vratite se par stranica prije tekme. Prvi sam hvalio Darka na sva usta.brile je napisao/la:Opet te moram citirati i sloziti se sa tobom jer si izgleda jedini fasciniran Markovicem kao i ja.AsharaK je napisao/la:Kako je samo Marković odigrao danas, ljudi ono je perverzije.
Meni je taj igrač toliko fascinatan da to nije humano, pokriva svaki ćošak terena, nema pogrešan pas, a uvijek je tu da napravi faul, ili nađe se u završnici. Sigurno naš najpotcjenjeniji igrač ...
ChWilla je napisao/la:ja subotom odmaram od pića, to je poznato.
Vala koliko zapitkuješ do sada si mogao to i montirati..1921.ba je napisao/la:a ja ?
1921.ba je napisao/la:a ja ?
https://www.google.no/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8" target="_blank1921.ba je napisao/la:a ja ?
samo se ti njemu javi hahastarigrad je napisao/la:ako ja dobro kontam ovo sto se pise o @minjore i njegovom oblokavanju, a nocas je lom, imam osjecaj da ce moja donacija ostati za neku drugu priliku. nece taj sebi doci do nove godine.AsharaK je napisao/la:možeš se javiti minjoreu pa da se dogovorite.starigrad je napisao/la:
kako se moze donirati? samo u ponedeljak sam u sarajevu, u utorak ujutro idem za banja luku i ostajem do petka.
Tryg je napisao/la:Storm kuci, jede cips, pije caj od zalfije, i provocira
Zivimo divlje moj gavrane.gavran je napisao/la:Tryg je napisao/la:Storm kuci, jede cips, pije caj od zalfije, i provocira
mislim da je caj od nane
Kako li sam vas, gospodine Senade, zaboravio.gavran je napisao/la:Tryg je napisao/la:Storm kuci, jede cips, pije caj od zalfije, i provocira
mislim da je caj od nane