@jovan
Gdje se necu sjecati Vugdalica, ostao mi je u lijepom sjecanju, odlican igrac. Ako se ne varam, to je sin od Sabahudina Vugdalica. I da, bio je na Otoci, dao je i intervju za neki portal, to sam dobro upratio.
Ovo sto se prica za Pecu, Obradovica, je veoma dobro. To su igraci koji bi pojacali ekipu i takvi su uvijek dobrodosli. Bit ce dolazaka na zimu, vjerovatno 5 igraca, ali i to je napredak, iako ce sigurno biti i odlazaka, ali boze moj, ne mozemo odmah smanjiti na 3 dolaska i 3 odlaska. Samo neka ostane tu vecina ekipe, jer tako se to gradi, a hoce, ima tu opet potencijala. Obradovic je odlican napadac, svidja mi se kako igra. Dobro se gradi, ali nije klasicni sidras. Ne libi se sutati iz teskih pozicija i lijeovm i desnom, poprilicno je brz i agilan. Za Pecu nema sta govoriti, znamo svi kakav je. Ako dodje, stvarno odlicno, ako ne, ja bih zaganjao Lelica. Odradit ce dobro Slavko prelazni rok.
Ja bih Miri veceras dao poluvrijeme, ne bih ga umarao puno. Ako Olimpic bude jos sa juniorima izasao protiv nas, ali msm da je to malo vjerovatno, onda ce to biti maciji kasalj. Svejedno, pripaziti se za tu utakmicu. Danas ovo odraditi fino, prognoziram 3-0.