Sprema se oluja.storm_raider je napisao/la:Vazduh trepti, kao da nebo gori...
1921.ba je napisao/la:jos malo...
koliko malo?1921.ba je napisao/la:jos malo...
Zakaric u plavom salonuPinkii je napisao/la:O cemu vi ? O.o
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Dozvola ili.............1921.ba je napisao/la:ko ceka taj i doceka
Ako je istina on bi bio nase najvece pojačanje zadnjih 7-8 godina.LARS1921 je napisao/la:Zakaric u plavom salonuPinkii je napisao/la:O cemu vi ? O.o
Gledaj ko piše a ne šta pišemula je napisao/la:Ako je istina on bi bio nase najvece pojačanje zadnjih 7-8 godina.LARS1921 je napisao/la:Zakaric u plavom salonuPinkii je napisao/la:O cemu vi ? O.o
Naravno poslije Stevanovica
Gdje treba potpisati I sta treba iskopati da nam on dodje na jedno 2-3 godineLARS1921 je napisao/la:Zakaric u plavom salonuPinkii je napisao/la:O cemu vi ? O.o
Kakav Zakaric, ja to vec ispehirao, nema sanse za njegaLeon_Professional je napisao/la:Gdje treba potpisati I sta treba iskopati da nam on dodje na jedno 2-3 godineLARS1921 je napisao/la:Zakaric u plavom salonuPinkii je napisao/la:O cemu vi ? O.o
![]()
Ljudi, jos malo pa ce forum pasti I svi serveri
Sent from my ALE-L21
Nemojte ovih hajcanja bez veze.Leon_Professional je napisao/la:Ljudi, jos malo pa ce forum pasti I svi serveri![]()
Ja ti ozbiljno kazem, a ti kako hoces!Elegant je napisao/la:Nemojte ovih hajcanja bez veze.Leon_Professional je napisao/la:Ljudi, jos malo pa ce forum pasti I svi serveri![]()
Zakaric nam urucuje građevinskuLeon_Professional je napisao/la:Ma samo da tebi de dusa Smith
Al da je klasa klasa je. Za ovu trojicuo jos sto me teretis je majstor, kakvi Olimpicovi djecacici Larse![]()
Sent from my ALE-L21
Banovaću ga ako slažeElegant je napisao/la:Nemojte ovih hajcanja bez veze.Leon_Professional je napisao/la:Ljudi, jos malo pa ce forum pasti I svi serveri![]()