ned okt 23, 2016 1:24 pm
Eh nakon sto sam pregledao snimak utakmice i ovaj pregled od kolege @1921.ba, hladnije glave mogu komentar dati. Drago mi je sto je Ivan napokon poceo raditi sto je radio i prije. Vrsi konstantan pritisak na protivnicku odbranu i opet je tu na loptama. Za Micu ne treba trositi ni rijeci niti bilo sta drugo. MAJSTOR.
Brine me Blagojevic. Konstantno carini loptu, sinoc je 2 100% sanse upropastio tako sto je napravio potez viska. Mora to bolje Blagoje. Stoperi su prica za sebe, al eto, imas to sto imas i bori se s tim. Bekovi sasvim solidno.
Ide Gorazde pa Siroki. U gorazu ce vjerovatno izaci sastav slican kao prvoj utakmici s tim da ocekujem postavu : Fejzic, Stevanovic, Bogicevic, Osmankovic, Besirovic, Secerovic, Bekric, Beganovic, Lazic, Zeric i NIkolic. Mozda i jos koji mladji dobije sansu. Nadam se ponovnoj pobjedi makar minimalnoj zbog morala u ekipi. Sto se Sirokog tice, mozda cu biti previse skeptican, ali mislim da nam je ovo utakmica sezone. Bice tesko dole, pogotovo jer znamo da je sada Siroki ostao sam protiv svih, te da nemaju vise Jelica i da ih kanton mnogo, mnogo manje podrzava nego druge klubove iz Hercegovine.
SVI U GORAZDE, SVI U SIROKI !