Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mali plavisa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 15, 2016 8:23 pm

I ovo sto model pise nidje veze ja ne vidjeh ni u jednom upitniku da je i jedan od momaka nafuran cak sta vise svi opusteno caskaju,ne ide ih na terenu pa boze moj ni prvi ni poslednji kad procepi bice dizani u nebesa,al **** ti nas!

ChWilla
Kontakt:

uto nov 15, 2016 8:24 pm

ja ne želim zlo i ne gledam bosnu kao isključivo pitarski klub. ali gledam kako vlast nagrađuje i unapređuje odgovorne umjesto da ih kazni. ti si hebo simbol grada, vjerovatno za sva vremena, a sada si premijer kantona. sljedeće će vjerovatno biti federacije, i tako dalje.

a na zadnjim opštim izborima je imao najviše preferencijalnih glasova za kanton sarajevo. znači, legalno i legitimno, volja naroda najnedvosmislenije izražena. i onda, kome ili čemu ja da spašavam...?
gradi željo boli te *****

blueheart
Kontakt:

uto nov 15, 2016 8:40 pm

delinjo je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
blueheart je napisao/la:
To je to, ono sto se nije u fubbalu napravilo, napravilo se u kosarci....
Širite neistinu!
Ko god se je bavio nekim ekipnim sportom 70 ili 80 godina vrlo dobro zna da su se u SD Bosana okupila stvarno fina gradska raja( ne ko prica tepsija da su oni FGR).
Prelazilo se iz kluba u klub bez prislie. Recimo, V.Tolj nije prešao u Bosnu zbog naredbe vec iskljucivo iz sportskih i financiskih razloga(nije to neka lova bila, malo veca hranarina, posao i sl.)
Tadašnji KK Željo je spavao i nije imao nekih aman zaman ambicija. To ga je i koštalo na kraju. Bordo boja je kod naših navijaca stvorila averziju.
Za Bosnom se je dogodilo da su FGR nasljedili papci i seljoberi koji bi da im daš MMF uništili i sjebali.
Mi smo bili na dobrom putu da nam se isto dogodi. Uspjeli smo u zadnji momenat izbjeci tu sudbinu...sad za sad.
Zato pamet u glavu.

ma ljudi bespotrebno samo traze dusmane,vjerujem da vecina nisu Sarajlije cim tako pricaju al eto ...sta sad ja ne prihvatam i nikada to nece biti pitarski klub jer nije ....i nikada nece biti...
Nije to trazenje dusmana, makar ne od mene. Nego jednostavno sam misljenja da je tadasnja vlast naucila na greskama iz fudbala pa je kosarku odradila malo mudrije i bez nekih tenzija organizovala bosnu da bi imali jak klub a i obje strane prisutne na tribinama, sto su donekle i uspjeli...
DRZAVA ZELJO

storm_raider
Kontakt:

uto nov 15, 2016 8:44 pm

O KK Bosni na ovoj temi: viewtopic.php?f=23&p=126897#p126897" target="_blank
Idemo o Vitezu pricati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

exbabilon
Kontakt:

uto nov 15, 2016 9:01 pm

ChWilla je napisao/la:ja ne želim zlo i ne gledam bosnu kao isključivo pitarski klub. ali gledam kako vlast nagrađuje i unapređuje odgovorne umjesto da ih kazni. ti si hebo simbol grada, vjerovatno za sva vremena, a sada si premijer kantona. sljedeće će vjerovatno biti federacije, i tako dalje.

a na zadnjim opštim izborima je imao najviše preferencijalnih glasova za kanton sarajevo. znači, legalno i legitimno, volja naroda najnedvosmislenije izražena. i onda, kome ili čemu ja da spašavam...?
Malo me nervira rasprava na nasoj temi oko Bosne, ali na ovo moram reagovat jer se ne slazem. Ne slazem se s ovim jer nije Bosna nicija privatna svojina, ni Dinina, ni Bukvina, ni petog, desetog. Bosna je klub simpatizera, navijaca, građana grada Sarajeva itd. Deset godina od Dine, taj klub bije neke bitke za opstanak i na njen trenutni opstanak uticaja nemaju ni Dino, ni ostali iz tog i "crnog" i "zlatnog" perioda kluba, pa je glupo da citav grad i svi oni koji su bar jednom otisli na utakmicu Bosne ostanu pasivni i kazu eto vas tamo.
Ne bi ni mi ostali pasivni da se Željo ne daj Bože gasi, nit bi rekli eto im tamo Žuje (lupam) pa nek se on bori.

Druga je stvar sto ti stvari pojednostavis tako da ispadne da je neko nagradjen sto je unistio klub, a frajer je dobio poziciju 10 godina kasnije na osnovu nekih drugih zasluga eventualno, a niko sigurno nije glasao jer je mozda on jedan od ljudi odgovornih za stanje u kojem se Bosna nalazi.

A treca stvar je sto se stvari opet pojednostave među rajom na nacin da je sva krivica Konakoviceva, a da nije bilo njega Bosna bi bila najorganizovaniji i najuspjesniji klub u regiji. Bi, al juce.. Dok se Skenderija punila i titule se osvajale svi su bili zlatni, a igraci primali enormne plate, sto tad niko nije progovorio..

ChWilla
Kontakt:

uto nov 15, 2016 9:10 pm

princip je isti i sa ostalima, on je primjera radi jer je najdrastičniji primjer. nije on bukvalno nagrađen što je uništio bosnu, to ne. ne idu ni oni dotle. ali jeste nagrađen što poslušno i dosljedno provodi jednu politiku, a ta politika u osnovi rastura sve čega se dohvati, pa je rasturila i bosnu. a kažnjen nije niko, ni na koji način. sve je to sistemski dozvoljeno.

moj lični odnos prema želji i bosni ne može biti isti, jer sam bolesnik želje, a bosne nisam.

i niko nigdje ne prigovara dok je stadion ili dvorana pun i dok se dobro igra. a način na koji se do toga dođe često posije sjeme propasti.
gradi željo boli te *****

FKZ1921
Kontakt:

uto nov 15, 2016 9:53 pm

delinjo je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
i Vitez i Skenderija

I Amar i Misimovic

I titule i stabilnost....

zasto ne bi moglo ici sve jedno sa drugim,ne vidim razlog da ne moze :)
da bismo imali o čemu pisati drug :) Čini mi se da ponekad gledamo sve crno i bijelo, kao da je sve ili istina ili laž. Takve diskusije se završavaju obično ovako, znači ili nešto ili nešto, ili si za nekog ili si za drugog. Onda dođeš u situaciju u kojoj moraš "birati" između Amara i ove Uprave na čelu s Misketom, što je apsurd. Prije svega, skoro svako ima svoju verziju priče u koju je ubijeđen da je tačna i jednostavno ne popušta u tome, makar bio u pravu 100% ili 0%. Trebamo izbaciti to "ili ili" i gledati sliku s obje strane, pa se nećemo dovoditi u takve situacije da nam diskusije završavaju biranjem između dvije strane, koje su najčešće apsurdne.
ma smijesno ali uvijek u svakoj situaciji zele da nas podjele,volim i Amara i Misketa...i niko na ovom forumu mi ne moze ogaditi ni jednog ni drugog,i u interesu Zelje je da su i jedan i drugi tu...kakve podjele ja sam samo za Zelju ....
Sigurno je u intersu Zelje da i jedan i drugi budu tu i da svako radi ono sto zna dobro raditi. A puno je stvari koje i jedan i drugi znaju dobro raditi u interesu kluba.
Za Amara ne znam,ali je predsjednik NO u zadnjem istupu prije par dana bio jasan rekavsi ovako: Onaj ko smatra da moze doci i gazdovati sportskim segmentom,dok su ovi ljudi ovdje,nece moci.
Covjek jasan i nedvosmislen.

Model1964

uto nov 15, 2016 9:57 pm

FKZ1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la: da bismo imali o čemu pisati drug :) Čini mi se da ponekad gledamo sve crno i bijelo, kao da je sve ili istina ili laž. Takve diskusije se završavaju obično ovako, znači ili nešto ili nešto, ili si za nekog ili si za drugog. Onda dođeš u situaciju u kojoj moraš "birati" između Amara i ove Uprave na čelu s Misketom, što je apsurd. Prije svega, skoro svako ima svoju verziju priče u koju je ubijeđen da je tačna i jednostavno ne popušta u tome, makar bio u pravu 100% ili 0%. Trebamo izbaciti to "ili ili" i gledati sliku s obje strane, pa se nećemo dovoditi u takve situacije da nam diskusije završavaju biranjem između dvije strane, koje su najčešće apsurdne.
ma smijesno ali uvijek u svakoj situaciji zele da nas podjele,volim i Amara i Misketa...i niko na ovom forumu mi ne moze ogaditi ni jednog ni drugog,i u interesu Zelje je da su i jedan i drugi tu...kakve podjele ja sam samo za Zelju ....
Sigurno je u intersu Zelje da i jedan i drugi budu tu i da svako radi ono sto zna dobro raditi. A puno je stvari koje i jedan i drugi znaju dobro raditi u interesu kluba.
Za Amara ne znam,ali je predsjednik NO u zadnjem istupu prije par dana bio jasan rekavsi ovako: Onaj ko smatra da moze doci i gazdovati sportskim segmentom,dok su ovi ljudi ovdje,nece moci.
Kako hinjski vadiš iz konteksta :pljesak:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

psihopata
Kontakt:

uto nov 15, 2016 9:58 pm

ne mogu one menstrualne boje ni na televiziji a ne da još idem i bodrim to.....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

FKZ1921
Kontakt:

uto nov 15, 2016 10:07 pm

Model1964 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Kako hinjski vadiš iz konteksta :pljesak:
Nista nisam vadio iz kontesta.Samo sam napisao onako kako je covjek rekao i kako sam razumio. Ako tako mislis,red bi bio da objasnis sta je bio kontekst i da objasnis kako sam ja to izvadio iz kontesta.

struja
Kontakt:

uto nov 15, 2016 10:10 pm

FKZ1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la: da bismo imali o čemu pisati drug :) Čini mi se da ponekad gledamo sve crno i bijelo, kao da je sve ili istina ili laž. Takve diskusije se završavaju obično ovako, znači ili nešto ili nešto, ili si za nekog ili si za drugog. Onda dođeš u situaciju u kojoj moraš "birati" između Amara i ove Uprave na čelu s Misketom, što je apsurd. Prije svega, skoro svako ima svoju verziju priče u koju je ubijeđen da je tačna i jednostavno ne popušta u tome, makar bio u pravu 100% ili 0%. Trebamo izbaciti to "ili ili" i gledati sliku s obje strane, pa se nećemo dovoditi u takve situacije da nam diskusije završavaju biranjem između dvije strane, koje su najčešće apsurdne.
Neka odvadi malo niko nije travu paso

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 15, 2016 10:11 pm

E cuj supak mod :rofl1: :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vrag

uto nov 15, 2016 10:13 pm

Vise je mislio na to da neki menadzer sa strane nece moci nametnuti svoje igrace. Barem sam ja tako razumio

psihopata
Kontakt:

uto nov 15, 2016 10:14 pm

i ja sam pomislio na menadžere,čak mi se učinilo da ih je i sam misimović tu spomenuo.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

FKZ1921
Kontakt:

uto nov 15, 2016 10:20 pm

Sjajan ambijent za diskusiju,nema sta.
Zar je problem preslusati da li je receno ovako kako sam napisao pa potom komentarisati? Ali ocigledno nema potrebe za tim...

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 15, 2016 10:23 pm

FKZ1921 je napisao/la:Sjajan ambijent za diskusiju,nema sta.
Zar je problem preslusati da li je receno ovako kako sam napisao pa potom komentarisati? Ali ocigledno nema potrebe za tim...
Jel ima na svijetu negdje normalan klub a da im se neko drugi mjesa u u bilo sta u klubu. Nema i nece biti. Ne znam samo sta potenciras i sto pravis zrtvu od sebe.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

SWRA_1921
Kontakt:

uto nov 15, 2016 10:24 pm

Zasto izmisljas izjave ljudi, ne kontam...

FKZ1921
Kontakt:

uto nov 15, 2016 10:26 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Zasto izmisljas izjave ljudi, ne kontam...
Sta je tacno izmisljeno u tome sto sam napisao?

storm_raider
Kontakt:

uto nov 15, 2016 10:26 pm

Takvu diskusiju necete voditi. Svi komentari koji komentarisu forumasa su obrisani, nemojte, zamolicu vas lijepo.

@FK1921, koliko sam shvatio, pricao je o menadzerima, vjerovatno pri tom misleci na nasu djecu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 15, 2016 10:28 pm

Menadzeri svakom diktiraju sastav.Tako se i dolazi do igraca.
Samo je problem, ponavljam PROBLEM, sto smo mi od krivih menadzera uzeli ove olupine od igraca.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava