Jedino mi je na trenutak dojam pokvarilo drveno gudacko glazbalo medju svim onim finim ljudima. :smajlikojipovraca:
Možda mu treba Faksa za KMFfcz je napisao/la:Bas lijepa atmosfera jutros u Dolini, puno legendi, puno medija, bila je i ekipa HRT-a.![]()
Jedino mi je na trenutak dojam pokvarilo drveno gudacko glazbalo medju svim onim finim ljudima. :smajlikojipovraca:
nisu bili ni predsjednici UO i NO, istini za voljumirzoni1921 je napisao/la:Nije mogao da dodje, pise saopstenjavrbanjusa je napisao/la:Je li bio predsjednik skupštine?
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Isti sam.. Oplakah na polaganje kamena temeljca ko malo dijete.. Neka nam je hairli.. Toliko smo je cekali..south side je napisao/la:Od radosti same suze teku.
LARS1921 je napisao/la:"Izgradnja tribine će trajati do 5. marta 2017. godine, a njen kapacitet će iznositi 4.650 mjesta. Posjedovat će dvije zone uključujući galeriju sa vending zonom, gdje će gledatelji moći kupiti osvježavajuće napitke, hranu, grickalice i slično. Ono što je također zanimljivo, istočna tribina će biti veoma blizu terena, bliže nego sjeverna. Sva mjesta će biti sjedeća. Druga faza gradnje je krov", izjavio je Hadžiosmanović.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/hadzi ... ook+status" target="_blank
Model1964 je napisao/la:PRAVILA NAGRADNE IGRE Nagradna igra počinje 15.12.2016. i traje do 15.03.2017. Glavna nagrada je: 1. Automobil marke Opel Adam „Željo Edition“ Utješne nagrade su: 1. Sedmodnevno putovanje u Tursku za dvije osobe u hotelu sa 5 zvjezdica na bazi ALL inclusive (7 noćenja) 2. TV LCD Philips 3. TV LCD Philips 4. TV LCD Philips 5. TV LCD Philips U nagradnoj igri imaju pravo sudjelovati svi građani Bosne i Hercegovine, sa stalnim prebivalištem na teritoriju BiH, a koji su vlasnici desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu Stadiona Grbavica.
Ovo nije udure! Onaj ko je kupio 10godišnju nije racunao sa nagradama. Ngrada nije važna važno je da se diskriminira jedna grupa kupaca. Valjda je normalno da svi kupci ucestvuju u nagradnoj igri.
Da se razumijemo, ja u januaru kupujem kartu sa nagradom ili bez
E sad da je Miro u rangu pravljenja tribine i nije , ipak je ovo puno veci projekat, a igraca ce biti uvijek.godrina je napisao/la:Neka nam je sretno braco lijepa..e.koliko sam puta mastao o ovome
Jos da Miro potpise i pocet cu odbrojavat sekunde do marta.