Damir Desnica klasično lijevo krilo. Gluhonijem i nikada nije stao nakon ofsajda. Uvijek mlatarao rukama i uglavnom sudijama "govorio" da su glupiModel1964 je napisao/la:@Gavrane
jeste da je bio gluhonjem ali i izuzetno bezobrazan igrac, provokator

Damir Desnica klasično lijevo krilo. Gluhonijem i nikada nije stao nakon ofsajda. Uvijek mlatarao rukama i uglavnom sudijama "govorio" da su glupiModel1964 je napisao/la:@Gavrane
Plava Porodica je napisao/la:Eno Sejo raskida ugovor u Kini.
Treba zaganjat ove yutu igrace
Oktobar 1984. rođen. Kada bi htio doći u ovu kukuruz ligu, bio bi pojačanje. Međutim, on još uvijek može naći klub u kome može dobro igrati i dobro zaraditi.LARS1921 je napisao/la:čovjek kaže da hoće da igra fudbalPlava Porodica je napisao/la:Eno Sejo raskida ugovor u Kini.
Treba zaganjat ove yutu igrace
avlami97 je napisao/la:Damir Desnica klasično lijevo krilo. Gluhonijem i nikada nije stao nakon ofsajda. Uvijek mlatarao rukama i uglavnom sudijama "govorio" da su glupiModel1964 je napisao/la:@Gavrane
Blizanci Zlatko i Zoran Vujović igrači Hajduka. Rođene Sarajlije. Na početku karijere, Zlatko igrao napadača br. 7, a Zoran desnog beka br. 2. Ličili ko jaje na jaje. Igrali protiv pitara na Koševu i na poluvremenu zamijenili dresove. Onaj bek pitara se slomio čuvajući beka Vujovića. Na kraju ih provali Paja Pašić. Išao s njima u školu. To je bio šou.boccaccio je napisao/la:Vidi staraca što su se nadigli ahahahaa...e divna noć za mene,a vjerujem da ovo sjećanje godi i mladjoj raji . Baš je lijepo biti zeljovac.
Najviše godi mojoj ženi jer sam je pustio na miru i ne zanovjetamboccaccio je napisao/la:Vidi staraca što su se nadigli ahahahaa...e divna noć za mene,a vjerujem da ovo sjećanje godi i mladjoj raji . Baš je lijepo biti zeljovac.
Model1964 je napisao/la:Najviše godi mojoj ženi jer sam je pustio na miru i ne zanovjetamboccaccio je napisao/la:Vidi staraca što su se nadigli ahahahaa...e divna noć za mene,a vjerujem da ovo sjećanje godi i mladjoj raji . Baš je lijepo biti zeljovac.
Edinu je umro amidza, nek mu je laka zemlja, mada mislim da ce igrati.Pinkii je napisao/la:Je li Hajrovic u repki igra lijevo ili desno krilo i ko jos osim Miroslava i Visce moze igrati desno krilo ?
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
struja je napisao/la:Ko se sjeća derbija protiv pitara5:2 rezultat bio I one pjesme što je poslije toga napisana
Boldirani dio mi nije jasan i nisam primjetio da je iko direktno ili indirektno bacio mrlju na pomenuti period. Istina je da je spomenuto da su napravljeni veliki dugovi u periodu od 2003.-2014. godine. Složićemo se da je to istina, a ne mrlja.FKZ1921 je napisao/la:Grbavica je za nas puno vise od stadiona. Ona je nasa istorija,simbol,dom...dio tkiva. Otud ne cudi ovoliko emocija zbog pocetka gradnje istocne tribine. Ovo je bez sumnje znacajan dogadjaj za sve nas. I ne bi ga ni u kom smislu trebali problematizirati. Jel vrijeme,jel prioritet,ima li vaznijih stvari,kapacitet tribine,izvodjac,pa cak i rokovi...sve to nije bitno. Uvijek je pravo vrijeme,kad god mozes, uraditi neke stvari u i oko kuce. Po meni to tako treba gledati.
Nema veze sa istokom,ali ni ova prilika nije propustena za nesto sto jako iritira.
Prvo,to je prenaglasen populizam,hvalisanje i samoreklamerstvo...
Drugo,ne propusta se ni jedna prilika,pa ni ova, da se,direktno ili indirektno, baci mrlja na vrijeme,dogadjaje i ljude koji su bili u klubu u proteklih 6,7 godina. Smatram da se na ovaj nacin nepotrebno nanosi steta ugledu kluba i omalovazavaju se postignuti rezultati u ovom periodu. A oni su znacajni. Puna su nam usta price o toma kako smo najveci i najtrofejniji klub u drzavi. I to je cinjenica. Ne trebamo zaboraviti da je haman pola tih trofeja po kojima smo najtrofejniji,osvojeno bas u ovom periodu.
Imamo potpuno apsurdnu situaciju...Sami sebe napadamo i od samih nas se branimo.
Pa i prenaglaseno forsiranje i preuvelicavanje te price o dugovima je indirektno diskreditovanje rezultata u ovom periodu.avlami97 je napisao/la:Boldirani dio mi nije jasan i nisam primjetio da je iko direktno ili indirektno bacio mrlju na pomenuti period. Istina je da je spomenuto da su napravljeni veliki dugovi u periodu od 2003.-2014. godine. Složićemo se da je to istina, a ne mrlja.FKZ1921 je napisao/la:Grbavica je za nas puno vise od stadiona. Ona je nasa istorija,simbol,dom...dio tkiva. Otud ne cudi ovoliko emocija zbog pocetka gradnje istocne tribine. Ovo je bez sumnje znacajan dogadjaj za sve nas. I ne bi ga ni u kom smislu trebali problematizirati. Jel vrijeme,jel prioritet,ima li vaznijih stvari,kapacitet tribine,izvodjac,pa cak i rokovi...sve to nije bitno. Uvijek je pravo vrijeme,kad god mozes, uraditi neke stvari u i oko kuce. Po meni to tako treba gledati.
Nema veze sa istokom,ali ni ova prilika nije propustena za nesto sto jako iritira.
Prvo,to je prenaglasen populizam,hvalisanje i samoreklamerstvo...
Drugo,ne propusta se ni jedna prilika,pa ni ova, da se,direktno ili indirektno, baci mrlja na vrijeme,dogadjaje i ljude koji su bili u klubu u proteklih 6,7 godina. Smatram da se na ovaj nacin nepotrebno nanosi steta ugledu kluba i omalovazavaju se postignuti rezultati u ovom periodu. A oni su znacajni. Puna su nam usta price o toma kako smo najveci i najtrofejniji klub u drzavi. I to je cinjenica. Ne trebamo zaboraviti da je haman pola tih trofeja po kojima smo najtrofejniji,osvojeno bas u ovom periodu.
Imamo potpuno apsurdnu situaciju...Sami sebe napadamo i od samih nas se branimo.