrcaji treci prvi prodje, drugo vide treceg ubijuKrajPrice je napisao/la:kocka je bacena !
Toliko ti drago heheteteac8684 je napisao/la:Benjo Colic se vraca?
Otvorio i popioLARS1921 je napisao/la:Ko je bio protiv može otvoriti šampanjac
http://www.faktor.ba/vijest/nita-od-pre ... dom-227999" target="_blank
ovoj mlađariji sve smetaModel1964 je napisao/la:Ova * Moja TV* je kao nešto napravila za navijace najveceg kluba u BIH? Kao mogu gledati LIVE gradnju istocne tribine?
Svaka im cast, sve vidimo![]()
Mogli su kameru postaviti na Hamidov dimnjak u Švrakinom![]()
Rezolucija kamere je vrhunska za kraj XX stoljeca![]()
Znam picuoko ifrastrukture za ovakvu vrstu kamere, tako da nije potrebno da ih ko pravda.
Uz malo truda moglo se je bolje odraditi 100x
OVAKO![]()
,
ChWilla je napisao/la:biti mator i muhanat u tome leži snaga
ChWilla je napisao/la:ama od stranačkog instrumenta za uhljebljavanje dobro ima i signala na fiksnom telefonu...imaju 400 ekonomista.