Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 15, 2016 5:52 pm

Bjelica na našim mečevima, i koliko žutih nama daje

11 mečeva - 4 pobjede 3 remija 4 poraza - 29 žutih ( jednom drugi žuti = crveni )

SirAlexFerguson
Kontakt:

čet sep 15, 2016 5:54 pm

Veteran je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kako bi bilo dobro uzeti Mladost, valjda imaju snage i pameti da se to ostvari.
Oni su drugi i tri bobe nam bježe....valjda smo svjesni koliko nam je važna ova utakmica. Doduše Bjelica je tu, pa ne ulijeva neki preveliki optimizam...
Kako god biće nas lijepa cifra u Kaknju, mogla bi dobra tekma biti. po izjavi Mrvice on bi i sa bodom bio zadovoljan čini mi se....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Bože dragi kako je ova Grbavica lijepa, a bit ce jos i ljepsa! :zeljeznicar1:

Sto se tice Mladosti, ako bude sve regulare mislim da je red da izgube prvi put ove sezone. Blizak sam sa njihovim ponajboljim igracem i on veli da misli da gube ali da ce se spremiti maksimalno, premije ce neke biti tako da ce ih i to naspanovati. Malo ih je uzdrmalo sto ih Ibro vjeroatno zimus napusta, voli Velež i hoce tamo, pa ko zna vidjecemo. Sve u svemu bez puno mudrovanja, trebali bi ostati ne porazeni, ali ja vjeruejm u 3 bobe. Pozdrav
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

LARSSON
Kontakt:

čet sep 15, 2016 5:56 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:

Sto se tice Mladosti, ako bude sve regulare mislim da je red da izgube prvi put ove sezone. Blizak sam sa njihovim ponajboljim igracem i on veli da misli da gube ali da ce se spremiti maksimalno, premije ce neke biti tako da ce ih i to naspanovati. Malo ih je uzdrmalo sto ih Ibro vjeroatno zimus napusta, voli Velež i hoce tamo, pa ko zna vidjecemo. Sve u svemu bez puno mudrovanja, trebali bi ostati ne porazeni, ali ja vjeruejm u 3 bobe. Pozdrav
pitaj koliko repa

SirAlexFerguson
Kontakt:

čet sep 15, 2016 6:02 pm

LARS1921 je napisao/la:

pitaj koliko repa
Ne mozemo mi dati koliko Bjelica moze za*ebati :lol:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet sep 15, 2016 6:12 pm

Zanimljive teme u OBN-ovom Finalu

http://sport1.ba/obn-finale-o-desavanji ... zentacije/" target="_blank
Željezničar ante portas !

Vrag

čet sep 15, 2016 6:15 pm

fk1921 je napisao/la:Uredu to grbavica, ja sam mislio da covjek misli na celicnu kontrukciju ko na zapadu :D znam da cemo na takav nacin izgraditi istocnu tribinu aBd
Nisam lud jbt

sofronije
Kontakt:

čet sep 15, 2016 6:19 pm

Malo sam pricao sa momcima koji poznaju B. Šehića, svi govore pozitivno o njemu i vjeruju da bi trebao biti u buducnosti dobar igrac.Ima li neko da ga je gledao?

godrina
Kontakt:

čet sep 15, 2016 6:37 pm

vala ako mislimo nesto napravit ove sezone mladost se treba i mora dobit...ma dzaba im sto nisu gubili folovi golovi, jednostavno ako zelimo ici naprijed, ako zelimo evropu i borbu za neki trofej mladost se dobit mora.. i to bez ikakvih izgovora ni bjelica, ni teren ma nista ne smije biti razlog
ja jos vjerujem u ove momke, u slavka i vise tako da nema zime :D
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Plava Porodica
Kontakt:

čet sep 15, 2016 7:26 pm

Posto dosta navijaca Mladosti navija za Zelju od vecih klubova, taman da mi dobijemo, oni se nece lose osjecat, lokalni klub im je siguran, a mi bi se digli.Svi na kraju sretni i zadovoljni.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

čet sep 15, 2016 7:51 pm

Kaze Tica da nam omladinske selekcije do sada nisu igrale istu formaciju kao prvi tim.
Spominje od noviteta uvođenje iste formacije,stalni razgovori i sastanci trenera omladinaca s Petrovićem te da je svaka kategorija dobila još jednog trenera i da ih vode dvojica ljudi a do sad je praksa bila da to bude jedan.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

čet sep 15, 2016 7:54 pm

Biće snimak ubrzo

SirAlexFerguson
Kontakt:

čet sep 15, 2016 7:55 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Kaze Tica da nam omladinske selekcije do sada nisu igrale istu formaciju kao prvi tim.
Spominje od noviteta uvođenje iste formacije,stalni razgovori i sastanci trenera omladinaca s Petrovićem te da je svaka kategorija dobila još jednog trenera i da ih vode dvojica ljudi a do sad je praksa bila da to bude jedan.
Bravo za formaciju, to je jedna od kljucnih stvari. Ako se ne varam njemci su prije 7-8 godian uveli da omladinske selekcije igraju sistem koji igra reprezentacija, i to je super stvar kada prebacujes igraca u A tim vec je upoznat sa sistemom i onda je lakse sve. Pozdravljam odluku, bitno je poceti, pa cemo "ubirati" plodove kroz 2-3 godine, a moguce i prije.

