Purke i Rajovic konacno potpisali1921.ba je napisao/la:ko ceka taj i doceka

Purke i Rajovic konacno potpisali1921.ba je napisao/la:ko ceka taj i doceka
A sta cemo ako ne slazem?! Petoba ?damirfile je napisao/la:Banovaću ga ako slažeElegant je napisao/la:Nemojte ovih hajcanja bez veze.Leon_Professional je napisao/la:Ljudi, jos malo pa ce forum pasti I svi serveri![]()
.
Dat cu ti svoju dnevnicu koju mi Miske duguje za novembar.Leon_Professional je napisao/la:A sta cemo ako ne slazem?! Petoba ?damirfile je napisao/la:Banovaću ga ako slažeElegant je napisao/la:
Nemojte ovih hajcanja bez veze..
![]()
![]()
Sent from my ALE-L21
Ne mozeLeon_Professional je napisao/la:Ja se izvinjavam sto sam prekrsio pravila foruma, moze ban!
Sent from my ALE-L21
Svaka čast momčino!tm8782 je napisao/la:Ovaj forum postaje jedan obični chat, gdje iole ozbiljni ljudi prestaju da pišu.
Nije problem zezati se i sl. Mislim da za takve stvari postoji druga tema predvidjena za takve stvari. Mene ne moze niko 'hajcati' i sl. Nekad i ja napisem nešto da bi tu neku atmosferu spustio jer nam ne treba ni dizanje neko. To radi iskljucivo radi spustanja tenzija i smirivanja situacije. Neke ozbiljne stvari i spominjanje nekih igraca sa kojima se stupi ili treba da se stupi u kontakt se objavljuju. Cak stavise i na samim portalima, gdje se pročita nešto na forumu pa daj da objavim samo nek se klik-a. Ako želite da imate cirkus od foruma, a ne forum, izvolite. To je bar jednostavno, imamo već takav primjer. Da ne bi išao u detalje ...
BlwD je napisao/la:Nesto sam na brzinu uradio da vidim kako ce to izgledati, nije bas najpreciznije...
Vala što se mene tiče i nemojLARS1921 je napisao/la:Ako je to problem, necu vise pisati i cao. Nema frke
Odavno je on postao kao chat, ali ne kaskate puno ni vi "stariji" za ovim "mladjim"tm8782 je napisao/la:Ovaj forum postaje jedan obični chat, gdje iole ozbiljni ljudi prestaju da pišu.
Nije problem zezati se i sl. Mislim da za takve stvari postoji druga tema predvidjena za takve stvari. Mene ne moze niko 'hajcati' i sl. Nekad i ja napisem nešto da bi tu neku atmosferu spustio jer nam ne treba ni dizanje neko. To radi iskljucivo radi spustanja tenzija i smirivanja situacije. Neke ozbiljne stvari i spominjanje nekih igraca sa kojima se stupi ili treba da se stupi u kontakt se objavljuju. Cak stavise i na samim portalima, gdje se pročita nešto na forumu pa daj da objavim samo nek se klik-a. Ako želite da imate cirkus od foruma, a ne forum, izvolite. To je bar jednostavno, imamo već takav primjer. Da ne bi išao u detalje ...
mula je napisao/la:Vala što se mene tiče i nemojLARS1921 je napisao/la:Ako je to problem, necu vise pisati i cao. Nema frke