Vidio sam da se još ljudi učlanilo, plus ove počasne članske kartice, ali neki okviran broj bi trebao biti taj koji sam napisao, bar pretpostavljam da je tako. Nego, neki minimum učlanjenih članova u jednom klubu treba da iznosi nešto malo ispod jednog procenta stanovništva grada iz kojeg klub dolazi. Tako je bar standard u klubovima koji imaju ovaj model članstva. U našem slučaju, ako uzmemo u obzir da četiri općine imaju otprilike 400.000 stanovnika (wikipedija), neki minimum bi trebao biti 3500-4000. Mislim da smo na veoma dobrom putu i da je za sezonu ili dvije to dostižno.Grbavica je napisao/la:To je prije početka radova na stadionu. Još ljudi se u članilo nakon toga. Bilo bi lijepo kad bi se mogao na zvaničnoj stranici staviti "brojač" članova, da u svakom trenutku možemo vidjeti koliko članova imamo.ceze je napisao/la:53 000 KM je prihod od članskih, što izađe na nekih 2600 članova.Grbavica je napisao/la:Zna li se na kojem smo broju što se tiče članova? @fanzi?
Mozemol se sta organizovat da to platimo.taj paket od 90 danaLARSSON je napisao/la:MojaTV web 30dana 20KM. 90 dana 45KM
Sad sam nasao kod njih, placanje karticom
struja je napisao/la:Mozemol se sta organizovat da to platimo.taj paket od 90 danaLARSSON je napisao/la:MojaTV web 30dana 20KM. 90 dana 45KM
Sad sam nasao kod njih, placanje karticom
Moze.. ali evo ruku dajem da ce se nacija sjebati kad vidi nasu brojku u mostaru..vrbanjusa je napisao/la:Moze li nas biti 7000 protiv Mladosti?
Ja kako znam ide nas 5 buseva dakle oko 250, a kombije i auta vracaju..Minjore je napisao/la:Moze.. ali evo ruku dajem da ce se nacija sjebati kad vidi nasu brojku u mostaru..vrbanjusa je napisao/la:Moze li nas biti 7000 protiv Mladosti?
Peta autobusa ide, auta i kombije vraca polcija tako da tesko.delinjo je napisao/la:u Mostaru ce nas biti najmanje 2 milje izgleda....koga god pitam ide u mostar![]()
Nema šanse ni pola od toga. 5 buseva i raje koja će neorganizovano ići autima ko fol u Mostar i to je to, 5-6 glava. Sve preko toga je senzacija.delinjo je napisao/la:u Mostaru ce nas biti najmanje 2 milje izgleda....koga god pitam ide u mostar![]()
Dobra poenta, nisam na to mislio. Ali opet, neki minimum u, hajmo reći, europskim okvirima, bi trebao biti između 3.500 i 4.000, sve iznad toga je bonus, mada sam ja i sad zadovoljan ovom cifrom od blizu 3.000, nije to baš zanemarivo.Rodom s mejtaša je napisao/la:@ceze
Nisu naši članovi samo iz Sarajeva. Znaš dobro da niko nema ni blizu navijača van matičnog grada kao Željo. Zato je 3 milje još uvijek premalo. Ako se klub nastavi razvijati u svim segmentima kao što je počeo ne sumnjam da će se broj aktivnih članova udvostručiti.
250-300 to je to, nece pustati kombije i auta, mada ipak mislim da oni koji krenu da ce proci al svejedno to ce biti oko 300 ljudi sto je i dobra brojka..Rodom s mejtaša je napisao/la:Nema šanse ni pola od toga. 5 buseva i raje koja će neorganizovano ići autima ko fol u Mostar i to je to, 5-6 glava. Sve preko toga je senzacija.delinjo je napisao/la:u Mostaru ce nas biti najmanje 2 milje izgleda....koga god pitam ide u mostar![]()
Oko 3020 ima clanova trenutno.ceze je napisao/la:Dobra poenta, nisam na to mislio. Ali opet, neki minimum u, hajmo reći, europskim okvirima, bi trebao biti između 3.500 i 4.000, sve iznad toga je bonus, mada sam ja i sad zadovoljan ovom cifrom od blizu 3.000, nije to baš zanemarivo.Rodom s mejtaša je napisao/la:@ceze
Nisu naši članovi samo iz Sarajeva. Znaš dobro da niko nema ni blizu navijača van matičnog grada kao Željo. Zato je 3 milje još uvijek premalo. Ako se klub nastavi razvijati u svim segmentima kao što je počeo ne sumnjam da će se broj aktivnih članova udvostručiti.
ja svake godine idem sa autom i nikada nisam imao problema,ne znam sto bi ove vracali ??cikazubo je napisao/la:250-300 to je to, nece pustati kombije i auta, mada ipak mislim da oni koji krenu da ce proci al svejedno to ce biti oko 300 ljudi sto je i dobra brojka..Rodom s mejtaša je napisao/la:Nema šanse ni pola od toga. 5 buseva i raje koja će neorganizovano ići autima ko fol u Mostar i to je to, 5-6 glava. Sve preko toga je senzacija.delinjo je napisao/la:u Mostaru ce nas biti najmanje 2 milje izgleda....koga god pitam ide u mostar![]()
Da je svako ko je bio na utakmici sa Širokim imao i člansku ja bih bio zadovoljan. Dajte ba ljudi nemojte se zadovoljavati malim stvarima, kakve 3 milje članova za klub kakav je Željo? Ispod 10 milja je slabo, obzirom na renome i historiju kluba.storm_raider je napisao/la:Oko 3020 ima clanova trenutno.ceze je napisao/la:Dobra poenta, nisam na to mislio. Ali opet, neki minimum u, hajmo reći, europskim okvirima, bi trebao biti između 3.500 i 4.000, sve iznad toga je bonus, mada sam ja i sad zadovoljan ovom cifrom od blizu 3.000, nije to baš zanemarivo.Rodom s mejtaša je napisao/la:@ceze