KrajPrice je napisao/la:Ovi nasi peti put pozivaju ljude da dostave ponude za igrradnju istocne tribine.
Sve su rokove probili, tribina se nece zavrsiti prije proljeca
Montaza = bacanje para. Nece vjerujem biti ikakva montazaVrag je napisao/la:Pretpostavljam da ce biti montazna. Za navijace moze biti u funkciji do nove godine, ako se krene sa radom u 10. mjesecu.
Ali posto nas Koldzo dobro jebe, a mi smo osudjeni da se lizemo s njim zbog par projekata nevjerujem da ce do Evrope biti gotovo. Steta sto su u ovom gradu sve ovce. Najvjerojatnije ce zeleni opet vladati
ChWilla je napisao/la:neće biti montažna, trajna je tribina i to da se ne mora rušiti kad se (nekad poslije koldžine smrti) bude mogao praviti novi stadion.
Eh kako se bolno nasmijah... Isto kao kad @vrbanjusa napisa danas za Bjelicu ili kad neko poslije Čelika napisa da smo mi sami sebi ogadili fudbal...ChWilla je napisao/la:neće biti montažna, trajna je tribina i to da se ne mora rušiti kad se (nekad poslije koldžine smrti) bude mogao praviti novi stadion.
Da je aktivna ona stranica na fb, sad bi se našao na njihovoj cover photo ili bi te spominjali svaki danLARS1921 je napisao/la:Koldzo umro nije, a kad ce ne znamo
Montažna tribina kao i sjever. Raja miješa montažnu tribinu koja se sklepa od nekih materijala sa manjim rokom trajanja, nešto na fazon našeg zapada, sa tribinom od prefabrikovanih betonskih elemenata, kakva je sjever i kako se grade stadioni trenutno. Da pojednostavim, izvrši se priprema terena, pripremi se sve i onda se dovuku ti prefabrikovani betonski elementi koji se kranovima montiraju i uklapaju. I sve to traje vrlo kratko i ide veoma brzo. Najviše vremena se potroši na izradu projekta i pripremanje gradilišta. Da ne pametujem, imate primjer sa gradnje trening kampa u Rijecifk1921 je napisao/la:Montaza = bacanje para. Nece vjerujem biti ikakva montazaVrag je napisao/la:Pretpostavljam da ce biti montazna. Za navijace moze biti u funkciji do nove godine, ako se krene sa radom u 10. mjesecu.
Ali posto nas Koldzo dobro jebe, a mi smo osudjeni da se lizemo s njim zbog par projekata nevjerujem da ce do Evrope biti gotovo. Steta sto su u ovom gradu sve ovce. Najvjerojatnije ce zeleni opet vladati
Ja šalujem cijene sa čvilom, takozvana ugradaLARS1921 je napisao/la:a gdje je tu šalovanje?
Oni su drugi i tri bobe nam bježe....valjda smo svjesni koliko nam je važna ova utakmica. Doduše Bjelica je tu, pa ne ulijeva neki preveliki optimizam...Elegant je napisao/la:Kako bi bilo dobro uzeti Mladost, valjda imaju snage i pameti da se to ostvari.