Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 29, 2016 11:00 pm

Pa ne mozemo grmit kad ne dolazi raja :D

salle86
Kontakt:

čet sep 29, 2016 11:05 pm

nija da raja ne dolazi već i ovo što dođe, nekih 20% navija
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

rodrigo87
Kontakt:

čet sep 29, 2016 11:10 pm

salle86 je napisao/la:nija da raja ne dolazi već i ovo što dođe, nekih 20% navija
Pa ne zele prici jer je "tanak kop". Da dodje pun jug, onda se napravi fina atmosfera, pa je svakome zanimljivo navijanje.

Plava Porodica
Kontakt:

čet sep 29, 2016 11:11 pm

salle86 je napisao/la:nija da raja ne dolazi već i ovo što dođe, nekih 20% navija
Vala u zadnje vrijeme, tacnije ovu polusezonu,kop cini pola B i pola C sektora + stepenice.Brojka za sve nas porazavajuca, ali rezultati su bili jos vise porazavajuci, suma sumarum tu su ostali samo mi koji smo zaglibili(mislim uopsteno na posjecenost).
Dobijemo sad Bjeljince, u lavoru uz neki X ali uz dobru igru,garantujem da bi protiv Olimpica bilo 7k+.Evo ruku u vatru stavljam.
A sto se tice kopa, koliko god da nas je bilo, svi navijaju..Stojim u centralnom dijelu,tako da znam vjeruj mi :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

čet sep 29, 2016 11:13 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Vala u zadnje vrijeme, tacnije ovu polusezonu,kop cini pola B i pola C sektora + stepenice.Brojka za sve nas porazavajuca, ali rezultati su bili jos vise porazavajuci, suma sumarum tu su ostali samo mi koji smo zaglibili(mislim uopsteno na posjecenost).
Dobijemo sad Bjeljince, u lavoru uz neki X ali uz dobru igru,garantujem da bi protiv Olimpica bilo 7k+.Evo ruku u vatru stavljam.
A sto se tice kopa, koliko god da nas je bilo, svi navijaju..Stojim u centralnom dijelu,tako da znam vjeruj mi :D
nije općenito problem posjeta već navijanje
nekako je svima mrsko
znam se i ja primaći kopu, malo navijati
ali ko bekrić, nemam snage za cijelih 90 minuta (jbg i godinama smo tu negdje :) )
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Jaozinho22

čet sep 29, 2016 11:15 pm

rodrigo87 je napisao/la:
Pa ne zele prici jer je "tanak kop". Da dodje pun jug, onda se napravi fina atmosfera, pa je svakome zanimljivo navijanje.
Meni vala prošle sezone protiv Rudara i Borca najveća špica bila a nije bilo nesta extra popunjeno...Protiv Borca doduše bolje nego protiv Rudara al eto...Sigurno bolje i tecnije navijanje nego recimo na derbijima.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

čet sep 29, 2016 11:17 pm

Ma Borac je bio posebna prica.Ja odavno ne pamtim nesto onako.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

čet sep 29, 2016 11:20 pm

I sad protiv Metalegea po meni je bilo navijanje dobro. Svaka cast momcima u kopu, koliko god da ih je bilo, ali cijelo vrijeme navijanje i bas fino selektovane pjesme.
Mozda je i do mene sto sam se zazelio bio Grbavice, ali svaka cast.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet sep 29, 2016 11:23 pm

kad uzmemo radnik 0-3 i onda razderemo komsije na kosevu, nece nas niko zaustaviti... ocekujem 10.000 protiv olimpika
100/94/37/34 - i to je to!

rodrigo87
Kontakt:

čet sep 29, 2016 11:34 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
Meni vala prošle sezone protiv Rudara i Borca najveća špica bila a nije bilo nesta extra popunjeno...Protiv Borca doduše bolje nego protiv Rudara al eto...Sigurno bolje i tecnije navijanje nego recimo na derbijima.
Ne kazem da nije. Licno, meni se svidja kad je 500 ljudi u kopu max, jer uvijek napravimo spicu, raja ne brza, prati se bubanj, nema dvoglasa itd., ali drugacije je igracima kada zagrmi bar na 5 minuta 3000 ljudi. To zelim da kazem. Protiv Rudara smo zakucali na kraju, pola sata poslije tekme :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

shzna
Kontakt:

