Ljudi dragi, nadjite mjeru.. tako nam malo treba, nismo ni svjesni.

chile je napisao/la:Jedan golem problem kod nas u klubu je slican drzavnom...nema krirltickog razmisljanja, nema opozicije....jbg ili si za ili protiv, tako je i kod navijaca. Ako pokusas skrenuti paznju na nesto sto nije ok iz tvog ugla pljuvac si...ako ukazes na nesto sto je dobro onda si genije legenda i mnogo je onih bez stava koji se prikljucuju coporu.
Jbg klub iz toga treba nekako izaci...rijesiti se kukolja i onih koji samo klimaju glavom. Svi koji su tu trebaju da doprinesu klubu u domenu svog znanja i mogucnosti, a da se pri tome ne petljaju u ono u sto se ne razumiju. Jbg tesko za izvesti ali izvodivo i neophodno.
Sent from my Plavo Sokocalo
Naši treneri ne mogu da vode drugoligaše u regionu, a ne u Njemačkoj. Kakvi ba trofeji iz naše lige, to su smješne reference.FKZ1921 je napisao/la:Kad je doveden Petrovic,napisao sam da smo dobili dobrog i u fudbalskom smislu, normalnog trenera. I dalje to mislim i treba ga pustiti na miru da radi. Ovo sto se dogadjalo i sto ce se eventualno dogadjati u narednom prelaznom roku,a vezano za promjene u igrackom kadru,nema puno veze s njim.Rodom s mejtaša je napisao/la:A zbog čega ne bi? Kako ćeš ba Mulalića i njega porediti? Ovaj ima trenerskog staža skoro ko Mulalić godina. Evo nek Mulalić malo ispeče zanat pa nek dođe ako napravi nešto u karijeri. Eto ne ide mu loše u CG, pa neće sa na nama učiti.Krips je napisao/la:Najlakše je ubaciti neke nebitne ljude u diskusiju. Pitam zbog čega bi se vjerovalo Petroviću pojedinci spominju Žuju?
Ako je ovo ispravan model i funkcionisanje kluba da tjeramo igrače koje smo doveli prije par mjeseci onda samo naprijed.
Ili Oda, drag mi je Oda još od igračkih dana, ali evo isti Oda ako nešto vrijedi nek proba negdje otići makar u okruženje pa da vodi bilo kakvu ekipu. Slavko je dobar trener to je sigurno, sa velikim iskustvom i karijerom koju niti jedan poslijeratni trener sa ovih prostora nije imao niti će imati. To su činjenice. Pustimo čovjeka da radi, a za to je minimlano potrebno godinu i po pa možemo nešto suditi.
Ali Slavko Petrovic nije trener sa sjajnom karijerom. Prije Zelje,njegov najveci trenerski uspjeh je kup sa Radnikom. Zeljo mu je najveci klub koji je vodio.Kad rezultatima nadmasi sve one koji su do sada vodili Zelju,moci cemo reci da je trener sa najboljom karijerom na ovim prostorima.
Cak i na fotografijama vidis da je skroman i nenametljiv, ne zeli da se istice u prvim redovima. Bilo je i prije nasih igraca koji bi dobili poziv u repku, ali za Miroslava mi je stvarno posebno drago, kao da sam ja u pitanju. Stvarno bih volio kada bi dobio 10 minuta prilike, iako ja mislim da nema nista od toga, ali i ovo je uspjehHurmasica je napisao/la:Eno ga u pozadini![]()
![]()
Nije laž.Krips je napisao/la:To je laž ali hajmo živjeti u zabludi.Minjore je napisao/la:NA NJEGOVO INSISTIRANJE JE DOVEDEN SECEROVIC TO TACNO ZNAM. REKAO JE DA ZAHIROVIC MU NE TREBA, A DA JE SECEROVIC TIP IGRACA KOJI MU TREBA. LAZIC TAKODJER. HALALITE NA CAPS LOCKU, PODIVLJO TELEFON.Krips je napisao/la:Kostić doveo Šečerovića, Lazica... Daj, je li vjeruješ u to?