Ok hvala ti.Hadzijalagic je napisao/la:Bice kad moderator odobri.. Vjerovatno nije jos vidio..
Ok hvala ti.Hadzijalagic je napisao/la:Bice kad moderator odobri.. Vjerovatno nije jos vidio..
Bravo takode pohvala stvarno se trude da sve ispune sto zatrazimo tako da i mi moramo svoj dio odraditi ,a to je posjeta domacih utakmica ,clanstvo ...vrbanjusa je napisao/la:http://sport1.ba/fk-zeljeznicar-sutra-u ... bavica-ii/
Još jednom pohvala na idejama i realizaciji istih.
Ma ljenguzama je mrsko do hale otici a ne nakaniti se prosetati do Grbavice i uclaniti se.. Znam ih bruku takvih.. Prvi su tu kad se treba dokazivati lojalnost klubu prepucavajuci se sa pitarima po kafanama a kad im pomenes clansku sve "danas cu-sutra cu" i tako godinama..BHDragons je napisao/la:Možemo doći do 8000 hajmooo
Ovim tempom sumnjam,mozda ne bi lose bilo da se napravi kakav press,da se ljudima fino objasni,jel nazalost nama sve treba crtati !!BHDragons je napisao/la:Možemo doći do 8000 hajmooo
U pravu si ne kontam kakvi su to navijači ako nisu članovi pa eto da je jedina pogodnost jeftinija godišnja treba je iskoristiti a ne sve ostalo sto ide uz to,ali hajde ti objasni pojedinim"navijačima".Hadzijalagic je napisao/la:Ma ljenguzama je mrsko do hale otici a ne nakaniti se prosetati do Grbavice i uclaniti se.. Znam ih bruku takvih.. Prvi su tu kad se treba dokazivati lojalnost klubu prepucavajuci se sa pitarima po kafanama a kad im pomenes clansku sve "danas cu-sutra cu" i tako godinama..BHDragons je napisao/la:Možemo doći do 8000 hajmooo
Vec sam jednom rekao, mene bi bilo stid nazivati se navijacem a ne biti clan..
Ja uradio kako je LARSSON napisao i evo šta mi izbaciHadzijalagic je napisao/la:Velahalve je napisao/la:o kakvoj se grupi radi?Model1964 je napisao/la:Dobar jutar cjenjeni publikume![]()
Pohvala administraciji![]()
Probudim se, otvorim forum-BHT Premijer liga ..... i sve kako mora biti, Željo prvi![]()
Hoču i ja u tu TNT grupu!
LARSSONEEEE učini nešto upiši me, učlani me... bilo šta samo da gledam ŽeljuTu ce biti streamovi..LARSSON je napisao/la:
ucp.php?i=181" onclick="window.open(this.href);return false;
Oznacite Zeljo Stream grupa, i submit. Ako bude uljeza izbacit cemo ih
Moraš označiti Zeljo Stream grupu ima ovaj kruzicModel1964 je napisao/la:Ja uradio kako je LARSSON napisao i evo šta mi izbaciHadzijalagic je napisao/la:Velahalve je napisao/la:
o kakvoj se grupi radi?Tu ce biti streamovi..LARSSON je napisao/la:
ucp.php?i=181" onclick="window.open(this.href);return false;
Oznacite Zeljo Stream grupa, i submit. Ako bude uljeza izbacit cemo ih
Board index
Information
No group specified.
Cekaj sad da te odobri stormModel1964 je napisao/la:Šta je sada ovo![]()
Information
You already requested joining the selected group.
Sve sam uradijo kako si reko
jovanmaksimovic je napisao/la:larsone, castim te najboljim ceskim pivom (po tvojoj zelji)