Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Velahalve
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 08, 2016 1:53 pm

ma nisu uopšte važni, klub im, klub nam! :zeljeznicar1:

diego1921
Kontakt:

uto mar 08, 2016 1:54 pm

Ma hebo lazne navijace,ne treba se zamarati s njima..inspekcija nece da udje gore,jel bilo bi odmah kome smeta evropsko sarajevo ? hahah
Hoce li sutra biti kakav stream,Larsone nadam se da ces i sutra biti na nivou zadatka :ganja: :zeljeznicar1:

FKZ1921
Kontakt:

uto mar 08, 2016 1:54 pm

Hadzijalagic je napisao/la:A kako li su uspjeli zaraditi 20000KM ako ih je bilo 5000-6000 protiv Celika.. Sakrili su oni tu petnaestak milja minimum.. Ocekujem da i njih malo posjeti inspekcija..
Nisu, a nije to ni bitno...
Suština je da mi strateški razmišljamo i postavljamo neke ozbiljne standarde. Ovi standardi iz oblasti finansijske legalizacije su zajebani...moraš ih pratiti a svjestan si da otvaraš pandorinu kutiju. To neke jako muči.

Virtu4L

uto mar 08, 2016 1:55 pm

Grbavica je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:A kako li su uspjeli zaraditi 20000KM ako ih je bilo 5000-6000 protiv Celika.. Sakrili su oni tu petnaestak milja minimum.. Ocekujem da i njih malo posjeti inspekcija..
Poklanjali karte ne bi li nagurali što više raje. 70 nekakvih udruženja su dovukli na utakmicu...
Ne vidim nista lose u tome. Posjeta mora biti prioritet svima i neka svi nadju metodu kako da se ista poboljsa.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Ajzea
Kontakt:

uto mar 08, 2016 1:56 pm

Pokupili su raju s pijace da bi ih bilo više, super ! Mi već protiv Mladosti imamo priliku da dokazemo, kako utakmica sa Širokim nije bila bljesak, zato animirajte raju da dolazi na utakmice, jer se na kraju krajeva veći prihod moze ostvariti preko ulaznica no preko članskih.

ČLANSKA SE UZIMA DA BI STAJALA ISPRED LIČNE U NOVČANIKU !

Ivicahuljev
Kontakt:

uto mar 08, 2016 1:59 pm

cipiripi je napisao/la:

Oni su prodali SAMO 2.893 pojedinačne ulaznice, ostalo su pustali guzovace da bi im bilo kao vise raje na stadionu
Imaju tu I sezonske ulaznice a na lavoru je tesko pricjeniti jel 5000 ili 6000 ljudi doslo idalje izgleda jednako prazan stadion

ChWilla
Kontakt:

uto mar 08, 2016 2:00 pm

nije niko skontao šta kolega misli, ali eto.
gradi željo boli te *****

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto mar 08, 2016 2:01 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:

Oni su prodali SAMO 2.893 pojedinačne ulaznice, ostalo su pustali guzovace da bi im bilo kao vise raje na stadionu
Imaju tu I sezonske ulaznice a na lavoru je tesko pricjeniti jel 5000 ili 6000 ljudi doslo idalje izgleda jednako prazan stadion
Prema izvještaju agencije "Echoes" Sarajevo, putem sistema KupiKartu.ba na subotnjoj utakmici je skenirano ukupno 3.958 kodova pojedinačnih ulaznica, sezonskih ulaznica i članskih karata FK Sarajevo.

Ne zelim gamad vise spominjati ali ovo je prava cifra sa sezonskim ulaznicama.

Idemo prvi postavljamo standarde SAMO ŽELJO
Alea iacta est!

Ivicahuljev
Kontakt:

uto mar 08, 2016 2:13 pm

cipiripi je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:

Prema izvještaju agencije "Echoes" Sarajevo, putem sistema KupiKartu.ba na subotnjoj utakmici je skenirano ukupno 3.958 kodova pojedinačnih ulaznica, sezonskih ulaznica i članskih karata FK Sarajevo.

Ne zelim gamad vise spominjati ali ovo je prava cifra sa sezonskim ulaznicama.

Idemo prvi postavljamo standarde SAMO ŽELJO
E onda je bilo dzabaluka :rofl1: nego zna li se zvanican stav kluba za sistem takmicenja iduce sezone posto su samo kone I siroki izjasnili se do zadatog roka,I nadam se da cemo biti za sistem kao I siroki

FKZ1921
Kontakt:

uto mar 08, 2016 2:31 pm

ChWilla je napisao/la:nije niko skontao šta kolega misli, ali eto.
Da...ali nije to bas ni bitno za nase navijace...mozda neki kojima jeste,skontaju.

