Pisi cesce

Skupstina je najveci organ kluba i kao takva ne bi trebala da je nevazna.. Skupstina je izabrala nadzorni i upravni organ. Ja pojma nemam ko je u pravu a ko u krivu.. Nemam informacije iz prve ruke a ono sto se moze procitati po forumima je iz krajnosti u krajnost i na osnovu toga je nekom ko nije upucen tesko donijeti sud.. Ove sapunice sa saopcenjima nanose ogroman udar na ugled kluba.. Ovakve stvari se moraju prestati desavati.. Nesporazume moraju rjesavati izmedju sebe a ne svadjati se poput nekih internet mangupa prepiskama u kojima svaka strana brani sebe a napada drugog.. U pravu si ti, hebo titule koje te bacaju u dugove ali hebo i stabilan klub bez titula..Brkoo je napisao/la:**** ga tito i statut, odoh detaljno da ga iscitam da vidim zbog cega je Pesto iznenadjen jer ga kao predsjednika skupstine nisu pozvali na vanrednu sjednicu upravnog odbora.![]()
Moj Pesto, te prethodne strukture koje ti hvalis su zaduzile klub do bola. **** te titula ako ces nakon nje u stecaj ici jer si duzan bukvalno i Bogu i narodu, porez nisi placao, stadion u katastrofalnom stanju itd.. To i ti Ermine znas samo se malo pravis naivan..
Usred sezone slati pismo Vukoticu koji je predsjednik kluba da vama iz skupstine objasni zbog cega smo u tom trenutku 9-ti na tabeli, **** me svak ako ja mogu skontati odakle pravo bilo kome iz skupstine da bilo kojeg clana uprave smara o bilo cemu, valjda za to postoji i vrijeme i mjesto a to je skupstina kluba, sve mimo toga je cisti neprofesionalizam, da ne kazem mahala. Clanovi uprave polazu racune na skupstini kluba.
Svi stavovi i misljenja se kazu na skupstini kluba, a ne fejs statusima, raznim saopstenjima na tzv. gg.ba itd. Tad se prica, samo tad niko nema muda da postavi pitanje gospodinu Misimovicu oko bilo cega, covjek vas ubije argumentima da mu morate aplaudirati..
Pa nisam ni napisao da je skupstina nevazna. To je najveci organ kluba. UO i NO polazu racune na skupstini kluba. Na skupstini se sve kaze a ne preko statusa i saopstenja ili da saljes pismo predsjedniku upravnog odbor, da ti kaze mimo skupstine sto smo mi u tom trenutku 9-ti na tabeli. Ko djeca se gadjaju saopstenjima, imas brate skupstinu pa tu reci svoj stav i sta ti smeta, na lijep i civilizovan nacin rijesite nesuglasice jer je to u interesu kluba..Hadzijalagic je napisao/la:Skupstina je najveci organ kluba i kao takva ne bi trebala da je nevazna.. Skupstina je izabrala nadzorni i upravni organ. Ja pojma nemam ko je u pravu a ko u krivu.. Nemam informacije iz prve ruke a ono sto se moze procitati po forumima je iz krajnosti u krajnost i na osnovu toga je nekom ko nije upucen tesko donijeti sud.. Ove sapunice sa saopcenjima nanose ogroman udar na ugled kluba.. Ovakve stvari se moraju prestati desavati.. Nesporazume moraju rjesavati izmedju sebe a ne svadjati se poput nekih internet mangupa prepiskama u kojima svaka strana brani sebe a napada drugog.. U pravu si ti, hebo titule koje te bacaju u dugove ali hebo i stabilan klub bez titula..Brkoo je napisao/la:**** ga tito i statut, odoh detaljno da ga iscitam da vidim zbog cega je Pesto iznenadjen jer ga kao predsjednika skupstine nisu pozvali na vanrednu sjednicu upravnog odbora.![]()
Moj Pesto, te prethodne strukture koje ti hvalis su zaduzile klub do bola. **** te titula ako ces nakon nje u stecaj ici jer si duzan bukvalno i Bogu i narodu, porez nisi placao, stadion u katastrofalnom stanju itd.. To i ti Ermine znas samo se malo pravis naivan..
Usred sezone slati pismo Vukoticu koji je predsjednik kluba da vama iz skupstine objasni zbog cega smo u tom trenutku 9-ti na tabeli, **** me svak ako ja mogu skontati odakle pravo bilo kome iz skupstine da bilo kojeg clana uprave smara o bilo cemu, valjda za to postoji i vrijeme i mjesto a to je skupstina kluba, sve mimo toga je cisti neprofesionalizam, da ne kazem mahala. Clanovi uprave polazu racune na skupstini kluba.
Svi stavovi i misljenja se kazu na skupstini kluba, a ne fejs statusima, raznim saopstenjima na tzv. gg.ba itd. Tad se prica, samo tad niko nema muda da postavi pitanje gospodinu Misimovicu oko bilo cega, covjek vas ubije argumentima da mu morate aplaudirati..
Ako se danas obratio zvaničnoj mogao je to uraditi i neki dan. A ne ići na drugu stranu i kaže ne naginje i ne svrstava se ni na jednu stranu. Svi znamo kojoj se strani obratio. Što se mene tiče daleko mu vrata Doline bila. Pročitaće ovo, tu je on čita a ponekad i piše... Drugarski pozdrav uhljupe...storm_raider je napisao/la:Inace, samo bih se kratko osvrnuo na ovo saopstenje od Peste. Jedini sport1.ba nije dobio saopstenje, iako veoma dobro zna da se navijaci Zelje okupljaju ovdje u najvecem broju. Na drugim portalima su vecinom oni koji ne misle dobro klubu. Vecinom.
Mada, sa ovim glupostima se mora stati.
Bez namjere da se objašnjavam svi mi imamo privatno svoje mišljenje o ovoj kao i o svim situacijama koje se dešavaju u svim klubovima i sportu uopšte. Postoji ona druga strana a ona se zove portal i ozbiljnost prema poslu. Ako želimo da budemo ozbiljni, a želimo onda moramo dati priliku svim stranama u nekoj nesuglasici da kažu svoju stranu priče ili objave saopštenje.storm_raider je napisao/la:Inace, samo bih se kratko osvrnuo na ovo saopstenje od Peste. Jedini sport1.ba nije dobio saopstenje, iako veoma dobro zna da se navijaci Zelje okupljaju ovdje u najvecem broju. Na drugim portalima su vecinom oni koji ne misle dobro klubu. Vecinom.
Mada, sa ovim glupostima se mora stati.
Sutra 0:1 lendric ili mico i mjera, neka pesto i cenga i ostali u misiju rupu zarone da ne izrone dok su zivi- Bod je ravan pobjedi i onda sa celikom da nas dodje 8.000 i da pruzimo podrsku upravi da se stavi do znanja smetljarima ko je gdje i gdje im je mjestostorm_raider je napisao/la:Sutra je bod kao pobjeda. Zrinjski je jak, nema sta, mada ja vjerujem u ovu ekipu.
Pa zar stvarno misli iko da bih dopustio da ikakva uprava moze ubaciti ovdje neke ljude, ili ne daj Boze u moderaciju? Ja bih prvi pricao protiv te iste uprave, da je bilo i neke najmanje naznake. Pa sacekao bih da se skupi dovoljno dokaza i onda bih povukao veze da se sve to objavi, na raznim portalima. Zar nikome nije cudno sto su i ti tekstovi bez ikakvih dokaza, vec samo maliciozne umotvorine ljudi kojima je krivo sto ih je napustila grupa koja im je donosila najvise novca, zajedno sa dijasporom kada se igraju utakmie reprezentacije. Sto se mene tice, pitari da su pametni, dosli bi ovdje, doveli provjerenog covjeka koji ce napraviti svoj dio foruma, nezavisno od nas i fino, komsijski, gradski da se mozemo prcati. Danas je poseban dan, dan Jedine Zemlje i necu da ga kvarim vise ovim stvarima. Pusti razne price, dok god se nesto pitam ovaj dio foruma ce biti okrenut Zelji, a ne nekoj upravi. Sve uprave su ovdje samo u prolazu, Zeljo ostaje, a ja zbog Zelje i dolazim na stadion, ne zbog uprave sigurno.godrina je napisao/la:joj pa prave cirkus od takvog imena kao sto je Zeljo cc, ne mogu da vjerujem.. sad je finta kao ovdje ima ubacenih ljudi podobnih upravi pa nam spinuju pricu.. ne treba ba meni niko nista pisat, nisam corav.. razne akcije, prica oko istoka, bruku nekakvih sponzora, transparentnost, Stevanovic, Zahirovic i ostali igraci na koje smo se radovali ovdje (barem na 85 %) su dovoljni argumenti da vidim da ti ljudi rade dobro... jbg i puno veca imena imaju krizu, polako zadnje sto nam treba sad jesu smjene ( uprave, trenera, i velikog broja igraca)... govvna odjebite, imate to sd sranje i zalomi ga.. nama treba strpljenje, naporan rad uprave i igraca i malo te jebbene srece na terenu
On je i Nikolic isto, podvojena licnost.delinjo je napisao/la:Pesto je Ajzea na forumu ako niste znali![]()