Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 08, 2016 6:34 pm

@barbarez, hahahahha.

Ljudi dragi, nadjite mjeru.. tako nam malo treba, nismo ni svjesni. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

uto nov 08, 2016 6:36 pm

chile je napisao/la:Jedan golem problem kod nas u klubu je slican drzavnom...nema krirltickog razmisljanja, nema opozicije....jbg ili si za ili protiv, tako je i kod navijaca. Ako pokusas skrenuti paznju na nesto sto nije ok iz tvog ugla pljuvac si...ako ukazes na nesto sto je dobro onda si genije legenda i mnogo je onih bez stava koji se prikljucuju coporu.
Jbg klub iz toga treba nekako izaci...rijesiti se kukolja i onih koji samo klimaju glavom. Svi koji su tu trebaju da doprinesu klubu u domenu svog znanja i mogucnosti, a da se pri tome ne petljaju u ono u sto se ne razumiju. Jbg tesko za izvesti ali izvodivo i neophodno.

Sent from my Plavo Sokocalo

bravo majstore....znaci frustirran sam ovim podjelama za Amara,za upravu,protiv Amara....jebote zar niej u interesu da svi rade zajedno i Amar i ova uprava....kod nas uvijek neke podjele ....bas su nas podjelili a mi isto ovce jebote....svako ko moze pomoci nek dodje....boli me kurcina sto kao Amaar i Senad nisu u dobrim odnosima...briga me zeljo a ne oni kao individualci...znaci nek zasukaju rukave izglede i rade za dobrobit kluba a svoje razmirice ostave za kafanul....dosta je vise jebenih podjela izmedju nas ...cak ovdje jedni druge vrijedjamo zbog toga sto su nas podjelili...hocemo konacno mi reci stop i raditi u interesu naseg kluba kojeg volim....koji nam je ***** vise..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

uto nov 08, 2016 6:36 pm

Sta ti je Zeljo ove sezone. Korak naprijed, pa nazad, pa naprijed, pa nazad...

Mada, opravdavam Slavka. Njegova je konacna. Neke je stvari Kostic kasno shvatio.

ChWilla
Kontakt:

uto nov 08, 2016 6:37 pm

analogija s državom je odlična. opozicija postoji ali jedini cilj joj je da zajaše, a ne da bude bolje... :D
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

uto nov 08, 2016 6:41 pm

@barbarez :rofl1: :pljesak:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto nov 08, 2016 6:41 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:
Krips je napisao/la:Najlakše je ubaciti neke nebitne ljude u diskusiju. Pitam zbog čega bi se vjerovalo Petroviću pojedinci spominju Žuju?
Ako je ovo ispravan model i funkcionisanje kluba da tjeramo igrače koje smo doveli prije par mjeseci onda samo naprijed.
A zbog čega ne bi? Kako ćeš ba Mulalića i njega porediti? Ovaj ima trenerskog staža skoro ko Mulalić godina. Evo nek Mulalić malo ispeče zanat pa nek dođe ako napravi nešto u karijeri. Eto ne ide mu loše u CG, pa neće sa na nama učiti.
Ili Oda, drag mi je Oda još od igračkih dana, ali evo isti Oda ako nešto vrijedi nek proba negdje otići makar u okruženje pa da vodi bilo kakvu ekipu. Slavko je dobar trener to je sigurno, sa velikim iskustvom i karijerom koju niti jedan poslijeratni trener sa ovih prostora nije imao niti će imati. To su činjenice. Pustimo čovjeka da radi, a za to je minimlano potrebno godinu i po pa možemo nešto suditi.
Kad je doveden Petrovic,napisao sam da smo dobili dobrog i u fudbalskom smislu, normalnog trenera. I dalje to mislim i treba ga pustiti na miru da radi. Ovo sto se dogadjalo i sto ce se eventualno dogadjati u narednom prelaznom roku,a vezano za promjene u igrackom kadru,nema puno veze s njim.
Ali Slavko Petrovic nije trener sa sjajnom karijerom. Prije Zelje,njegov najveci trenerski uspjeh je kup sa Radnikom. Zeljo mu je najveci klub koji je vodio.Kad rezultatima nadmasi sve one koji su do sada vodili Zelju,moci cemo reci da je trener sa najboljom karijerom na ovim prostorima.
Naši treneri ne mogu da vode drugoligaše u regionu, a ne u Njemačkoj. Kakvi ba trofeji iz naše lige, to su smješne reference.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto nov 08, 2016 6:42 pm

Niko kao larson sa zapada
Željezničar ante portas !

godrina
Kontakt:

uto nov 08, 2016 6:54 pm

joj price lude, volim ba i ja Zelju i to ne bas malo pa mi ne pada na pamet da igram, trckaram po terenu i usput zaradjujem 4-5-6 hiljada mardziola na ovom vaktu
na terenu treba bit 11 igraca koji znaju igrat fudbala, koji ce se trudit da naprave dobar rezultat i koji ce svojim igrama zasluzit da ih raja voli a ne statusima po drustvenim mrezama
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Pinkii
Kontakt:

uto nov 08, 2016 6:57 pm

http://www.klix.ba/sport/nogomet/reprez ... ook+status" target="_blank

Vidi se i Miro na nekim slikama. Samo povreda da ga zaobidje.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

uto nov 08, 2016 6:58 pm

Eno ga u pozadini :pljesak: :zeljeznicar1:

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

uto nov 08, 2016 6:59 pm

@barbarez tražit će oni moju diktaturu :lol:

storm_raider
Kontakt:

uto nov 08, 2016 6:59 pm

Kako mi je prirastao k srcu taj mladic samo...

avlami97
Kontakt:

uto nov 08, 2016 7:00 pm

Od povratka u Želju Jahić je od 15 prvenstvenih utakmica nastupio u 5 odigravši ukupno 295 minuta (Zrinjski D, Čelik G, Krupa D, Mladost DK G i Olimpik D. Dvije pobjede, dva remija i jedan poraz) Od 3 utakmice u kupu nastupio je u jednoj i odigrao 61 minut u pobjedi protiv Goražda na Grbavici 5:1.

U svom obraćanju je pohvalio Upravu i istakao nesuglasice sa trenerom. Nije iznio ništa konkretno. Sanel je još uvijek naš igrač i on je suspendovan od strane TRENERA:

Mislim da je Petrović uočio gdje je greška, a ona je po meni veliki broj igrača (kamaranje) i odmah se po dolasku riješio njih pet (Husić, Bevab, Pozder, Toskas i Halvadžić). Vratio Stanića i Bogičevića. Na posudbi su nam D. Sadiković i D. Hasanović, a posuđen nam je Boccaccini. Došao Zeba.

Po meni možda će još 2-3 igrača biti "višak", možda 1-2 prodati i maksimalno dovesti još 3 igrača. Roster treba svesti na 22-24 igrača i 3 golmana, računajući i mlade igrače koji će biti ili su već priključeni prvom timu.

Prvi sa kojim treba napraviti raskid ugovora je Duraković, jer se na njega očito ne računa niti je do sada bio u bilo kakvim kombinacijama za prvi tim.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Pinkii
Kontakt:

uto nov 08, 2016 7:08 pm

http://reprezentacija.ba/57684-foto-oba ... e-za-grcku#" target="_blank

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 08, 2016 7:10 pm

Mirno spavas li Seyfilidis Konstantine??!!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

uto nov 08, 2016 7:45 pm

Mico ko lutka.. Bravo doktore, samo tako nastavi.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto nov 08, 2016 8:42 pm

Hurmasica je napisao/la:Eno ga u pozadini :pljesak: :zeljeznicar1:

slika
Cak i na fotografijama vidis da je skroman i nenametljiv, ne zeli da se istice u prvim redovima. Bilo je i prije nasih igraca koji bi dobili poziv u repku, ali za Miroslava mi je stvarno posebno drago, kao da sam ja u pitanju. Stvarno bih volio kada bi dobio 10 minuta prilike, iako ja mislim da nema nista od toga, ali i ovo je uspjeh :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Elegant
Kontakt:

uto nov 08, 2016 8:47 pm

Nasa zlatna koka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

1921.ba
Kontakt:

uto nov 08, 2016 8:49 pm

Mića. slika slika slika
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Model1964

uto nov 08, 2016 8:53 pm

Krips je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Krips je napisao/la:Kostić doveo Šečerovića, Lazica... Daj, je li vjeruješ u to? :rofl1:
NA NJEGOVO INSISTIRANJE JE DOVEDEN SECEROVIC TO TACNO ZNAM. REKAO JE DA ZAHIROVIC MU NE TREBA, A DA JE SECEROVIC TIP IGRACA KOJI MU TREBA. LAZIC TAKODJER. HALALITE NA CAPS LOCKU, PODIVLJO TELEFON.
To je laž ali hajmo živjeti u zabludi.
Nije laž.
Poslije raskida sa Željom Kostic mi je potvrdio da je njih dvojicu zapazio prošle sezone. Šečera u živo gledao dva, tri puta, za Lazica nemam pojma :) . Samo je rekao da je Lazica mislio na beka kao alternativu. A kada vec pricam da spomenem nešto i o toj famoznoj autonomiji :lol: .Kostic je imao okvirko cjenik :) , mogao je koga hoce ali u cjenovnom razredu koji mu je dan. Mislim da su ova dvojica bila jeftinija varijanta.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava