Pa ne zele prici jer je "tanak kop". Da dodje pun jug, onda se napravi fina atmosfera, pa je svakome zanimljivo navijanje.salle86 je napisao/la:nija da raja ne dolazi već i ovo što dođe, nekih 20% navija
Vala u zadnje vrijeme, tacnije ovu polusezonu,kop cini pola B i pola C sektora + stepenice.Brojka za sve nas porazavajuca, ali rezultati su bili jos vise porazavajuci, suma sumarum tu su ostali samo mi koji smo zaglibili(mislim uopsteno na posjecenost).salle86 je napisao/la:nija da raja ne dolazi već i ovo što dođe, nekih 20% navija
nije općenito problem posjeta već navijanjePlava Porodica je napisao/la:Vala u zadnje vrijeme, tacnije ovu polusezonu,kop cini pola B i pola C sektora + stepenice.Brojka za sve nas porazavajuca, ali rezultati su bili jos vise porazavajuci, suma sumarum tu su ostali samo mi koji smo zaglibili(mislim uopsteno na posjecenost).salle86 je napisao/la:nija da raja ne dolazi već i ovo što dođe, nekih 20% navija
Dobijemo sad Bjeljince, u lavoru uz neki X ali uz dobru igru,garantujem da bi protiv Olimpica bilo 7k+.Evo ruku u vatru stavljam.
A sto se tice kopa, koliko god da nas je bilo, svi navijaju..Stojim u centralnom dijelu,tako da znam vjeruj mi
Meni vala prošle sezone protiv Rudara i Borca najveća špica bila a nije bilo nesta extra popunjeno...Protiv Borca doduše bolje nego protiv Rudara al eto...Sigurno bolje i tecnije navijanje nego recimo na derbijima.rodrigo87 je napisao/la:Pa ne zele prici jer je "tanak kop". Da dodje pun jug, onda se napravi fina atmosfera, pa je svakome zanimljivo navijanje.salle86 je napisao/la:nija da raja ne dolazi već i ovo što dođe, nekih 20% navija
Ne kazem da nije. Licno, meni se svidja kad je 500 ljudi u kopu max, jer uvijek napravimo spicu, raja ne brza, prati se bubanj, nema dvoglasa itd., ali drugacije je igracima kada zagrmi bar na 5 minuta 3000 ljudi. To zelim da kazem. Protiv Rudara smo zakucali na kraju, pola sata poslije tekmeJaozinho22 je napisao/la:Meni vala prošle sezone protiv Rudara i Borca najveća špica bila a nije bilo nesta extra popunjeno...Protiv Borca doduše bolje nego protiv Rudara al eto...Sigurno bolje i tecnije navijanje nego recimo na derbijima.rodrigo87 je napisao/la:Pa ne zele prici jer je "tanak kop". Da dodje pun jug, onda se napravi fina atmosfera, pa je svakome zanimljivo navijanje.salle86 je napisao/la:nija da raja ne dolazi već i ovo što dođe, nekih 20% navija
U pravu si.U zadnje vrijeme navijane izgleda kao da to raja samo radi reda otaljava.Bez ikakve energije i zustrine a sve je do repertoara.shzna je napisao/la:Treba malo repertoar pjesama osvježiti, početi furati malo starije pjesme, smori raju što se uvijek vrte iste pjesme. Trebamo mi koji smo stalno u kopu raditi na tome da stalno pravimo ludnicu, a to privuče raju sa strane, jer znam jednu tekmu da sam sjeo sa strane da gledam, a kada sam pogledao u Kop na pjesmu "Šalalala" morao sam prići.
Ove tekme sa Borcem cu se sjecat do kraja zivota. Ja mislim da bolje atmosfere na Grbavici nije bilo u zadnjih 10 godina najmanje. Dosta raje je otislo sa tribine nakon nemilih dogadjaja, treba imati razumjevanja. Ovo sad je super s obzirom kako je moglo zavrsiti. Jos uvijek se nije skroz stalo na noge.salle86 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=jkLNnom06AY[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=MnrQfT9c1UY[/video]
e kad opet ovako budemo grmili ne samo sa juga već sa komplet stadiona, neće me biti strah ni da bajern gostuje
Al nema mi nista gore nego kad se pocne pjevati ona pjesma na Macbethov ritam pa kad dodje onaj dio kad se razvuce ono "pjesmeee".. I onda neko ocekuje od te pjesme da se napravi neka atmosfera na tribini..Pa dok je jednom otpjevas dosadi ti a ne 5-6 puta koliko je ponavljaju..shzna je napisao/la:A na kraju krajeva, uprkos tome što se ne koriste, ima finih, lijepo sklepanih pjesama ali to je problem u raji koja ne zna da pjeva da se uživi, yebi ga, opuca ih adrenalin samo kad treba nekom majku yebat.