Ama misli dobro pa ce dobro i biti - Ivo AndrićValter je napisao/la:Da se kladimo da ce se naci grupa (veliki Zeljini navijaci) koja ce naci razlog da se baklje pale protiv pitara i Zrinjskog.Elegant je napisao/la:Ako zelimo da ova akcija uprave uspije, do kraja sezone BEZ BAKLJI ili nekih sranja sto ce bespotreno da vade pare iz kluba !
Derbi sa bakljama i minus 5.000 KM ili da za tih 5.000 bude nesto urđena od ovih 16. elemenata sto treba.
Kako oni vele "palilo se i palice se"
Moze samo bolje biti od ovog mog pokusajabaxuz87 je napisao/la:Neće.
Nego? Ja mislim da nema smisla betonirati istok ako se radi na planovima za novi stadion. Bolje onda te pare uloziti pa krenuti odma sa sjeverom ili prosiriti kapacitet zapada ako vec imamo neki budzet, jer to puno vise utice na licencu nego istok.baxuz87 je napisao/la:Neće.
prije par godina, protiv travnika je bilo 9000 ljudi na grbavici, kad je bila ona kampanja po gradu...Plava Porodica je napisao/la:Može li 8000 doći protiv Mladosti? Hajmo Manijaci,hajmo opet ložit raju..
A kako ce biti ? Ograda se moze smanjiti sa vrlo malo sredstava.baxuz87 je napisao/la:Neće.
Slazem se, najgore je kad je prvi red stolica u ravni s terenom, slicno je u Vitezu ko je bio prosle godine mogaa se uvjerit , od reklama ne vidis prvu trecinu terena ako si u prvom redu..cala je napisao/la:Treba malo podici tribinu, prvih par redova neuslovno za gledanje utakmice zbog ograde. Isto to vazi za onaj dio ispod juga o kojem pricate.
Tad se titula slavila ako se dobro sjecam. Bez obzira na to, mislim da je raja prepoznala dobar rad uprave i da nece biti ispod 5 milja sigurno. Treba nastaviti sa marketingom, visestruko se isplati.jovanmaksimovic je napisao/la:prije par godina, protiv travnika je bilo 9000 ljudi na grbavici, kad je bila ona kampanja po gradu...Plava Porodica je napisao/la:Može li 8000 doći protiv Mladosti? Hajmo Manijaci,hajmo opet ložit raju..
Pa eto tako nekako ispada, na Bilinom Polju je to sve na istoku, Siroki na Pecari ima po dvije kucice na dva coska za ove stvari na Kosevu je dio zapda ogradjen za novinare ne znam jel ko primjetio one staklene stolove na sredini iznad VIP loze. Mi bi mogli ili nabacit kakvog betona na zapad 1 sprat pa ovo sve potrpat ili na istoku nesto napravit.damirfile je napisao/la:Znaci samo te prostorije su problem jer nemamo dovoljno prostora ostalo je sve izvodljivo .