Joj al' me vazdan trese neka nervoza. Da je samo krenut..
Hajde Zeljoooooo
Itekako bi nam znacila-zadnje kolo sa drugoligasem iz zenice bi privuklo jedno 8.000 gledalaca na stadion, treba odigrat muski , borbeno, hrabro, ne treba se njih prepast nisu bauk nisu Real a ni Barca da se dole nemoze dobit- Ja bi bodom bio zadovljan sa vruceg gostovanju u Mostaru- Nedaj boze da izgubimo- jer ce ovi hejteri pocet protiv uprave jos zesce da pisu da ih prozivaju - zato u inat njima nasi trebaju da uzmu da misevi udju u svoje rupe- sretno momcima koji idu u Mostar, da se vrate sretni i zadovoljni sa tri boda..PODRSKA UPRAVI NA CELU SA MISKETOM !!dell21 je napisao/la:Kakvo bi ludilo bilo da pobijedimo uh.
Nije to nego mu je udarilo u glavu da je neko i nesto, dobra i redovna plata, jos je umislio da svaka cura na njega svrsava isto kao i Lendric i jos njih par. Treba samo da ih vidis kako hodaju gradom a tek nacin ponasanja u kaficima, na šišama, pa i kako se oblace.Pinkii je napisao/la:Meni je onaj Ugljesa cudan. Vidi se da hoce i da mu stalo da odigra dobro i to donekle radi,ali nekad je momku mrsko disati sto bi se reklo. Mislim da je dobar igrac,koristan,ali po prirodi nije borben pa po ovim ruznim terenima njegov ucinak je slab. Uvijek se sjetim utakmice protiv Sarajeva u prvom kolu, sam pomeo sredinu njihovu komplet. Ocigledno treba ga ostaviti do ljeta pa vidjeti kad bude na boljim terenima i obavezno ga vratiti na zadnjeg veznog.
Vala ih nesto nisam vidjao po gradu osim Sinisu jednom sa nekom trebom i Lendrica. Vjerujem da su se malo promijenili. Cist primjer je Lendric. Na terenu je isti,ali ponasanje van njega se skroz promijenio. Malo se "nafurao",ali dok daje golove dobro je.Elegant je napisao/la:Nije to nego mu je uradilo u glavu, dobra i redovna plata, jos je umislio da svaka cura na njega svrsava isto kao i Lendric i jos njih par.Pinkii je napisao/la:Meni je onaj Ugljesa cudan. Vidi se da hoce i da mu stalo da odigra dobro i to donekle radi,ali nekad je momku mrsko disati sto bi se reklo. Mislim da je dobar igrac,koristan,ali po prirodi nije borben pa po ovim ruznim terenima njegov ucinak je slab. Uvijek se sjetim utakmice protiv Sarajeva u prvom kolu, sam pomeo sredinu njihovu komplet. Ocigledno treba ga ostaviti do ljeta pa vidjeti kad bude na boljim terenima i obavezno ga vratiti na zadnjeg veznog.
Treba samo da ih vidis kako hodaju gradom a tek nacin ponasanja u kaficima, na šišama, pa i kako se oblace.
ne znam stvarno otkud vam ideja da bi poraz u mostaru nešto promijenio što se tiče relacije uprava vs hejteri,pa ne igramo protiv vrbanjuše nego protiv ekipe koja je svakako favorit i koja nema poraza na svom terenu do sad,tako da je po svim parametrima izvjesnije da ćemo zijanit nego uzeti bod ili dobiti.jedino što se slažem je da bi nam pobjeda dole legla ko budali šamar,ali ćemo jako teško do nje doći.Whisperer je napisao/la:Itekako bi nam znacila-zadnje kolo sa drugoligasem iz zenice bi privuklo jedno 8.000 gledalaca na stadion, treba odigrat muski , borbeno, hrabro, ne treba se njih prepast nisu bauk nisu Real a ni Barca da se dole nemoze dobit- Ja bi bodom bio zadovljan sa vruceg gostovanju u Mostaru- Nedaj boze da izgubimo- jer ce ovi hejteri pocet protiv uprave jos zesce da pisu da ih prozivaju - zato u inat njima nasi trebaju da uzmu da misevi udju u svoje rupe- sretno momcima koji idu u Mostar, da se vrate sretni i zadovoljni sa tri boda..PODRSKA UPRAVI NA CELU SA MISKETOM !!dell21 je napisao/la:Kakvo bi ludilo bilo da pobijedimo uh.![]()