pile87 je napisao/la:Pediculis pubisModel1964 je napisao/la:@pile
reci kako se to na latinskom kaže
Vladas terminima.pile87 je napisao/la:Pediculis pubisModel1964 je napisao/la:@pile
Zbog ovih prozivki ja ću napustiti ovaj forum. Mislim da se ovdje ne dopušta zdrava diskusija i drugačije mišljenje. Ja sam uvrijeđen, tako da neću pisati do daljnjeg...vrbanjusa je napisao/la:Ja mislim da je govorio o @grbavici i @ajzei koji su se sa gradjevinskog segmenta prebacili na sportski.
E necete razbojnici
Svako je bezopasno, ali ovo je povoljno gostovanje za Vas malo starije, za cas posla u Vitezu!dimitrijevic je napisao/la:Svi u Vitez! Blizu,a bezopasno,a trebaju bodovi.Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja, ljubavi sto te rodi klasa radnicka.
Tesko je to raji objasnit.A dole fakat bude odlicnk Prosli put Zeljine pjesme u kaficima.Ocekujem pet glava.Plava Porodica je napisao/la:Svako je bezopasno, ali ovo je povoljno gostovanje za Vas malo starije, za cas posla u Vitezu!dimitrijevic je napisao/la:Svi u Vitez! Blizu,a bezopasno,a trebaju bodovi.Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja, ljubavi sto te rodi klasa radnicka.
Znam, ali mislim da to nije glavni problem.dimitrijevic je napisao/la:Tesko je to raji objasnit.A dole fakat bude odlicnk Prosli put Zeljine pjesme u kaficima.Ocekujem pet glava.Plava Porodica je napisao/la:Svako je bezopasno, ali ovo je povoljno gostovanje za Vas malo starije, za cas posla u Vitezu!dimitrijevic je napisao/la:Svi u Vitez! Blizu,a bezopasno,a trebaju bodovi.Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja, ljubavi sto te rodi klasa radnicka.
ovako je najbolje samo klikni da vidisModel1964 je napisao/la:![]()
![]()
pile87 je napisao/la:Pediculis pubisModel1964 je napisao/la:@pile