čet sep 29, 2016 11:58 pm

Treba malo repertoar pjesama osvježiti, početi furati malo starije pjesme, smori raju što se uvijek vrte iste pjesme. Trebamo mi koji smo stalno u kopu raditi na tome da stalno pravimo ludnicu, a to privuče raju sa strane, jer znam jednu tekmu da sam sjeo sa strane da gledam, a kada sam pogledao u Kop na pjesmu "Šalalala" morao sam prići.
1987

Okolele
Kontakt:

pet sep 30, 2016 12:02 am

Pjesme sa puno teksta uz los ritam nikad nece napraviti atmosferu a mi takvih hejbet imamo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

pet sep 30, 2016 12:05 am

Ne znam na koju fintu, ali jedina zelja trenutno su mi 3 boda iz Bijeljine.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Plavi orkestar
Kontakt:

pet sep 30, 2016 12:06 am

shzna je napisao/la:Treba malo repertoar pjesama osvježiti, početi furati malo starije pjesme, smori raju što se uvijek vrte iste pjesme. Trebamo mi koji smo stalno u kopu raditi na tome da stalno pravimo ludnicu, a to privuče raju sa strane, jer znam jednu tekmu da sam sjeo sa strane da gledam, a kada sam pogledao u Kop na pjesmu "Šalalala" morao sam prići.
U pravu si.U zadnje vrijeme navijane izgleda kao da to raja samo radi reda otaljava.Bez ikakve energije i zustrine a sve je do repertoara.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

pet sep 30, 2016 12:08 am

Nešto sam siguran u tri boda ito glat.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Okolele
Kontakt:

pet sep 30, 2016 12:13 am

Na ovaj ritam nesta sklepati da grmi..

[video]https://www.youtube.com/watch?v=kvVGkaz45SM[/video]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cala
Kontakt:

pet sep 30, 2016 12:18 am

salle86 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=jkLNnom06AY[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=MnrQfT9c1UY[/video]

e kad opet ovako budemo grmili ne samo sa juga već sa komplet stadiona, neće me biti strah ni da bajern gostuje
Ove tekme sa Borcem cu se sjecat do kraja zivota. Ja mislim da bolje atmosfere na Grbavici nije bilo u zadnjih 10 godina najmanje. Dosta raje je otislo sa tribine nakon nemilih dogadjaja, treba imati razumjevanja. Ovo sad je super s obzirom kako je moglo zavrsiti. Jos uvijek se nije skroz stalo na noge.

shzna
Kontakt:

pet sep 30, 2016 12:19 am

A na kraju krajeva, uprkos tome što se ne koriste, ima finih, lijepo sklepanih pjesama ali to je problem u raji koja ne zna da pjeva da se uživi, yebi ga, opuca ih adrenalin samo kad treba nekom majku yebat.
1987

Okolele
Kontakt:

pet sep 30, 2016 12:25 am

shzna je napisao/la:A na kraju krajeva, uprkos tome što se ne koriste, ima finih, lijepo sklepanih pjesama ali to je problem u raji koja ne zna da pjeva da se uživi, yebi ga, opuca ih adrenalin samo kad treba nekom majku yebat.
Al nema mi nista gore nego kad se pocne pjevati ona pjesma na Macbethov ritam pa kad dodje onaj dio kad se razvuce ono "pjesmeee".. I onda neko ocekuje od te pjesme da se napravi neka atmosfera na tribini..Pa dok je jednom otpjevas dosadi ti a ne 5-6 puta koliko je ponavljaju..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u pet sep 30, 2016 12:26 am, ukupno mijenjano 1 put.

shzna
Kontakt:

pet sep 30, 2016 12:26 am

Ma šuti, meni je mrska ta pjesma iz razloga što vazda izgubimo, kad god je pjevamo. :lol:
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

Prijava