Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned dec 18, 2016 9:50 pm

Treba staviti da svi sa kartom od Hajduka mogu na istok protiv Mladosti :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned dec 18, 2016 9:51 pm

ChWilla je napisao/la:iako se uči škola za to, ne može se doći do nekih egzaktnih izračuna. previše je parametara. a prije svega, kad ne ide i ne valja na terenu, doći će dvije hiljade istih i da je džaba.
Ovo je bit svega.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

gavran
Kontakt:

ned dec 18, 2016 9:55 pm

rodrigo87 je napisao/la:Treba staviti da svi sa kartom od Hajduka mogu na istok protiv Mladosti :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

:rofl1: :rofl1:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Elegant
Kontakt:

ned dec 18, 2016 10:19 pm

slika

:pivo:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

exbabilon
Kontakt:

ned dec 18, 2016 10:26 pm

Ja sam poceo pricu oko eventualne korekcije cijena karata pa hocu da prokomentarisem. Po meni je kljucno da raja sa sjevera ne predje samo na istok pa da imamo na sjeveru 500 ljudi.. Sjever i jug bi po meni trebali ici ka dole kako bi se kompenziralo to sve. Npr za clanove jug 4, sjever 6-7, istok 10, za ostale 5, 8, 10-12.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

tu i tamo
Kontakt:

ned dec 18, 2016 10:28 pm

Mislim da ce se prije cijena ulaznica prvo morati razmisliti o organizaciji sada novog stadiona, prvo mislim na sam Jug, da li sada kad budu 4 tribine konacno jug treba da bude tribina za navijace ili ako nista da bude tribina na kojoj se stoji 90min jer ne mozes bas natjerati sve da navijaju...
Jer ako se dignu cijene istoku i ostane ista cijena sjeveru, opet ce ljudi sa djecom, starci i ostali kojima je skupo 8-10KM doci na Jug i sjesti na jugoistok i jugozapad a ne mali broj ce sjesti i tik pored Kopa.
Onda, koju tribinu podrediti porodicnim ljudima i parovima... Po prirodi bi bilo istok ona strana blize Jugu jer je daleko od gostujucih navijaca i murije... Ali to bi bilo skupo da covjek dodje sa zenom i dvoje djece, radije ce na jug ili sjever...
Kako organizovati sjever? Kad je kisa to ce biti najatraktivnija tribina, ali kad nema kise ona gubi svoju vrijednost... Sjever bi morao biti jeftiniji nego trenutno, max 7KM ako ne i 6. Ali opet sa dvije kapi kise niko onda nebi ostao na istoku.
Samo hocu da kazem da ce cijene koje se postave vise utjecati na stimung na stadionu nego na posjetu...
Cijena Juga se nece mijenjati, cijena Sjevera moze samo opasti, tako da istok uopste nije odlucujuci.

Moje laicko misljenje je da ako sjever bude skuplji od juga za vise od 2KM opet ce svi ici na jugoistok i kvariti sam navijacki stimung.
5, 7, 10
Ali bih volio ako je ikako moguce naci neku varijantu da se omoguci jeftinije porodicne karte za istok, jer tu oni pripadaju i bezveze bi bilo da zbog cijena dodju na jug ili jos gore ne dodju nikako.
Zadnja izmjena: tu i tamo, dana/u ned dec 18, 2016 10:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned dec 18, 2016 10:29 pm

slika

:ganja:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

rodrigo87
Kontakt:

ned dec 18, 2016 10:35 pm

tu i tamo je napisao/la:Mislim da ce se prije cijena ulaznica prvo morati razmisliti o organizaciji sada novog stadiona, prvo mislim na sam Jug, da li sada kad budu 4 tribine konacno jug treba da bude tribina za navijace ili ako nista da bude tribina na kojoj se stoji 90min jer ne mozes bas natjerati sve da navijaju...
Jer ako se dignu cijene istoku i ostane ista cijena sjeveru, opet ce ljudi sa djecom, starci i ostali kojima je skupo 8-10KM doci na Jug i sjesti na jugoistok i jugozapad a ne mali broj ce sjesti i tik pored Kopa.
Onda, koju tribinu podrediti porodicnim ljudima i parovima... Po prirodi bi bilo istok ona strana blize Jugu jer je daleko od gostujucih navijaca i murije... Ali to bi bilo skupo da covjek dodje sa zenom i dvoje djece, radije ce na jug ili sjever...
Kako organizovati sjever? Kad je kisa to ce biti najatraktivnija tribina, ali kad nema kise ona gubi svoju vrijednost... Sjever bi morao biti jeftiniji nego trenutno, max 7KM ako ne i 6. Ali opet sa dvije kapi kise niko onda nebi ostao na istoku.
Samo hocu da kazem da ce cijene koje se postave vise utjecati na stimung na stadionu nego na posjetu...
Cijena Juga se nece mijenjati, cijena Sjevera moze samo opasti, tako da istok uopste nije odlucujuci.

Moje laicko misljenje je da ako sjever bude skuplji od juga za vise od 2KM opet ce svi ici na jugoistok i kvariti sam navijacki stimung.
5, 7, 10
Ali bih volio ako je ikako moguce naci neku varijantu da se omoguci jeftinije porodicne karte za istok, jer tu oni pripadaju i bezveze bi bilo da zbog cijena dodju na jug ili jos gore ne dodju nikako.
:palacgore:

salle86
Kontakt:

ned dec 18, 2016 10:41 pm

rodrigo87 je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:Mislim da ce se prije cijena ulaznica prvo morati razmisliti o organizaciji sada novog stadiona, prvo mislim na sam Jug, da li sada kad budu 4 tribine konacno jug treba da bude tribina za navijace ili ako nista da bude tribina na kojoj se stoji 90min jer ne mozes bas natjerati sve da navijaju...

5, 7, 10
:palacgore:
Djeca ispod 10 god džabe na istok. Ispod 15 cijena 50%. Ostali 10-12. I samo važi za istok, ne i za ostale tribine, gdje bi plaćali "normalnu" kartu
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

tu i tamo
Kontakt:

ned dec 18, 2016 10:53 pm

Salle svidja mi se taj dio da djeca mogu besplatno uci jedino na istok a za ostale tribine moraju platiti normalnu kartu.
Mozda bi to rijesilo dosta toga,
Ne znam koliko je dobro- lose uraditi slicno i za zene isto recimo na manje atraktivnim utakmicama.

Onda bi se vise isplatilo kupiti jednu kartu sebi 10KM i besplatno dijete uvesti ili dvoje djece... Nego ici na sjever ili jug pa placati 2-3 karte..
Mislim sad nije vazno da li bi ta porodicna tribina bila sjever ili istok.
Princip mi se svidja.

SanMan
Kontakt:

ned dec 18, 2016 10:56 pm

Ne se brinite, krov na istoku će biti prije Evrope. Jug 5 KM, Sjever 7-8 (djeca džaba), Istok 10 i Zapad kolko hoćeš. Evropke tekme ista cijena za članove (kao i derbi) a za otal po 5KM gore.

Plava Porodica
Kontakt:

ned dec 18, 2016 10:57 pm

Ja kad pokrenuh temu kad su gostovali kod Adisa napadose me za cijene, kazu pusti da se prvo izgradi :D
Jug za clanove 4, ostali 5.
Sjever za clanove 6, ostali 8.
Istok za clanove 10, ostali 12.
Po meni najrealnije cijene, a da sve tribije budu fino popunjene. Na Jugu ce ostati KOP. Jugozapad i jugoistok svakako je standardan oni imaju clanske, pa ako nemaju za istoka imat ce 6 KM za sjever. A sa sjevera raja koja vec daje cenera za kartu, hajmo reci da je njih 50% clan kluba , ce za tu istu cijenu preci na Istok. Neki ce i ostati i napravit ce se neki balans. Plus raju sto hoce da budu konstantno na istoku tjeras da se uclane ako vec nisu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned dec 18, 2016 11:16 pm

SanMan je napisao/la:Ne se brinite, krov na istoku će biti prije Evrope. Jug 5 KM, Sjever 7-8 (djeca džaba), Istok 10 i Zapad kolko hoćeš. Evropke tekme ista cijena za članove (kao i derbi) a za otal po 5KM gore.
Nesto mi je to preoptimisticno, mi ne znamo ni kako bi taj eventualni krov izgledao, a cijena istog sigurno ne bi bila ispod 600 hiljada.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

ned dec 18, 2016 11:19 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:slika

:ganja:
:rofl: :rofl: :rofl:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Manager2016

ned dec 18, 2016 11:20 pm

Nezgodno ce ovo biti oko cijena za tribine. Po meni istok ne smije biti vise od 10 maraka, a s druge strane zapad ne moze onda biti 25. Bas me zanima sta ce uraditi po tom pitanju.

rodrigo87
Kontakt:

ned dec 18, 2016 11:21 pm

Sta mislite da srusimo sve, ostavimo samo istok, i onda nema problema oko cijena :D

SanMan
Kontakt:

ned dec 18, 2016 11:24 pm

Pa sjeti se šta su naši obečavli početkom godine: istok do ljeta, krov do kraja godine, jug na proljeće. Samo je dozvola kočila. Ja im vjerujem, nisu oni to bez veze govorili, garant imaju nešto u planu za lovu.

Elegant
Kontakt:

ned dec 18, 2016 11:29 pm

Europa se mora izboriti ovu sezonu to je nakon istoka primarni cilj !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

ned dec 18, 2016 11:42 pm

I generalni vala.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

ned dec 18, 2016 11:43 pm

Dragi prijatelji, nas drugovi @jovan, najbrza lijeva noga istocnog Praga i njegovih sumnjivih ulica i @Hurmasica, poznat po tome sto go ulijece na teren na utakmicama veterana FK Bisera i FK Famosa su nas ponovo obradovali. Hvala vam momci. :)

Proslost, sadasnjost, buducnost. Historija, zelja, masta. Sve o Istoku na jednom mjestu: viewtopic.php?f=70&p=139166#p139166" target="_blank

Uzivajte. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava