Ma jest on vitalan tj dubok je korijen, prozračen i sve to, ali primjetio sam sa jugo-istoka da je peterac u sredini izdignut slično kao i na tušnju, a na nekim snimcima mi djeluje da je i cijelom dužinom, moguće da mi se čini samo, Slavko i Kostić su ga pohvalili u svakom slučaju..storm_raider je napisao/la:Ma imao vise od duplo bolju ponudu...
@cikazubo, cini ti se, teren je u odlicnom stanju.
Nije neravan, ali je svaki teren tako napravljen da prema aut-linijama ima manji nagib zbog kiše.cikazubo je napisao/la:Jeste vi primjetili da nam je teren neravan il ja haluciniram kad gledam tv prenose, djeluje da je sredini izdignut i to podobro i da se spušta prema aut linijama i tako cijelom dužinom al naročito je primjetno u 16.
i ja sam to primjetio, pogotovo taj dio na petercu. golim okom se vidi.cikazubo je napisao/la:Ma jest on vitalan tj dubok je korijen, prozračen i sve to, ali primjetio sam sa jugo-istoka da je peterac u sredini izdignut slično kao i na tušnju, a na nekim snimcima mi djeluje da je i cijelom dužinom, moguće da mi se čini samo, Slavko i Kostić su ga pohvalili u svakom slučaju..storm_raider je napisao/la:Ma imao vise od duplo bolju ponudu...
Ma trcali su oni,neki cak imali i zelju ali corak na kraju.Ofanzivni vezni su takodje ofanzivni dio ekipe.Mozeš 4 Lendrica staviti u 16 i ako im nema ko kreirati igru,doci do 16 i dati loptu oni ce biti neupotrebljivi tu.Fali nama kreator igre,mozak ekipe.Nadam se da ce uz Bekrica ovaj Markovic pojacati taj dio tima.A slazem se sa tobom da je timski rad i sve drugo što si naveo neophodno za uspjeh.Veteran je napisao/la:Joj druže mojne igrali smo sa 4 napadača, pa gdje nas to dovede....timski rad, angažovanje, trka, želja je najbolja odbrana, ali i napad. Kada budemo djelovali kao ekipa, trčali, bili spremni, znali šta hoćemo, opet ćemo ubijati sve od reda...Plavi orkestar je napisao/la:Mi i Celik smo u ligi da li najmanje golova,po 6.Medju 5 smo ekipa koje su primile najmanje golova.Petrovic mora popraviti ofanzivni dio ekipe.A napad je najbolja odbrana.
![]()
![]()
Cini se sa strane. To su one drenaze za vodu, bas sam nedavno pitao ljude sto odrzavaju teren. Iz tunela na zapadu se bas vidi kako je ispred gola na sjeveru kao brdasce. Nije to toliki nagib ko sto se cini...cikazubo je napisao/la:Ma jest on vitalan tj dubok je korijen, prozračen i sve to, ali primjetio sam sa jugo-istoka da je peterac u sredini izdignut slično kao i na tušnju, a na nekim snimcima mi djeluje da je i cijelom dužinom, moguće da mi se čini samo, Slavko i Kostić su ga pohvalili u svakom slučaju..storm_raider je napisao/la:Ma imao vise od duplo bolju ponudu...
Šta ćeš, 190.000 lajkova stranica ima, a na stadionu nas 4-5.000 u prosjeku, a ostalih 185.000 komentariše tako i smatra se navijčem kluba. Ja inače se sav osipam kad dodju tipa pretkola pa nas ima 20.000plus, kakvih tu komentara bude to je da Bog sačuva, pravi glory hunteri koji ne znaju 5 igrača iz prvih 11 al jedva dočekaju da opsuju po koju glumeći stručnjake za sve. Zato ja nebi nikad Grbavicu prempuavao kapacitetom, plafon 20.000 kapacitet jer moraš uvijek i tampon zone računat pa i tu gubiš 1-2 sektora, pa onda kad se traži karta više fino članovima daš prednost, a simpatizeri i dijasporci nek se čupaju na dan utakmice za kartu.shzna je napisao/la:Kako me izbace iz takta ovi komentari na zvaničnoj, fb, tačno imam osjećaj da ovi ljudi samo sjede kući i čekaju neku vijest da bi mogli bilo šta popljuvati. Koliko je to uspješno u životu...
Ne izgleda loše...s tim da po meni moramo tražiti rješenje na golmanskoj poziciji, jer smo uz lijevog beka tu najdeficitarniji nekako. Na žalost nakon dugo vremena imamo golmane koji ne ulijevaju sigurnost. Niti odbrani a Bgm niti navijačima.IvanOsim je napisao/la:------------------------Kjosevski-------------------
Memija-------Aco--------Bocca------Lazic
------------Radinovic------Markovic---------
Miroslav------------Bekric---------Krizman
--------------------------Lendric--------------------
Kad bi mene pitali...