Plava Porodica
Kontakt:

čet sep 15, 2016 8:14 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Kaze Tica da nam omladinske selekcije do sada nisu igrale istu formaciju kao prvi tim.
Bravo za formaciju, to je jedna od kljucnih stvari. Ako se ne varam njemci su prije 7-8 godian uveli da omladinske selekcije igraju sistem koji igra reprezentacija, i to je super stvar kada prebacujes igraca u A tim vec je upoznat sa sistemom i onda je lakse sve. Pozdravljam odluku, bitno je poceti, pa cemo "ubirati" plodove kroz 2-3 godine, a moguce i prije.
Vracamo Kostica kroz koju godinu 8-)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

čet sep 15, 2016 8:19 pm

fk1921

čet sep 15, 2016 8:59 pm

Ja se nadam da ce OP Zeljeznicar biti bolji nego sto je bio i da ce nam minimalno 5 standardnih dobrih igraca biti u prvom timu.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

sajo10
Kontakt:

čet sep 15, 2016 9:06 pm

Dobro, da smo culi neku veliku eksluzivu o omladinskom pogonu nismo. Ali opet je tu bilo nekoliko interesantni stvari sto je pogotovo Tica spomenuo i bice interesantno vidjeti kako ce se te stvari sloziti u buducnosti. Ovo je veliki proces, i onaj ko ocekuje rezultate i velike promjene u skorijoj buducnosti, za njega imam lose vijesti. Treba biti strpljiv. Ocito da sad imamo ljude koji su shvatili OP na neki novi nacin. Dosta se intenzivnije radi na tom segmentu. A da je Zeljo rudnik talenata to samo pokazuju podatci o igracima koje je Zeljo u samo nekoliko godina unazad prodao vani; Amir, Amer, Armin, Riad... A sto je najbitnije u svemu ovome, ti igraci su pruzali rezultate! Pokazali su se. Nebi Konya dosla po Amira da Riad nije pokazao se kao igrac od kojeg bi imali veliku korist a doveli ga za "pisljivi" 500k eura. Amer i Armin su prica za sebe. A i Haris je uradio solidnu sezonu u Norveskoj na posudbi iz Genta. Nazalost Zolotic izgleda ce ostati samo ime... Znaci da imamo ogroman potencijal. Drago mi je da je Tica spomenuo i kontinuitet i da ce sve selekcije imati istu ideju igre. Sto znaci da ce i tim igracima biti dosta lakse da udju u prvi tim. Pogledajte Barcu. Sutra nek ubace nekog klinca od 16 godina na bilo koju poziciju, on ce znati sta je njegova uloga na terenu. Mozda nece biti superstar ali nece se gubiti ko lud. Hvala Adisu sto je doveo spomenuti dvojac u studio! :)

VTZ! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Brkoo
Kontakt:

čet sep 15, 2016 9:14 pm

Totalna rekonstrukcija omladinskog pogona je bila prijeko potrebna, puno loseg se bilo nakupilo tu, sve to sto je lose se izbacilo i omladinski pogon ce biti jedan od jacih na Balkanu u to sam uvjeren ako se nastavi ovako raditi jer nama talenata ne fali samo ih treba pravilno odgajati i usmjeravati i praviti od njih dobre ljude i fudbalere. Potrebno nam je vremena i strpljenja jer ne moze nista preko noci..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

fk1921

čet sep 15, 2016 9:30 pm

http://sc,sport.ba/vijesti/eljeznicar-izgubio-spor-plavi-obavezni-isplatiti-naknade-jadranku-bogicevicu/117942" target="_blank ???
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

exbabilon
Kontakt:

čet sep 15, 2016 9:46 pm

Ako nastavimo ovako gubiti sporove i masno placati raskide ugovora, nema nama pojacanja do ljeta bar. Ogromne pare istresamo fakat, pa 18 plata, sumnjam da to izadje manje od 50 hiljada maraka..

LARSSON
Kontakt:

čet sep 15, 2016 9:47 pm

ima se može se

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava