Bjelica na našim mečevima, i koliko žutih nama daje
11 mečeva - 4 pobjede 3 remija 4 poraza - 29 žutih ( jednom drugi žuti = crveni )
Veteran je napisao/la:Oni su drugi i tri bobe nam bježe....valjda smo svjesni koliko nam je važna ova utakmica. Doduše Bjelica je tu, pa ne ulijeva neki preveliki optimizam...Elegant je napisao/la:Kako bi bilo dobro uzeti Mladost, valjda imaju snage i pameti da se to ostvari.
Kako god biće nas lijepa cifra u Kaknju, mogla bi dobra tekma biti. po izjavi Mrvice on bi i sa bodom bio zadovoljan čini mi se....
![]()
![]()
pitaj koliko repaSirAlexFerguson je napisao/la:
Bože dragi kako je ova Grbavica lijepa, a bit ce jos i ljepsa!![]()
Sto se tice Mladosti, ako bude sve regulare mislim da je red da izgube prvi put ove sezone. Blizak sam sa njihovim ponajboljim igracem i on veli da misli da gube ali da ce se spremiti maksimalno, premije ce neke biti tako da ce ih i to naspanovati. Malo ih je uzdrmalo sto ih Ibro vjeroatno zimus napusta, voli Velež i hoce tamo, pa ko zna vidjecemo. Sve u svemu bez puno mudrovanja, trebali bi ostati ne porazeni, ali ja vjeruejm u 3 bobe. Pozdrav
Ne mozemo mi dati koliko Bjelica moze za*ebatiLARS1921 je napisao/la:pitaj koliko repaSirAlexFerguson je napisao/la:
Bože dragi kako je ova Grbavica lijepa, a bit ce jos i ljepsa!![]()
Sto se tice Mladosti, ako bude sve regulare mislim da je red da izgube prvi put ove sezone. Blizak sam sa njihovim ponajboljim igracem i on veli da misli da gube ali da ce se spremiti maksimalno, premije ce neke biti tako da ce ih i to naspanovati. Malo ih je uzdrmalo sto ih Ibro vjeroatno zimus napusta, voli Velež i hoce tamo, pa ko zna vidjecemo. Sve u svemu bez puno mudrovanja, trebali bi ostati ne porazeni, ali ja vjeruejm u 3 bobe. Pozdrav
Nisam lud jbtfk1921 je napisao/la:Uredu to grbavica, ja sam mislio da covjek misli na celicnu kontrukciju ko na zapaduznam da cemo na takav nacin izgraditi istocnu tribinu aBd
Bravo za formaciju, to je jedna od kljucnih stvari. Ako se ne varam njemci su prije 7-8 godian uveli da omladinske selekcije igraju sistem koji igra reprezentacija, i to je super stvar kada prebacujes igraca u A tim vec je upoznat sa sistemom i onda je lakse sve. Pozdravljam odluku, bitno je poceti, pa cemo "ubirati" plodove kroz 2-3 godine, a moguce i prije.Jaozinho22 je napisao/la:Kaze Tica da nam omladinske selekcije do sada nisu igrale istu formaciju kao prvi tim.
Spominje od noviteta uvođenje iste formacije,stalni razgovori i sastanci trenera omladinaca s Petrovićem te da je svaka kategorija dobila još jednog trenera i da ih vode dvojica ljudi a do sad je praksa bila da to bude jedan.
Vracamo Kostica kroz koju godinuSirAlexFerguson je napisao/la:Bravo za formaciju, to je jedna od kljucnih stvari. Ako se ne varam njemci su prije 7-8 godian uveli da omladinske selekcije igraju sistem koji igra reprezentacija, i to je super stvar kada prebacujes igraca u A tim vec je upoznat sa sistemom i onda je lakse sve. Pozdravljam odluku, bitno je poceti, pa cemo "ubirati" plodove kroz 2-3 godine, a moguce i prije.Jaozinho22 je napisao/la:Kaze Tica da nam omladinske selekcije do sada nisu igrale istu formaciju kao prvi tim.
Spominje od noviteta uvođenje iste formacije,stalni razgovori i sastanci trenera omladinaca s Petrovićem te da je svaka kategorija dobila još jednog trenera i da ih vode dvojica ljudi a do sad je praksa bila da to bude jedan.