LARSSONN
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 08, 2016 2:33 pm

diego1921 je napisao/la:Ma hebo lazne navijace,ne treba se zamarati s njima..inspekcija nece da udje gore,jel bilo bi odmah kome smeta evropsko sarajevo ? hahah
Hoce li sutra biti kakav stream,Larsone nadam se da ces i sutra biti na nivou zadatka :ganja: :zeljeznicar1:
Jbg ako bude moja tv vrv cu staviti

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 08, 2016 2:43 pm

DerekDuval je napisao/la:Jucer sam pisao o tome koliko bi nas mogla kostati rekonstrukcija travnjaka i vidim da raju to jako interesuje jer je post dosta
citiran. U toj prici sam pomenuo i one sisteme za grijanje.
Da jos jednom naglasim 250 000 funti kosta travnjak na Old Trafordu i Vembliju, bez ovog sistema za grijanje. Jucer nisam bio nasao
koliko ti grijaci kostaju ali posto me zainteresovala ta tema trazio sam opet pa evo malo podataka o tome.
Sistem grijanja terena kosta izmedju 350 000 i 500 000 funti i sastoji se od cijevi rasporedjenih na odprilike svakih 25 cm, pa se
tako dobije ona ukupna duzina od 37 km.

Moguce ga je prikljuciti na postojecu el. mrezu na stadionu te to ne iziskuje nikakve dodatne troskove,posto je potrosnja priblizna
potrosnji reflektora i iznosi oko 2000 funti na dan. Vecina stadiona ne moze ipak da podnese rad reflektora i grijaca istovremeno.
To u Engleskoj ne prestavlja neki problem jer FA ne dozvoljava da grijaci rade u toku utakmice. FIFA dozvoljava ako je sve po njihovim
propisima.Sistem je moguce podesiti da se automatski ukljucuje i iskljucuje. Tako se pri padu temperture ispod 4C sistem aktivira
i zagrijava travnjak do 9C.

Crvena Zvezda je 2008 izvrsila potpunu rekonstrukciju terena na Marakani (sve od nule) i ugradila sistem za grijanje terena.Posao je
radila firma „Svab" iz njemackog Vajldhofena, i cijeli projekat je kostao 1.1 milion eura. Tada su mediji hvalili
travnjak kao jedan od najboljih na svijetu i poredili ga sa onim u Minhenu, Stutgartu, Leverkuzenu, Cirihu, Bazelu i Pragu.

Medjutim 2011 se pojavila prica da grijaci na Markani nikada nisu prikopcani na sistem obliznje kotlovnice(dakle nisu na struju kao
ovi gore) koja nije bila zavrsena u vrijeme konstrukcije terena, i za taj prikljucak im neko trezi dodatnih 400 000 eura.
Ovo 1.1 milion mi se i uklapa u ovu cifru koju pominju Englezi ali ovih 400 000 mi naginje na neki lopovluk. No svakako to nije
nas problem.Nas problem je sto su ove cifre nazalost jos uvijek izvan naseg dometa, i vjerovatno ovo sve ce cekati taj novi stadion.
Ali hajde reko da napisem i ovo kad sam vec poceo pisati o tome.
Ponavljam pricu od juce mozda bi i mogli nekako skupiti nesto para kada bi imali neku posjetu u prosjeku 8000 prodanih karata po
utakmici,ali kako stvari stoje daleko smo od toga.

Ipak ovo sto spomenjete sa ovim ceradama zaista je sjajno i koriste ga mnogi klubovi kako na glavnim tako i na pomocnim terenima.
Celzi, Real,Verder itd
Moze se koristiti i kada ima grijanje i kada nema. Evo kako to izgleda
phpBB [video]

Nisam mogao skontati koliko to kosta ali ako je cijena 45 000 eura trebalo bi to probati kupiti jer se cini kao jako korisno.
Bar zanase uslove.
Ima smisla to sto pricas i takav travnjak kosta jako mnogo novca. Ustvari mislim da mi kao klub nismo jos u mogucnosti da takav travnjak planiramo i implementiramo. Ali ako bi se postavio dugoricni cilj tipa da se preko posjete, clanskih mogao bi se obezbjediti dio sredstava. Vjerujem da bi se jos jedan dio mogao obezbjediti preko NS tj preko FIFE slicno kao smo dobili nedavno za prskalice ostalo vjerujem da mozemo obezbjediti preko sponzora i samog kluba.
Nama ne treba toliki iznos jer dio imamo gotov tipa te prskalice i drenaza je dijelom u jako dobrom stanju glavni **** bi bio na sam travnjak a na grijace za teren uopste ne racunam jer sama nabavka kosta mnogo a i upotreba istih.
Dalje sve ovo nema smisla ako nemamo nekoga ko bi bio zaduzen za travnjak da ga odrzava i vodi racuna o njemu.
Sa ovim bi digli sam kvalitet fudbala na Grbavici a dobar dio bi se vratio kroz posjetu jer ljudi zele gledati dobar i brz nogomet i zbog toga dolaze na utakmice vec sam par puta spominjao Bilino polje kao primjer gdje zaista fudbal izgleda drugacije od ostalih utakmica a razlog je podloga na kojoj se igra.
Za nasu ligu i klubove travnjak je od veceg prioriteta nego tribine. Kada popunimo kapacitete koje imamo dodatna izgradnja tribina ima mnogo vise smisla i ekonomsku racunicu.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

FKZ1921
Kontakt:

uto mar 08, 2016 2:44 pm

Nego Borac ide,hocemo li popravljati tu negativnu tradiciju u BL?
Bice teska utakmica. Borac je puno bolja ekipa nego sto to dobar dio nas misli. U kakvom god da su stanju,kakvi god da su im ciljevi,kad igras sa Zeljom dajes i malo vise nego sto mislis da mozes. To ocekujem i ovaj put od njih.
Ali,ako analiziramo situaciju prema normalnim parametrima,mozemo biti optimisti i ocekivati sutra pobjedu bez primljenog gola(0:1). Njima ne igraju trojica igraca koji su im sigurno vazni jer su igrali su ove dvije prvenstvene utakmice(Maletic,Kiso i onaj kapiten,Raspudic cini mi se).
Mi bi ih trebali nadtrcati a iz toga bi bilo normalno ocekivati situacije iz koji bi rijesili utakmicu.
Svaka cast momcima koji putuju na gostovanja. A i ovaj put ce ih biti podosta. Respekt!

Ajzea
Kontakt:

uto mar 08, 2016 2:45 pm

Kako mi je krivo što ne mogu put Banja Luke. :evil:
Usput, izgleda da će 300 naših tamo biti, kada se uzme u obzir da je radni dan.. :klanjase2: :klanjase2:

ChWilla
Kontakt:

uto mar 08, 2016 2:47 pm

stop podršci kriminalcima i kriminalkama na forumu! :ganja:
gradi željo boli te *****

CARSONIO
Kontakt:

uto mar 08, 2016 3:01 pm

FKZ1921 je napisao/la:Nego Borac ide,hocemo li popravljati tu negativnu tradiciju u BL?
Bice teska utakmica. Borac je puno bolja ekipa nego sto to dobar dio nas misli. U kakvom god da su stanju,kakvi god da su im ciljevi,kad igras sa Zeljom dajes i malo vise nego sto mislis da mozes. To ocekujem i ovaj put od njih.
Ali,ako analiziramo situaciju prema normalnim parametrima,mozemo biti optimisti i ocekivati sutra pobjedu bez primljenog gola(0:1). Njima ne igraju trojica igraca koji su im sigurno vazni jer su igrali su ove dvije prvenstvene utakmice(Maletic,Kiso i onaj kapiten,Raspudic cini mi se).
Mi bi ih trebali nadtrcati a iz toga bi bilo normalno ocekivati situacije iz koji bi rijesili utakmicu.
Svaka cast momcima koji putuju na gostovanja. A i ovaj put ce ih biti podosta. Respekt!
ne znam jel tacan ovaj broj 2800 clanova to je bruka ,vjeruj mi ja bi stavio da samo clanovi mogu uci na utakmicu .

SWRA_1921
Kontakt:

uto mar 08, 2016 3:02 pm

Maletic bi trebao igrati, nije nastupao za Velez.

Imamo 3060 clanova.

ceze
Kontakt:

uto mar 08, 2016 3:05 pm

FKZ1921 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nije niko skontao šta kolega misli, ali eto.
Da...ali nije to bas ni bitno za nase navijace...mozda neki kojima jeste,skontaju.
Ja sam recimo shvatio i logično mi je da zbog finansijske legalizacije i ovako visokog stepena transparentnosti otvaraš pandorinu kutiju, samo mi nije jasno i ne znamo ko je i šta je u njoj. Mogu samo pretpostavljati.

FKZ1921
Kontakt:

uto mar 08, 2016 3:06 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Maletic bi trebao igrati, nije nastupao za Velez.

Imamo 3060 clanova.
Evo vidimga na pressu...Procitao sam negdje ranije da nema pravo nastupa. Bolje bi bilo da ne igra,ali ne mjenja stvar. Mozemo ovo sutra dobiti.

Kapiten
Kontakt:

uto mar 08, 2016 3:06 pm

Hoce li biti na mojatv prijenos ? Ovaj BHT izgleda prenosi samo finale kupa :roll:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava