Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 20, 2016 9:35 am

Ma normalno da je izmisljotina. Eto sigurno je onaj status natjerao Slavka da Bekrica stavi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

čet okt 20, 2016 9:41 am

Igrat ce ko zasluzi..Slavko najbolje zna,samo trebate slusati sta govori u izjavama i nista ne morate pitati..Izmedju ostalog Tuce sinoc vrlo dobar,s tim sto je u par navrata imao onih svojih zakasnjelih reakcija..Ali jbg ipak je igrao protiv Goražda..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet okt 20, 2016 9:43 am

Ja mu nisam ni aplaudirao ni zvizdao.. Razumijem njegovu tuzbu.. Svako ima pravo da stiti svoje interese i svoja prava.. Ono preko cega mu ja ne mogu preci je nacin na koji je sve odradio.. Sazvati pres konferenciju u pitarskim prostorijama zajedno sa stoperom ekipe sa kojom igramo za par dana je po meni za batina a ne za zvizduka.. I to sve odraditi u dosta delikatnom momentu kada je klub bio pod raznoraznim pritiscima.. Tuzili su mnogi ali Jadranko je napravio presedan koji je po meni dusmanluk.. Od mene takvi ljudi nikad nece imati podrsku pa taman da je najbolji stoper u ligi..

Sa igracke strane razumijem Slavku i njegov potez da ga vrati.. Kakav god da je, igracki je trenutno puno bolji od Jahica koji izgleda kao da ga je voz pregazio i trenutno nije ni za sta a ne za ozbiljan fudbal.. Osmankovicu se iz nekog razloga ne vjeruje tako da je Bogicevic opcija koja je, manje vise, bila pod moranje..

Ono sto meni nije jasno je status Bokacinija.. Prema rijecima mnogih Slavko ga ne gotivi i po svemu sudeci bice tu do zime.. Neki isticu njegove igre ka razlog Slavkinog nezadovoljstva a neki kazu kako Slavko ne voli igrace koji su na posudbi.. Po meni je Bokacini vise nego solidan stoper al opet to je samo moje laicko gledanje..

p.s. Zera mora dobijati minute.. Momak ih zasluzuje.. Po meni je i u derbiju, s obzirom na stanje na terenu, mogao dobiti 15ak minuta..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Jaozinho22

čet okt 20, 2016 9:58 am

Zera majstaa,igrač koji jednim potezom može izbaciti čitavu odbranu...ko je gledao zadnju utakmicu juniora zna o čemu pričam. Sinisa Stevanovic igrač utakmice,Ćelavi na slatkim mukama...Secerovic i Lazic nit smrde nit mirisu...Secerovic malo jača fizički verzija od Dine Hasanovica,Lazic onako solidan kasni dosta u predaji ili je izgubi ali ima ludu sreću da ga zabije uvijek.. :D za klupe dobar za nesto vise teško,realno. Fejzic bez posla,Nikolić stigao Argelinija a igrao duplo manje. Otprilike to jr to od ovih sto su manje igrali...izuzev Sinise koji je bio top... Hiros majstaa zna je u dušu al u glavi poremećen ako se dozove bit će od njega igrač.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

storm_raider
Kontakt:

čet okt 20, 2016 10:04 am

Ne znam, ja Lazicu bas vjerujem. Mislim da moze od njega biti odlicno krilo, jer fizicke predispozicije ima. Hiros je majstor, kako decko samo valja loptu....

ChWilla
Kontakt:

čet okt 20, 2016 10:05 am

stanić vala odličan, osim onoga kad se kod 1-1 ubacio iza odbrane i dodao loptu golmanu koji je već pao...ono mi ne bi jasno, kako god da je pucao ušla bi.
gradi željo boli te *****

vrbanjusa
Kontakt:

čet okt 20, 2016 10:35 am

Dakle da rezimiramo. Slavko Petrović je došao u klub 23.8.2016. Skoro 2 mjeseca je trener Želje. Igrali smo protiv Čelika u Zenici (iako nije sjedio na klupi) 1:1 (primili gol iz penala), Krupe na Grbavici 2:1 (primili gol iz penala), Mladosti u Kaknju 0:0, Metalega na Grbavici 2:1 (primili gol iz igre), Radnika u Bijeljni 2:1 (primili gol iz penala), Sarajeva na Koševu 0:0. U kupu smo dobili Brotnjo 7:0 i Goražde 5:1 (primili gol iz penala). U prvenstvu osvojili 12 bodova i prošli 2 kola kupa. Gol razlika 7:4 (Kup 12:1). Ono što statistika ne vidi da se igra poboljšala i to drastično. Bez obzira što Petrović nije selektirao ekipu niti pripremao ekipu uspjeli smo se malo izdići na tabeli (iako je to daleko, daleko od onog što mi priželjkujemo). Sve ovo govori da je konačno napravljen pravi potez u sportskom djelu kluba.
Za ove kritičare odmah da kažem da smo konstatovali da su odluke u sportskom segmentu bile katastrofalne.

I onda nakon svega gore navedenog se zapitam zbog čega neki pljuju, rovare, lažu, podmeću. Baš sad kad smo se koliko toliko stabilizovali na tom sportskom planu. A to im je bio najjači argument. Nije sjajno ali je bolje nego prije 2 mjeseca ili prije 6 mjeseci. Nije sjajno ali idemo ka tome.
Eh sad, zašto se sve jače pljuje i podmeće, iznose laži i koriste se razne spletke? Pišu se najgnusnije laži da bi se što više ocrnili ljudi koji su trenutno u klubu. Samo je pitanje zašto i ko pokreće te priče?
21 10 4

Petrović Slavko

teteac8684
Kontakt:

čet okt 20, 2016 10:37 am

Stanić jučer odličan, jedan od najboljih...

Tavas1921
Kontakt:

čet okt 20, 2016 10:38 am

Bogicevic po meni nije nista losiji stoper od Ace, stavise ulijeva vise sigurnosti. Kosoric cesto voli ispast ili zaletit se, Bogicevic iako je sporiji bolje se postavlja. On je igrac Zelje i glupost je da mu se zvizdi, svi koji to rade ne gledaju situaciju realno i oni su u zabludi da svi koji su ikad igrali u Zelji vole klub kao mi navijaci i da bi trebali da poklanjaju na hiljade maraka klubu. Ne budite smijesni!

pile87
Kontakt:

čet okt 20, 2016 10:39 am

Ne znam cemu rasprava pa Gorazde nije mjerilo nicega. Mene nije niko odusevio osim sto vec znam da ce Miro odigrati dobro. Strah u odbrani nakon primljenog gola panika od petnaest minuta, lose trcimo polukontru. Mene od svega vise raduje gol Zerica.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet okt 20, 2016 10:49 am

GoodisonPark je napisao/la:5 različitih strijelaca a dva asistenta, bilo je večeras finih lopti prema naprijed. Bez obzira na neke greške svi su se u vrlo kratkom roku potrudili da zatvore protivnika i poprave situaciju. Mora se biti zadovoljan sa ovim večeras, Hiroš kod njih najbolji, zasluženi aplauzi kad je izlazio ;)

Bekrija kapitenski :karanje:

Siniša igrač utakmice :palacgore:
Je li Hiroš onaj što u drugom poluvremenu namelja našu trojicu i date perfektnu loptu naprijed?

dell21
Kontakt:

čet okt 20, 2016 10:58 am

Da nam je kako ubrzati kontre i polukontre. Transofrmacija ide sporo a predaje lopte i tajming losi. Potez viska uvijek postoji kod bekrica i blagojevica samo kod radinovica to brze ide. Kontru moramo vjezbati kao sto bi jedan rekao sredina daje loptu na krilo krilo u sesnaest i eto gola hahhha.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet okt 20, 2016 11:04 am

Neka Slavko brani Jadranka do mile volje jer on kao trener mora da gleda ekipu bez emocija ali ja ne mogu. Slavko je tu par mjeseci i nezna se do kada a ja od rođenja do smrti i to mi daje prava da zviždim smradu koji je plitak u glavi i kojeg su (ne)ljudi iskoristili da naprave pritisak na naš klub. Nebi bio prvi koji je sudski tražio svoja prava, neki su imali obraza i to uradili dostojanstveno pa su i dan danas toplo dočekani na stadionu a neki su sami sebi guzicom zatvorili vrata.
イビチャ・オシム

MU'MIN T.M.
Kontakt:

čet okt 20, 2016 11:09 am

Imali gdje da se vidi "penal" za Goražde ?

Pinkii
Kontakt:

čet okt 20, 2016 11:09 am

http://m.gg.ba/bh_fudbal/trener ... zna/210908

SAVEZ NAPOLJE!

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

čet okt 20, 2016 11:13 am

Kaznice Slavka jer je kritikovao sudjenje izgleda.

GoodisonPark
Kontakt:

čet okt 20, 2016 11:15 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:5 različitih strijelaca a dva asistenta, bilo je večeras finih lopti prema naprijed. Bez obzira na neke greške svi su se u vrlo kratkom roku potrudili da zatvore protivnika i poprave situaciju. Mora se biti zadovoljan sa ovim večeras, Hiroš kod njih najbolji, zasluženi aplauzi kad je izlazio ;)

Bekrija kapitenski :karanje:

Siniša igrač utakmice :palacgore:
Je li Hiroš onaj što u drugom poluvremenu namelja našu trojicu i date perfektnu loptu naprijed?
Jeste vidi se da momak zna, baš odskače igrom od ostalih, 2 broj nosio.

Inače goraždaci posle izjednačenja zadali neki presing ali su brzo ispuhali. Kako je Bekrić gurnu kroz noge lucidno i dade Žeri da se upiše :palacgore:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet okt 20, 2016 11:18 am

Pinkii je napisao/la:http://m.****.ba/bh_fudbal/trenera-zeljeznicara-ocekuje-kazna/210908

SAVEZ NAPOLJE!

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
joj govana i saveza... pa imaju li oni imalo mozga tamo? 3 od 4 penala nisu postojala, a oni se sad kao kurce nad nama, jer slavko komentarise tu nepravdu... smijesno... ma goni ih
100/94/37/34 - i to je to!

nikson
Kontakt:

čet okt 20, 2016 11:19 am

Od mene Bogicevic nikad nece dobiti aplauz, taman kad bi nam ligu prvaka donio..jedno je stititi interes a jedno stititi na nacin na koji je on..I za ove sto kazu da je dobar...sinoc 3 pasa pogresna totalno i mogucnost polukontre za Gorazde...sreca pa je Gorazde ...I jebi se Slavko i ti i tvoja konstatacija za Bogicevica....ti ces biti tu i otici, on ce biti tu i otici, a mi ostajemo do kraja...I bas iz tog rqzloga svaku utakmicu cu biti protiv njega!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Tryg
Kontakt:

čet okt 20, 2016 11:21 am

NEKA KAZNE! Pa dokle vise, mora neko stati ovom u kraj.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava